Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Beachlife 1 / Süleyman Köklü

@Erkan_Nehir Özür dilerim benim hatamdı. Erkan Bey teşekkürler...
  2. Süleyman Köklü

Değerli yorumlarınız için teşekkürler...
  3. Süleyman Köklü

İlk çalışmamı ekliyorum arkadaşlar. İkincisi için zaman buldukça uğraşıyorum. İnş. yetişir. Yorumlarınızı bekliyorum...
  4. Süleyman Köklü

Beach Life / Fairytale

Çalışma çok canlı gelmedi bana. Ayrıca fiyat 7 tl değil KDV dahil 5 tl. Yarışmada başarılar dilerim...
  5. Süleyman Köklü

Farklı Duvar Kağıdı Çalışmam

forum içerisinde biraz gezinti yaparak nasıl görsel yüklenir hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sayın Nehir'in eski bir üye olan Burak Bey için bu ifadesini pek yerinde bulmadım. Çalışmalara gelince ikincisi daha hoş bence. Birinci çalışma çok göz yorar gibi geliyor bana Kolay gelsin...
  6. Süleyman Köklü

Trafik Konulu AfişTrafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışmas ve Slogan Yarışması Sonuçları

Hasan başta olmak üzere dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum.
  7. Süleyman Köklü

amonyum_nitrat production Vol.1 (beachlife dergisi)

Genel itibariyle beğendim. Ben de başladım bir çalışmaya ama bir baktım birbirine çok benziyor :) ben değişikliğe gidiyorum mecburen. Siz benden çok yaşacaksınız :) Başarılar diliyorum...
  8. Süleyman Köklü

3G ile görüntülü Konuşma

Normal tarife mi uygulanıyor, yoksa farklı bir ücret mi?
  9. Süleyman Köklü

Neden Özgün Bir TASARIM YAPMADINIZ GRAFİKERLER.ORG

gökhan ismi pek yabancı gelmiyor!... o yüzden yoruma gerek yok, kıskançlık belirtileri...
  10. Süleyman Köklü

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

Sedat Bey; ben de onu anlatmaya çalışıyorum zaten. Tabii ki logolarda benzerlik olabilir ama buradaki mesele farklı. Binlerce çalışma içerisinden nasıl olur da bir kişinin iki çalışması beğenilir!..
  11. Süleyman Köklü

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

Birinci olanı kutlamak lazım ama burda Eyüp'ün maddi manevi ağırlığı ile ilgili ne anlatmak istemiş merak ettim. Bu logonun bir açıklaması olmalı. Ben herhangi bir yerde görsem Eyüp aklıma gelmez benim. Ayrıca mansiyon ödülü alan kişi de birincinin akrabası!.. Ayrıca ne kadar orjinal bir logo...
  12. Süleyman Köklü

Artık üst geçite çarpmayacaksınız!

Tercih yapacak öğrecilerimiz Mekatronik Bölümünü es geçiyorlar. Bakın öğrencileri bile neler yapıyor. BUnların hocalarına destek versek kim bilir neler yaparlar? Ama biz futbola verdiğimiz paranın yarısını bilime veremiyoruz maalesef!
  13. Süleyman Köklü

Pakistan açıyor, Türkiye'de hâlâ kapalı!

Biz türkler youtube açığımızı facebook ile kapatıyoruz maşallah :)
  14. Süleyman Köklü

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

Ben derecelendirmeyi beğendim. Diğer yarışmalarda beğenmedim kısımlar olmuştu ama dile getirmemiştim emek veren arkadaşlara ayıp olmasın diye. Bu yarışma sonucu güzel ve az çok tahmin edilen çalışmalar seçilmiş.
  15. Süleyman Köklü

Tuğba Koçak / Afiş-3

Çalışma güzel bol görselle birşeyler anlatıyor. Bu tür olumsuz durumlara düşmeyin ki kazalara sebebiyet vermeyin diyor. Ancak bu resimlere bakan birçok kişi komik resimlere bakar gibi bakacak ve trafik kurallarına uyması gerektiği algısına ulaşamayacaktır. Bir de kalabalık bir arkadaş gurubu...
  16. Süleyman Köklü

Sinem SÖNMEZ / Trafik Konulu Afiş

Slogan gayet güzel olmuş. Başarılar...
  17. Süleyman Köklü

Ahmet ALTUN /Trafik Konulu Afiş-1

Fikir güzel... başarılar
  18. Süleyman Köklü

fulya - Afisler

Çok fazla okumam gereken yazı ifadesini şöyle düzelteyim o zaman Fulya Hanım. Tabii ki afişlerde yazı olacak ama çok fazla slogan türü yazı var demek istedim aslında. Slogan bir tane olup diğerleri bilgilendirici olabilirdi. Ayrıca alttaki afişte yazıların bir bölümü çıkmamış görmüşsünüzdür siz...
  19. Süleyman Köklü

fulya - Afisler

Çok fazla okumam gereken yazı var o yüzden biraz sıkıcı olmuş. Ayrıca slogan fontunu beğenmedim ve sloganda kullandığınız "çok fren" ifadesi bazen kazaların sebebi olabiliyor. Mesela E-5 gibi Otoban gibi akıcı yollarda çok fren yaparsanız mutlaka kaza yaparsınız. Başarılar Fulya Hanım...
  20. Süleyman Köklü

Google Nasıl Kuruldu Google Tarihi

Bu google hayranlığı nereden geliyor anlamadım? Her yönüyle neden ilgileniyoruz ki! bize ne ne zaman kurulmuş, kim kurmuş?
Yukarı Alt