Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

iPhone 4S - Cinema 4D - Final Render

@kenas Teşekkür ederim :)
  2. Hasan YILDIZ

iPhone 4S - Cinema 4D - Final Render

Merhabalar ; Work : Apple iPhone 4S 3D Modeling Program : Maxon Cinema 4D R13 Render Settings ; Global Illumination / Diffuse dept : 2 Color Mapping / Bright : 1 , Dark : 1 Render Size : 2560 x 1600 DPI : 1000 Render Export Type : TİF Final :
  3. Hasan YILDIZ

Yağmur / Su Damlaları Hazırlama (resimli anlatım)

@ayilmaz Öncelikle Forum dili Türkçe'dir. Bu konuda hassasiyetinizi bekliyoruz. ______________________________________________________ Ders için teşekkür ederiz devamını bekliyoruz..
  4. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Boole Tool Kullanımı - Videolu Anlatım

Merhaba Öncelikle yüklemiş olduğunuz resim görünmüyor bu bakımdan dolayı sorununuza çözüm üretemiyorum. Aktarma kısmına gelirsek şu adımları izleyin ; - Illustrator'de yaptığınız çalışmanızı .tif olarak export edin, - Photoshop programına aktarın, - Magic Wand Tool ile tüm alanı...
  5. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

@kenas Teşekkür ederim..
  6. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Boole Tool Kullanımı - Videolu Anlatım

@nihal_sezin Merhaba ; Bahsettiğiniz konu UNIVERSAL firmasının jeneriği sanırım. Bu işlem Cinema 4D ile yapılabilir tabi ki. İlerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili bir ders videosu hazırlayabilirim. Teşekkürleriniz için sağolun elimizden geldiği kadar bilgi paylaşımı yapmaya...
  7. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

@aliarcom Teşekkür ederim...
  8. Hasan YILDIZ

Poketop (Pokeball) Modellemesi

Merhaba Ademcim ; Modelleme ve render çalışman güzel olmuş. Birkaç hatan var onları belirtmek isterim ; - Kırmızı üst bölümdeki alanda reflaction kanalına vermiş olduğun etkiyi ortadaki kesite de versen gayet güzel olacaktı. - Ambient Occlusion kullanman sana gölge havası verebilir...
  9. Hasan YILDIZ

İstanbul 2020 Olimpiyatları Logosu belli oldu - Logo ile ilgili düşünceleriniz nedir?

İSTANBUL 2020 LOGOSU Başbakan Erdoğan, Londra yolcusu sporculara iftar yemeği verdi. Erdoğan, 2020 Olimpiyatlarına aday kent olan İstanbul'un logosunu açıkladı. İŞTE 2020 LOGOSU Başbakan Erdoğan iftar yemeğinin ardından da 2020 Olimpiyatlarına aday kent olan İstanbul'un logosunu...
  10. Hasan YILDIZ

3D Sheppre

Bu dersi biliyorum :) İyi bir sonuç elde edilmiş. Başarılar dilerim..
  11. Hasan YILDIZ

Web Arayüz Çizimlerim

Ellerinize sağlık her biri amacına uygun çalışmalar..
  12. Hasan YILDIZ

İlk Kurumsal Kimlik çalışmam

Merhaba ; Diğer yorum yazan arkadaşlar sanırım biraz abartılı konuşmuşlar. - Evet bu bir ilk çalışma ve diğer arkadaşlara göre göze güzel görünse de tasarım yönü maalesef zayıf. - Sunumda biraz daha çalışmalısınız. Yapamıyorsanız ben size yardımcı olurum. - Hayal gücünüzün...
  13. Hasan YILDIZ

M60 Silah Modelleme - Endüstriyel Tasarım

Keyshot'a yeni geçtiğim için kaplamalara alışmam biraz vakit alacak gibi. Teşekkür ederim..
  14. Hasan YILDIZ

Sevdiğiniz Kıza Açılmak İçin Şirin Bi Yol Daha

Paylaşım için teşekkürler Rıfat Bey..
  15. Hasan YILDIZ

Oto Alarm Kutusu /3D

Merhaba Sedat Bey ; - 3D Görüntü elde edilmiş fakat benim gözüme ilk takılan kısım kutu altındaki gölge ve kutunun zemine tam oturtulmaması oldu. - Dediğim gibi kutu havada, bu da kötü bir görüntü elde etmiş. - Kutu Tasarımınız sade ve hoş ellerinize sağlık fakat 3D konusunda biraz daha...
  16. Hasan YILDIZ

Kullanıcı renkleri ve üye rütbelerini tanıma - Lütfen Okuyunuz

Forumumuzda online olan kişilere baktığımızda renkli renkli kullanıcılar görebiliyoruz. Bu renklerin anlamları nelerdir , bu renklerde olabilmemiz için neler yapmalıyız ve nelere dikkat etmeliyiz. Gelin hep birlikte inceleyelim. Admin:Forumun en üst kademedeki yöneticilerinin rengidir...
  17. Hasan YILDIZ

eskiz defterim

Başarılı çalışmalar.. İlerleyen zamanlarda daha iyilerini de göreceğimize inanıyorum. İyi Forumlar..
  18. Hasan YILDIZ

Deneme Kartvizit ve Logo Çalışması

Merhaba ; Kartvizit tasarımlarınızı geliştirmelisiniz. İyi Çalışmalar..
  19. Hasan YILDIZ

M60 Silah Modelleme - Endüstriyel Tasarım

Merhaba ; Cinema 4D + Keyshot 3 + Photoshop CS6 Screenshot : Sonuç :
  20. Hasan YILDIZ

Mesut Elektronik Kartvizit Çalışması

Tasarım ve uygulama güzel,çok materyalin mizanpajı zor olur. Bu zorluğu yıkmışsınız. Ellerinize Sağlık...
Yukarı Alt