Hakan bey,
Ben de çok beğendim çalışmanızı ve Tuncer Bey'in görüşlerine katılıyorum. Benimde gözüme takılan küçük bir ayrıntı var orayı belirtmeden geçemedim. Belki göz yanılması da olabilir ancak telefonun sehpa üzerindeki duruşuna bakarak arka kısım yani şarja takılı olan kısım sehpaya tam...
Çalışmanız çok güzel yine. Ancak eğer ev ortamı için düşündüyseniz bana biraz ofis havasında gibi geldi daha doğrusu benim ev konforu düşünceme pek uymuyor. Mesela koltuk çok kaygan gibi ve oturmaya çok elverişli değil sanki. Mesleki açıdan çok başarılı. Tebrikler...
Çalışma genel olarak çok güzel olmuş. Yalnız fotoğrafların ebatı biraz küçük gibi geldi bana. Ancak görüntü, renk ve uyum olarak çok beğendim. Başarılar diliyorum.
Ben de burada yarışma ilanını görünce kendimce birşeyler yapıp katıldım. Bu tür yarışmalara zaman buldukça katılmaya özen gösteriyorum. Çünkü insanlar emek veriyorlar ve doğal olarak katılımın yoğun olmasını bekliyorlar.
http://www.photoshopmagazin.com/yarisma/3566/calismalar/?p=1
Ben olsam bu çalışmayı şöyle yapardım: Dur işareti yapan eli daha anlamlı olması bakımından çocuk eli seçererek biraz küçültürdüm ve yazıyı siyah zemin üzerine tam okunacak şekilde aynı bulunduğu yere koyardım. Sonra "Demenin vakti geldi" sözünü "Dur" kelimesinin altına yazardım. Böylece hem...
Öncelikle dereceye giren arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Admin'i, site yöneticilerini, siteye emek verenleri ayrıca juri üyeleri sayın hocalarım Tuncer Bey ve Günel Hanım'ı şahsen olmasada tanıyorum. İyi niyetli olduklarından şüphem yok ve bilgi, tecrübe olarakta çok üst seviyede...
@Hasan Güner
Çalışmayı ben de beğendim gayet güzel olmuş eline sağlık. Bu arada Hasan Bey; bu font paylaşımı nasıl oluyor resim yükler gibi mi yüklüyoruz? belki arkadaşta bilmiyor olabilir benim gibi bir tarif edersen :)))
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.