Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Kitap Kapağı Çalışmam

Emeğinize sağlık Emre bey, çalışmalarınızı takib ediyorum ve devamını bekliyorum...
  2. Süleyman Köklü

Eğitim Şart / air_rose

Şahsi internet sitenizdeki güzel çalışmalarınıza bakarak bu çalışmanız biraz zayıf kalmış. Biraz daha beslenmesi gereken bir çalışma. Eminim sizden çok daha güzel çalışmalar gelecektir. Başarılar diliyorum...
  3. Süleyman Köklü

Kırmızı Mutfak

Çalışma çok başarılı tebrikler. Ancak ortalama insan boyuna göre tezgah sanki biraz alçak olmuş. Günlerinin önemli bir kısmını mutfakta geçiren kadınlar için (özellikle de uzun boylu kadınlar için) sorun olurmu bilemiyorum. Kolay gelsin...
  4. Süleyman Köklü

Aperatif salonu kartvizit

Fatih, renkler çok güzel ancak yazıların bulunduğu şeritlerdeki vektörleri kaldırsan okunurluk açısından daha iyi olur sanırım. Çünkü bu her türlü insanın eline geçecek okumakta zorlananlar olabilir. Kolay gelsin...
  5. Süleyman Köklü

mac os wmf preview

Klasör açıkken Elma+J yapıyorsunuz. Orada "show icon preview" sekmesi var orayı işaretleyin ve yukarıdan "icon size"ı en sona getirin. Sorun kalmaz...
  6. Süleyman Köklü

Yatak Odası

Hiç anlamadığım bu 3D programına bazen hayran kalıyorum. Bu çalışmada öyle olmuş. Son derece şık, başarılı ve ayrıntılara dikkat edilmiş bir çalışma. Sadece soldaki komidindeki 6 çekmece çok gibi geldi bana, genelde 3 veya 4 olur sanırım. Ama duvardaki tablo ve şekli çok hoşuma gitti. Başarılar...
  7. Süleyman Köklü

Şiir Kitabı Kapak Çalışması

Çok yalın, anlaşılır ve güzel bir çalışma olmuş. Başarılar diliyorum...
  8. Süleyman Köklü

Eğitim Şart-2 / canodabasi

Şahıs üzerinden konu yaklaşımı (velev ki espiri niyeti olsun) bence uygun değil. Ayrıca afişte ismi geçen şahıs son derece iyi niyetli ancak saf bir yapıya sahiptir. Başarılar diliyorum...
  9. Süleyman Köklü

Çocuk Vektörleri 6 Bölüm-1.17 GB

Bu nasıl bir paylaşım böyle!.. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Çok sık kullandığımız ve gerçekten çok kaliteli, işe yarar bir paylaşım. Çok teşekkürler...
  10. Süleyman Köklü

eğitim şart! / süleyman köklü

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Sayın forzatli yarışma bize kalem eğitimini işleyin demiyor ki! :) Ayrıca silah olmasa yani silahlı mücadele ile düşmanın gözü korkutulmasa kalem tutan el mi kalır? Eğitim her alanda şart.
  11. Süleyman Köklü

Alkollü Araç Kullanımı

Çok beğendim ben de. Güzel düşünülmüş, güzel uygulanmış.
  12. Süleyman Köklü

Kartvizit çalışmam-Kübra Kara

Çalışma güzel fakat ben olsam "orijinal" yazan kısmı "lola'nın" sol üstüne "saat" yazısını da (Hasan'ın çalışmasında olduğu gibi) sağ altına koyardım. Tescil işareti ise "a" harfine yakın olurdu. Ayrıca turuncu çizgileri biraz daha ince kullanırdım. İyi çalışmalar...
  13. Süleyman Köklü

eğitim şart | yasemin uyar 1

Çalışmayı beğendim ama benim aklıma şöyle bir fikir geldi bu çalışmaya üzerine. (Eğitim yazan kısma) eğitim yazısın üzerine doğru uzanmış kalemiyle acemice karalama yapan (dekupeli) bir minik öğrenci görseli koysanız daha güzel ve anlamlı olabilirdi. Tabii benim fikrim. Başarılar dilerim...
  14. Süleyman Köklü

Eğitim Şart - 2. çalışmam

Düşüncenin güzel olması veya etkili sözler kullanılması çalışmanın bütününü oluşturan parçalardır. Bütün bunların yanında estetik, renk uyumu, sadelik ve öğeleri yerleştirmedeki başarı çalışmayı "iyi çalışma" yapar. Ben genel itibariyle çalışmayı pek beğenmedim. Biraz düzenlemeye ihtiyacı var...
  15. Süleyman Köklü

Çok Teşekkürler!

Tebrikler... benim plaketim nerde ömer bey... :)))))
  16. Süleyman Köklü

D&P Burjum Yarışması Sonuçları.

Tebrik ediyorum. Güzel çalışmalar...
  17. Süleyman Köklü

blue wind logo type ve afiş | yusuf akan

Yatın görüntüsünü kapatmasaydınız iyi olurdu. Ayrıca aşağıda aynı boyutta kullandığınız resimler hem ortalama olarak eşit değil hem de hemen hemen aynı resimler gibi duruyor. Mavi ve siyah tercihini pek sevmedim daha içaçıcı olması bakımından mavi ve turuncu deneyebilirsiniz mesela. Birkaç yerde...
  18. Süleyman Köklü

Blue Wind | Hasan Güner

30.yıl yazısını biraz abartılı bulsamda genel anlamda güzel ve ne demek istediği anlaşılır bir çalışma olmuş. Başarılar diliyorum...
  19. Süleyman Köklü

Blue Wind-1/Erkan Nehir

Çalışma; öğelerin yerleştirilmesi, emek ve özellikle de anlam bakımından güzel fakat ben denizin o maviliğini hep ararım böyle çalışmalarda. Bu çalışma o maviliği yakalamak anlamında pek içaçıcı olmamış. Başarılar diliyorum.
Yukarı Alt