forum içerisinde biraz gezinti yaparak nasıl görsel yüklenir hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Sayın Nehir'in eski bir üye olan Burak Bey için bu ifadesini pek yerinde bulmadım. Çalışmalara gelince ikincisi daha hoş bence. Birinci çalışma çok göz yorar gibi geliyor bana
Kolay gelsin...
Genel itibariyle beğendim. Ben de başladım bir çalışmaya ama bir baktım birbirine çok benziyor :) ben değişikliğe gidiyorum mecburen. Siz benden çok yaşacaksınız :)
Başarılar diliyorum...
Sedat Bey; ben de onu anlatmaya çalışıyorum zaten. Tabii ki logolarda benzerlik olabilir ama buradaki mesele farklı. Binlerce çalışma içerisinden nasıl olur da bir kişinin iki çalışması beğenilir!..
Birinci olanı kutlamak lazım ama burda Eyüp'ün maddi manevi ağırlığı ile ilgili ne anlatmak istemiş merak ettim. Bu logonun bir açıklaması olmalı. Ben herhangi bir yerde görsem Eyüp aklıma gelmez benim.
Ayrıca mansiyon ödülü alan kişi de birincinin akrabası!..
Ayrıca ne kadar orjinal bir logo...
Tercih yapacak öğrecilerimiz Mekatronik Bölümünü es geçiyorlar. Bakın öğrencileri bile neler yapıyor. BUnların hocalarına destek versek kim bilir neler yaparlar? Ama biz futbola verdiğimiz paranın yarısını bilime veremiyoruz maalesef!
Ben derecelendirmeyi beğendim. Diğer yarışmalarda beğenmedim kısımlar olmuştu ama dile getirmemiştim emek veren arkadaşlara ayıp olmasın diye.
Bu yarışma sonucu güzel ve az çok tahmin edilen çalışmalar seçilmiş.
Çalışma güzel bol görselle birşeyler anlatıyor. Bu tür olumsuz durumlara düşmeyin ki kazalara sebebiyet vermeyin diyor. Ancak bu resimlere bakan birçok kişi komik resimlere bakar gibi bakacak ve trafik kurallarına uyması gerektiği algısına ulaşamayacaktır.
Bir de kalabalık bir arkadaş gurubu...
Çok fazla okumam gereken yazı ifadesini şöyle düzelteyim o zaman Fulya Hanım. Tabii ki afişlerde yazı olacak ama çok fazla slogan türü yazı var demek istedim aslında. Slogan bir tane olup diğerleri bilgilendirici olabilirdi. Ayrıca alttaki afişte yazıların bir bölümü çıkmamış görmüşsünüzdür siz...
Çok fazla okumam gereken yazı var o yüzden biraz sıkıcı olmuş. Ayrıca slogan fontunu beğenmedim ve sloganda kullandığınız "çok fren" ifadesi bazen kazaların sebebi olabiliyor. Mesela E-5 gibi Otoban gibi akıcı yollarda çok fren yaparsanız mutlaka kaza yaparsınız.
Başarılar Fulya Hanım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.