Arama sonuçları

1. Emine Şahin

ilk kartvizit çalışmam babam için

@Decomix muhalefeeeet!!! burası meclis mi? ancak mecliste bu kadar esnek davranılabilirdi. burada ise neyse o! :D:D:D
  2. Emine Şahin

Rapido Nokta

merhaba, afiş çalışmanızdan sonra bu çalışmaya bakmak şaşırtıcı oldu. çok beğendim, harika olmuş. emeğinize sağlık. eminim devamı vardır...
  3. Emine Şahin

YYÜ şenlik afişi

merhaba knave; çalışmanızda ilk bakıldığı anki hissiyat ve anladığınız çok önemlidir. zaten afiş veya bilboard çalışmalarındaki prensip budur. bu olmalıdır. açıkçası ben çalışmanızdan bir şey anlamadım. neden? tamamen çalışmanız vektörel kirliliğe dönüşmüş. bu kullanılan vektörlerin müsade...
  4. Emine Şahin

Yanınıza oturan müşteriden emir almaktan memnun musunuz?

sevgili melih bey ve faruk bey... ve hatta ismail ev ve tncer özkan vs vs... neden buraya yazdığımı bilmiyorum, ne yazacağımıda bilmiyorum. yazdığımda da karşılık bulacağını ve bu karşılığa ne cevap vereceğimide bilmiyorum sayenizde ben hiiiç bir şey bilmiyorum. ama şunu biliyorum ki...
  5. Emine Şahin

Font istek

merhaba sait bey. hoşgeldiniz:) font ile ilgili bir görsel mevcut mu?
  6. Emine Şahin

Bize Her Yer Trabzon

merhaba arkadaşlar... Camilerinde bile futbol konuşulan il ''Bize Her Yer Trabzon'' kitabı çıktı. Kitapta eski başkan Faruk Nafiz Özak'ın fıkra gibi anısı da yer buldu. bu kitabın en büyük özelliği taraftarların kendi kitaplarını yazması idi. yani, başka birinin bakış açısı ve görüşlerinden...
  7. Emine Şahin

littabe logo,poster ve tabela calismasi

sayın mcxx, konunuzdan çağırılıyorsunuz... :D
  8. Emine Şahin

littabe logo,poster ve tabela calismasi

resim eklemek hakkında aşağıdaki linki takip edin lütfen: https://www.grafikerler.org/forum-kullanimi/
  9. Emine Şahin

Ramazan Ayı Tasaraımı

konunuz işverenler klasörüne taşınmıştır...
  10. Emine Şahin

Zafer turizm logo

@AZİZ UÇAR sizin hayal gücünüz nasıl. görmek isteriz aziz bey...
  11. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@burcu__34 merhaba burcu hanım. lütfen konularımızı uygun yerlerde açalım. bu sorunuz corelle ilgili değil gibi. ayrıca forumda örnek imsakiye çalışmaları ve kullanabileceğiniz görseller mevcut. arama butonuna tıklayarak aramalar yapabilirsiniz. saygılar...
  12. Emine Şahin

Corel Draw Klonlama Özelliği

@tümen clone özelliği zaten bunun için vardır. örneğin çok sayfalı bir dergi hazırladınız. derginizin sayfa numaralandırmaların büyük olduğunu düşündünüz. veya bir firmanın bir iki sayfada logosunu kullandınız ve ebatlarının küçük olduğunuz düşündünüz. bu gibi durumlarda her biri için ayrı ayrı...
  13. Emine Şahin

Su Arıtma Kampanya Broşürü A4 önlü Arkalı

merhaba sedat bey, öncelikle arkadaşlarla aynı fikirleri paylaştığımı söylemem gerek. bu slogan firmaya aitse onlara işin doğrusunu öğretmek gerekir sanırım. doğa bir bütündür insanlarda bu bütünün bir parçasıdır. maalesef insanlar doğayı kirletmekte ve yine insanlar doğayı kurtarmaya...
  14. Emine Şahin

ISTEK! Kumpir Resimleri lazim

burada da bir kumpir fotoğrafı olacaktı: https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/6935-istek-ayvalik-tostuizmir-kumrusandwichkumpir.html
  15. Emine Şahin

Yük ve Yol

teşekkürler günel hanım. çok manidar bir konu açmışsınız. iyi ki, tatile çıkmışım dedim. tatile kafamda iş götürmeden...
  16. Emine Şahin

bu resmi daire içine alıp logo yapacağım ama nasıl

merhaba erdem bey. çalışmanızı vektörel bir programda yapmanızı tavsiye ediyorum. neden derseniz forumda bu nedenle ilgili çok açıklamaya rastlarsınız. lütfen araştırma yapınız. zaten çalışmanızda vektörel bir programda kolayca çizilecek tarzda. gerekli çizimleri yaptığınızda uygun yerde konu...
  17. Emine Şahin

Merhaba

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim.
  18. Emine Şahin

convert to bitmap yaptıktan sonra geri almak

bitmap nesnelerinizin kaydedildikten sonra geri alınması mümkün değildir. yani çizgisel bir nesnenizi piksel tabanlı bir nesne haline getirmiş oluyorsunuz. bu yapmanız gereken son işlemdir. bundan sonra nesne üzerinde herhangi bir oynama yapmanız doğru değildir. eğer çalışmanız tekrar...
  19. Emine Şahin

Başarı Nedir?

@danisman inanmak, inanmak ve yine inanmak. hani bir laf vardır. belki de atasözü. yanılıyorsam düzeltin lütfen. kervan yolda düzülür. bu söz eksikliklerin mutlaka giderilebileceğini, maksat eksikliklerin tedarik edilmesi olmadığını. sonuca etkin adımların atılması gerektiğini ifade eder. zaten...
  20. Emine Şahin

Menü çalısması

@halil yayla evet evet, güzel :D @Dilek Doğrusöz hala göremiyor musunuz?
Yukarı Alt