Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

dib Organizasyon Logo

Merhaba ; Sormak gerekiyor bu ne organizasyonu diye. Çünkü ancak ona göre logoyu değerlendirebiliriz. İlk bakışta küçük yaştakileri ilgilendiren bir organizasyon olabilir diye düşündüm. Tabi siz doğrusunu bilen tarafsınız. Bizi aydınlatır mısınız bu konuda ?
  2. Hasan YILDIZ

360 Entertainment Group Ramazan Flyer

Merhaba Ömer Bey ; Çalışmanızın güzel yanları çoğunlukta fakat, olumsuz yanları da yok değil ; - Renk uyumu sıkıntısı yaşıyorsunuz ( Arkaplan yeşilden sarıya bir degrade ile daha iyi olabilirdi. - Üst kısımda ki yazının font sorunu ile birlikte Türkçe karakter sorunu da bulunmakta. -...
  3. Hasan YILDIZ

Yeni Kurumsal Kimlik Sunum Şablonu Çalışmam

@Adem GÖRDÜK Yoğunluktan dolayı proje biraz gecikti. En kısa zamanda anlatımı gerçekleştireceğim. @Hakan Dağdeviren Evet Hakan Bey, yazmıştım. Dediğim gibi biraz yoğunluk var, projemiz askıda. Kısa bir süre içerisinde hayata geçireceğim. Görüldüğü kadar kısa bir işlem değil saatlerce...
  4. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

@Tayfun ŞENOĞLU Teşekkür ederim Tayfun Bey..
  5. Hasan YILDIZ

Birke Yapı Kurumsal Kimlik

Merhaba ; Sunum dosyasının kapağı neden antetli ile aynı ?
  6. Hasan YILDIZ

Ramazan Ayı Bilboard Çalışmalarım

Çalışmanın hakkını vermek bu oluyor herhalde. Ellerinize sağlık...
  7. Hasan YILDIZ

Starke Print kartvizit çalışması

Merhaba Çalışma sade bir çalışma o bakımdan güzel diyebiliriz. Fakat kartvizitte degrade ne kadar uygun olur onu bilemem. Ki şuan iyi görünebilir fakat baskıdan sonrasını düşündüğümde pek iç açıcı görünmüyor. Kartvizit sahibinin ismi bulunuyor fakat konumu belirtilmemiş. Gökhan YILDIRIM...
  8. Hasan YILDIZ

Ucuzluk ve indirim için vektörel şekiller (1)...

Bağlantı sorunu nedeniyle link geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  9. Hasan YILDIZ

Lavanta Mobilya Kurumsal Kimlik

Merhaba.. Üzülerek söylüyorum ki ; Çalışmanızın tasarım yönü çok zayıf, logo sunumu gibi olmuş. Cepli dosyanın kapak tasarımı yok, sadece çizgisiz diplomat konulmuş. Ayrıca logo da tasarım değil bir font. Üzerinde tipografik hareketlerde bulunsaydınız bir logotype olabilirdi. Yani bir...
  10. Hasan YILDIZ

No-Frost Buzdolabı - Endüstriyel Tasarım

@kanakan Merhaba ; Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Sorunuza gelince ; Aslında gerek yoktur. Fakat Keyshot'a obje olarak aktarabilmem için 3DS Max'a ihtiyaç duyuyorum. Çünkü Cinema 4D Obje çıkarırken tamamen çıkarmıyor eksik parçalar bırakıyor. Bende o yüzden öncelikle...
  11. Hasan YILDIZ

No-Frost Buzdolabı - Endüstriyel Tasarım

Merhaba ; Cinema 4D - 3DS Max - Keyshot - Photoshop ile yapılmıştır. Sonuç :
  12. Hasan YILDIZ

Tek Taş Yüzük - Endüstriyel Tasarım

@Altay KILIÇ Teşekkür ederim Altay Bey.. @Hasan Güner Teşekkür ederim Hasan Bey..
  13. Hasan YILDIZ

@Murat VARDAR Teşekkür ederim güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için..
  14. Hasan YILDIZ

Merhabalar ; Bi sitede gördüm ve modellemeye karar verdim. Cinema 4D R13 de modellendi 3DS Max'e aktarıldı ardından Keyshot'ta render edildi. Son olarak Photoshop'ta son düzenlemeler yapıldı. Sonuç :
  15. Hasan YILDIZ

dergi reklam tasarımım

Herşey güzel fakat 'Bir asrın devamı ' yazısının fontu yetersiz. Okunaklı değil. Yine font sorunu yani :)
  16. Hasan YILDIZ

Photoshop sorunu

Forum kuralları gereğince böyle konu açmak uygun değildir.
  17. Hasan YILDIZ

Miller Festival Afiş Tasarım

@Bahar GÖK Aynı sorundan bende de var sayamadığım kadar font var fakat her zaman kararsız kalıyorum. Göz zevki burada çok önemli sanırsam.
  18. Hasan YILDIZ

zaman gazetesinin haber başlıklarında kullanılan font

Paylaşım için teşekkür ederiz..
  19. Hasan YILDIZ

Catering - Kurumsal Kimlik

Adım geçmiş bende cevap atayım. Evet bu etkiler Mock-up lar ile yapılıyor fakat ben genelde sunumlarımı kendim modelliyorum :) İyi Forumlar..
  20. Hasan YILDIZ

Sıcaklardan bunaldınız mı ? Gelin Forumumuz Klimalıdır :)

Öncesi Sonrası Düzenledim.. Yeni hali biraz daha serinletti sanırım :)
Yukarı Alt