Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Kapris/ Sedat Gül / En Taze Çalışmam Burda

Güzel çalışmalar ben beğendim. Pempe ağırlıklı şekiller bir hava katmış çalışmaya.
  2. Süleyman Köklü

4. Yaş günümüz

Sitemiz ile aynı günü yaşgünü olarak kutlamak ayrı bir güzellik benim için... Tüm emeği geçenlere teşekkürler...
  3. Süleyman Köklü

Blue Wind - İlk Deneme Çalışmam

Kübra hanım ben henüz yarışma konusunu dahi inceleme fırsatı bulamamışken siz çalışma yapıp eklemişsiniz. Maşallah diyelim. Çalışma güzel olmuş ben sadece logonun ikinci defa kullanılması gereklimi onu size bırakıyorum. Başarılar...
  4. Süleyman Köklü

orhan gencebay tipografi

Güzel olmuş fakat kaşlarda uyumsuzluk, dudakta ise biraz düzenleme ihtiyacı var. Dikkatlice bakarsanız sanırım anlaşılır. Kolay gelsin...
  5. Süleyman Köklü

Çok teşekkür ediyorum Ahmet Bey... Hep birlikte mutlu, boy paylaşımlı ve uzun soluklu bir...

Çok teşekkür ediyorum Ahmet Bey... Hep birlikte mutlu, boy paylaşımlı ve uzun soluklu bir ortaklık diliyorum...
  6. Süleyman Köklü

D&P burjum / Süleyman Köklü

Teşekkürler size de başarılar... Amacımız yapılan bu işe destek olup, işin içerisinde yer almak ve kendimiz ödüle aday olduğumuz gibi katılım sağlayarak da bu tür yarışmayı düzenleyenleri ödüllendirmektir. Çünkü insanlar yaptıkları bir işe ne kadar destek alırlarsa bir sonraki iş için...
  7. Süleyman Köklü

D&P burjum / Süleyman Köklü

Yarışmaya benim de katkım olsun. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim...
  8. Süleyman Köklü

D&P Burjum // Mehmet Harman

Aslında yerleştirme fena olmamış ama eldeki fotoğrafa uyum sağlaması açısından sanırım tek renk çalıştınız. Fakat çok sade ve albeniliğini eksik. Ayrıca yazının altına verdiğiniz zemin göz yorucu. Biraz renklendirip bikaç değişiklik ile güzel bir çalışma olacağını düşünüyorum. Başarılar...
  9. Süleyman Köklü

Lütfen Bana Merhaba De..

1 Yeni Mesajınız Var; Merhaba...
  10. Süleyman Köklü

Messi | 10

Çok orjinal olmuş... Tebrikler...
  11. Süleyman Köklü

maç isteyen gelsin,kol var :)

Analog'dan oynamak isteyenler için kullanışlı değil sanırım. Mesela ben tuşlarla oynayamam. Analog ve analog için ışık yeri eksik kalmış. Yine de başarılı. Tebrikler...
  12. Süleyman Köklü

Güncelleme Tamamlandı Fikirlerinizi Bekliyorum

Çok beğendim. Biraz yavaş ilerliyor sanki. Ayrıca alttaki butonları daha ince ve zarif yapabilirsiniz. Başarılar...
  13. Süleyman Köklü

Hayırlı Kandiller

Bu günlerin feyzi üzerimize, rahmeti geçmişlerimize, bereketi evimize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun...
  14. Süleyman Köklü

Haziran Ayı Beach Life Yarışması Sonuçları

5.'likte başarıdır :) Dereceye giren ve yarışmaya iştirak eden tüm arkadaşları tebrik ve takdir ediyorum...
  15. Süleyman Köklü

Kurumsal IT Çalışması

Gayet güzel olmuş ama alt kısımlarda sanki mavi yoğunluğu var. Elinize sağlık...
  16. Süleyman Köklü

Beachlife 2 / Süleyman Köklü

Yorumlarınıza açıktır arkadaşlar. Herkese başarılar diliyorum...
  17. Süleyman Köklü

vektörel broşür tasarımı | indir

Teşekkürler Hasan, sağolasın...
  18. Süleyman Köklü

Beach Life Kapak çalışması

Ne söyleceğimi pek bilemiyorum ama ortada bir emek var. Yalnız ben dergi havası göremedim. Öncelikle biraz dağınık ve karamsar bir hava var. Biraz düzenlemeye ihtiyacı var sanırım çalışmanın. Başarılar diliyorum...
  19. Süleyman Köklü

Beachlife 1 / Süleyman Köklü

@AKGÜMÜŞ Haklılık payınız var. Olabilirdi. İkinci çalışmaya inş. yetişirse :) teşekkürler
  20. Süleyman Köklü

A'laila broşür-menü-kartvizit

Kırmızıyı görünce acıkıyor insan... Güzel olmuş tebrikler Hasan... :)
Yukarı Alt