Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Küp Blok Tasarımı

Güzel olmuş, renkler de çok uyumlu. Ortadaki 224 rakamına bir anlam veremedim. Elinize sağlık...
  2. Süleyman Köklü

feminmarket 3. Çalışmam

Güzel düşünce, güzel uygulama. Tebrikler Arzu Hanım...
  3. Süleyman Köklü

Muşteşem Psd'ler Mutlaka Bakın!!!(Bakmadan Geçmeyin)

Bunlardan faydalanarak güzel işler çıkabilir, teşekkürler paylaşım için...
  4. Süleyman Köklü

logomuzu geliştirmek için yardım

Logoyu ekleyin fikirlerimizi söyleyelim...
  5. Süleyman Köklü

butterfly logo - kartvizit

Çok hoş olmuş Hasan, adres tel gibi bilgileri göremedim ama onları da eminim güzel yerleştirirsin. Geriye kalan matbaanın bu renkleri tutturması :)
  6. Süleyman Köklü

Yaratıcı Çalışmalara Devam...

Hakan bey, Ben de çok beğendim çalışmanızı ve Tuncer Bey'in görüşlerine katılıyorum. Benimde gözüme takılan küçük bir ayrıntı var orayı belirtmeden geçemedim. Belki göz yanılması da olabilir ancak telefonun sehpa üzerindeki duruşuna bakarak arka kısım yani şarja takılı olan kısım sehpaya tam...
  7. Süleyman Köklü

Bunları yapmayan Türk var mı?

Madde madde saymaya gerek yok. %80'nini yapmışımdır. Birçoğuda işe yarıyor :)
  8. Süleyman Köklü

Yeşim Taşı Sonuçları

Bravo! güzel yarışma, güzel sonuç. Tebrik ediyorum emeği geçenleri...
  9. Süleyman Köklü

Yasal olup, mantıklı olmayan nedir? Mantıklı olup, yasal olmayan nedir?

:) Bu cevaptan sonra eğer hocanın kalp rahatsızlığı filan varsa gitmiştir zaten...
  10. Süleyman Köklü

Siyah - Kırmızı Salon

Çalışmanız çok güzel yine. Ancak eğer ev ortamı için düşündüyseniz bana biraz ofis havasında gibi geldi daha doğrusu benim ev konforu düşünceme pek uymuyor. Mesela koltuk çok kaygan gibi ve oturmaya çok elverişli değil sanki. Mesleki açıdan çok başarılı. Tebrikler...
  11. Süleyman Köklü

Canakkale kıtap kapagı

@Yaşar Karadeniz Yaşar Abi, boş bıraktın meydanları ama bak pırlanta gibi işler çıkıyor ortaya. :)
  12. Süleyman Köklü

Tatil Köyü 2011 Takvim Çalışmam

Çalışma genel olarak çok güzel olmuş. Yalnız fotoğrafların ebatı biraz küçük gibi geldi bana. Ancak görüntü, renk ve uyum olarak çok beğendim. Başarılar diliyorum.
  13. Süleyman Köklü

Bebek Dünyası HQ Image - 50 Image

Sizin paylaşımlarınız ile ciddi bir arşivimiz oldu. Teşekkür ederiz...
  14. Süleyman Köklü

Ödüllü Logo Yarışması - Mascom

Ben de burada yarışma ilanını görünce kendimce birşeyler yapıp katıldım. Bu tür yarışmalara zaman buldukça katılmaya özen gösteriyorum. Çünkü insanlar emek veriyorlar ve doğal olarak katılımın yoğun olmasını bekliyorlar. http://www.photoshopmagazin.com/yarisma/3566/calismalar/?p=1
  15. Süleyman Köklü

Küresel Isınma / Umut Cemeroğlu

Ben olsam bu çalışmayı şöyle yapardım: Dur işareti yapan eli daha anlamlı olması bakımından çocuk eli seçererek biraz küçültürdüm ve yazıyı siyah zemin üzerine tam okunacak şekilde aynı bulunduğu yere koyardım. Sonra "Demenin vakti geldi" sözünü "Dur" kelimesinin altına yazardım. Böylece hem...
  16. Süleyman Köklü

Eğitim Şart Konulu Afiş Yarışması Sonuçları

Öncelikle dereceye giren arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Admin'i, site yöneticilerini, siteye emek verenleri ayrıca juri üyeleri sayın hocalarım Tuncer Bey ve Günel Hanım'ı şahsen olmasada tanıyorum. İyi niyetli olduklarından şüphem yok ve bilgi, tecrübe olarakta çok üst seviyede...
  17. Süleyman Köklü

Besbuse broşür çalışması

@Hasan Güner Çalışmayı ben de beğendim gayet güzel olmuş eline sağlık. Bu arada Hasan Bey; bu font paylaşımı nasıl oluyor resim yükler gibi mi yüklüyoruz? belki arkadaşta bilmiyor olabilir benim gibi bir tarif edersen :)))
  18. Süleyman Köklü

Canakkale kıtap kapagı

Emre bey çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık....
  19. Süleyman Köklü

Kompak Oda

Bence bu işin hemen patentini alın. Çok başarılı olmuş. Tebrikler...
  20. Süleyman Köklü

bal görselleri 5jpeg 300 dpi

Teşekkürler Bahtınur Hanım, aramıza hoşgeldiniz tekrar..:)
Yukarı Alt