Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Telafi edemeyeceğimiz

5) mesaj yazıldıktan sonra :D
  2. Emine Şahin

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

@canlan ben sizide faruk beyide bu foruma üye olduktan sonra tanıdım. konuya dahil olan diğer arkadaşlarıda öyle. dolayısı ile bundan öncesini veya aranızda geçen münasebetleri hiiiç bilmiyorum. sadece kullandığınız cümle ve ifadelerden yola çıkarak geçmişinizi çözmeye çalışıyorum. bunuda çok...
  3. Emine Şahin

A'dan Z'ye Vectorel Logolar.

partlar biribirine bağlı mı? indirmedim ama güzel bir arşiv olur. teşekkürler cemal bey...
  4. Emine Şahin

@canlan kusura bakmayın. laf ebeliğini hiç sevmem becerememde. ben isterdimki, cevabınızda itiraf edin. kabullenin bu konunun şahsi olduğunu. menfaatlerinizin çatıştığını. ama siz o kadar yazının içinde işinize gelen yeri alıntı yapmışsınız. polemiğe girecek halim yok. lafım varsa derim. yoksa...
  5. Emine Şahin

Arama: son günden itibarenki Mesajlar

bu konuda haklısınız günel hanım. türkçemizi doğru kullanmalıyız. özelliklede işinin bir paçasıda edebiyat ya da türkçeyle olan biz grafikerler. "itibaren" kelimesine "ki" bağlamak isteyen arkadaşların bir hatası gibime geliyor. zaten "itibaren" kelimesi öncesinde kullanılan ifadeyle anlam...
  6. Emine Şahin

Babam ve Babası

@danisman az ve öz konuşurum ozan bey. ne varsa eskilerde var.
  7. Emine Şahin

@Burak Güzey merhaba burak bey. insan istemeye istemeye konuya dahil olabiliyor. tıpkı benim gibi. benim burada tek hassas olduğum konu forumumuzun şahsi menfaatler doğrultusunda kullanılmasıdır. her iki taraftan birinin içerisinde değilim. sizinde olmanızı istemem. sizden alıntı yapıp size bir...
  8. Emine Şahin

Dergi sayfaları

@Süleyman Köklü vakit buldukça sizden quark dersleri bekleriz süleyman bey...
  9. Emine Şahin

Sitemiz çok güzel...

@yakan günel hanımın mesajına bakılırsa gece bir operasyon yapılmış gibi. evet site hala aynı...
  10. Emine Şahin

Bonus...

harika olmuş günel hanım. boynu biraz uzun geldi, sonra yok yok dedim. iyi iyi. kısa hayal ettim yakışmazdı da zaten. emeğinize sağlık...
  11. Emine Şahin

Babam ve Babası

@ŞENGÜL BOZKURT olmalı değil mi? güzel, duygulu. şiveli ifadelerle okumaya çalışmakta ayrı bir lezzet. sahi, kimin bu yazı?
  12. Emine Şahin

Sitemiz çok güzel...

inşallah yıldönümümüze yetişir yeni yüzümüz.
  13. Emine Şahin

Reklam şirketi için bazı logo denemelerim

reklam şirketine çok hafif kalmamış mı? ayrıca biri birine alternatif olmayacak dört çalışma...
  14. Emine Şahin

Photoshop hakkında herşey. menü, araç ve açıklamaları. ( resimli anlatım)

@altay resimlerin üzerindeki sarı bantı tıklayın. orijinal boyutunda görüntülenince okuyabilirsiniz.
  15. Emine Şahin

öğrenci resimleri aranıyor

bu bir PSD dosyasıdır. belki işinizi görebilir. şayet başka bir şey arıyorsanız daha detaylı bilgi veriniz lütfen... buyrun indirin: http://rapidshare.com/files/253702527/Students_PSD_template.rar
  16. Emine Şahin

öğrenci resimleri aranıyor

@grafakİR sanırım linler kırılmış. biraz beklerseniz yardımcı olmaya çalışalım.
  17. Emine Şahin

@canlan sanırım sizin sorununuz faruk beyle... sizede kendi dünyanızda başarılar dilerim...
  18. Emine Şahin

aylık 200 desen

@niyazi76 mesajınız yanlış yerde ... iş ilanları işverenler bölümüzde konu açabilirsiniz.
  19. Emine Şahin

@iksyay sayın levent elpen... siteye girişinizin hala haksızca olduğunu mu düşünüyorsunuz? oy birliği ile siteye girişler yasaklansa, yukarıdakı kaba hareketinizle girişinizin yasaklanmasını ilk ben isterdim. ilk oyu ben kullanırdım. lütfen önce karşımızdaki muhatap veya muhataplarınıza saygı...
  20. Emine Şahin

Dergi sayfaları

güzel çalışmalar süleyman bey. emeğinize sağlık. forum ziyaretçilerimiz için örnek teşkil edecek çalışmalar.
Yukarı Alt