Merhaba ;
Sormak gerekiyor bu ne organizasyonu diye. Çünkü ancak ona göre logoyu değerlendirebiliriz.
İlk bakışta küçük yaştakileri ilgilendiren bir organizasyon olabilir diye düşündüm. Tabi siz doğrusunu bilen tarafsınız.
Bizi aydınlatır mısınız bu konuda ?
Merhaba Ömer Bey ;
Çalışmanızın güzel yanları çoğunlukta fakat, olumsuz yanları da yok değil ;
- Renk uyumu sıkıntısı yaşıyorsunuz ( Arkaplan yeşilden sarıya bir degrade ile daha iyi olabilirdi.
- Üst kısımda ki yazının font sorunu ile birlikte Türkçe karakter sorunu da bulunmakta.
-...
@Adem GÖRDÜK
Yoğunluktan dolayı proje biraz gecikti. En kısa zamanda anlatımı gerçekleştireceğim.
@Hakan Dağdeviren
Evet Hakan Bey, yazmıştım. Dediğim gibi biraz yoğunluk var, projemiz askıda. Kısa bir süre içerisinde hayata geçireceğim. Görüldüğü kadar kısa bir işlem değil saatlerce...
Merhaba
Çalışma sade bir çalışma o bakımdan güzel diyebiliriz. Fakat kartvizitte degrade ne kadar uygun olur onu bilemem. Ki şuan iyi görünebilir fakat baskıdan sonrasını düşündüğümde pek iç açıcı görünmüyor.
Kartvizit sahibinin ismi bulunuyor fakat konumu belirtilmemiş. Gökhan YILDIRIM...
Merhaba..
Üzülerek söylüyorum ki ;
Çalışmanızın tasarım yönü çok zayıf, logo sunumu gibi olmuş.
Cepli dosyanın kapak tasarımı yok, sadece çizgisiz diplomat konulmuş.
Ayrıca logo da tasarım değil bir font. Üzerinde tipografik hareketlerde bulunsaydınız bir logotype olabilirdi.
Yani bir...
@kanakan
Merhaba ;
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Sorunuza gelince ;
Aslında gerek yoktur. Fakat Keyshot'a obje olarak aktarabilmem için 3DS Max'a ihtiyaç duyuyorum. Çünkü Cinema 4D Obje çıkarırken tamamen çıkarmıyor eksik parçalar bırakıyor. Bende o yüzden öncelikle...
Merhabalar ;
Bi sitede gördüm ve modellemeye karar verdim. Cinema 4D R13 de modellendi 3DS Max'e aktarıldı ardından Keyshot'ta render edildi. Son olarak Photoshop'ta son düzenlemeler yapıldı.
Sonuç :
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.