Kübra hanım ben henüz yarışma konusunu dahi inceleme fırsatı bulamamışken siz çalışma yapıp eklemişsiniz. Maşallah diyelim. Çalışma güzel olmuş ben sadece logonun ikinci defa kullanılması gereklimi onu size bırakıyorum. Başarılar...
Teşekkürler size de başarılar... Amacımız yapılan bu işe destek olup, işin içerisinde yer almak ve kendimiz ödüle aday olduğumuz gibi katılım sağlayarak da bu tür yarışmayı düzenleyenleri ödüllendirmektir. Çünkü insanlar yaptıkları bir işe ne kadar destek alırlarsa bir sonraki iş için...
Aslında yerleştirme fena olmamış ama eldeki fotoğrafa uyum sağlaması açısından sanırım tek renk çalıştınız. Fakat çok sade ve albeniliğini eksik. Ayrıca yazının altına verdiğiniz zemin göz yorucu. Biraz renklendirip bikaç değişiklik ile güzel bir çalışma olacağını düşünüyorum.
Başarılar...
Analog'dan oynamak isteyenler için kullanışlı değil sanırım. Mesela ben tuşlarla oynayamam. Analog ve analog için ışık yeri eksik kalmış. Yine de başarılı. Tebrikler...
Ne söyleceğimi pek bilemiyorum ama ortada bir emek var. Yalnız ben dergi havası göremedim. Öncelikle biraz dağınık ve karamsar bir hava var. Biraz düzenlemeye ihtiyacı var sanırım çalışmanın. Başarılar diliyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.