Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Ramazan Geldi Hoş Geldi ...

Bugün evde bir acayiplik var. Herkes sessizce işine okuluna gidiyor. Annem 'Zeynep hadi sana kahvaltı hazırlayalım' dedi. Kimse yemek yemiyor, su içmiyor. Ablam bile! Ramazan 5 Önce diyet yaptıklarını sanmıştım. İzledim hepsini. Akşama doğru hepsi sessizleşiyor. Sofrayı hazırlayıp ezanı...
  2. Emine Şahin

atasözlerimiz ... atalarımız işine geldiği gibi mi söylemişler?

1. 'damlaya damlaya göl olur' / 'taşıma suyla değirmen dönmez' 2.. 'iyi insan lafın üstüne gelir' / 'iti an çomağı hazırla' 3.. 'bir elin nesi var iki elin sesi var' / 'nerde çokluk orda bokluk' 4.. 'fazla mal göz çıkarmaz' / 'azıcık aşım ağrısız başım' 5.. ' kervan yolda düzelir' / ' balık...
  3. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@hakan1972 merhaba hakan bey, corel ile ilgili konuları biraz okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. 1) asla ve asla cortelin dilini türkçe yapmayınız. karşınıza çıkacak her bilgi ve belge orijinal dilinde olacaktır. 2) forumda gerek ders olsun gerekse corel ile ilgili pek çok...
  4. Emine Şahin

yaşanmış komik hikayeler :)

-Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz. -8...
  5. Emine Şahin

sulu boya vazo ve çiçek

teknik konulara bir şey diyemeyeceğim lakin, çiçekleri koyduğunuz küpte bir perspektif sorunu var galiba...
  6. Emine Şahin

BUNLARDA BEN den

kapatılan gözlerde dalga dalga izler kalmış geriye. doku kopyalarken aracınızı çok basit kullandığınızı görebiliyorum. diğer çalımada parmağınızın ucunu özellikle mi kırmızı yaptınız. zannediyorum özellikle yaptınız. yapmasaydınız daha iyi olurdu... ha birde tırnağınızı kesmemişsiniz, mazallah...
  7. Emine Şahin

Energyplus için afiş tasarımı..

"sizde takdir edersiniz ticari çalışmalarda müşteri dikteleri her zaman ön plana çıkıyor.." ne yazık ki müşteri dikteleri... ama her şeyden önemlisi müşteriye önce afiş ile broşür (el ilanı) arasındaki farkı anlatmak gerek. bu kadar çok mesajı ufacık bir kağıda sığdırmakta marifet. sonra buna...
  8. Emine Şahin

Çarşı Döner Menü Çalışmam

@adsfenomen cevabınız için teşekkür ederim. sadece menünün kapağını görünce diğer resmin eklenemediğini düşündüm. anladığım kadarı ile deri kesim ve dikim de yapıyorsunuz. yada, sadece tasarımını yapıp dışarı (fason) iş veriyorsunuz... tabi bu resim PC ortamında yapılmadığını düşünürsek. bunu...
  9. Emine Şahin

2005 Planta için afiş çalışmam..

güzel bir uygulama. sadelik ön planda. ürün ve slogan. yalnız arka plan rengiyle kutunun renk tonları biraz yakın. ayrıca kullandığınız çiçek ve bitkilerin anlamını çözemedim. ürünle alakalı da olabilir belki, ama ürün hakında bir bilgimde olmadığından pek bir şey söyleyemeyeceğim. paylaştığınız...
  10. Emine Şahin

Çarşı Döner Menü Çalışmam

hoş bir çalışma olmuş. ama, menü çalışması adı altında farklı bir şey bekliyordum. çalışmanın içeriği (menü) çeşitlerini koymadınız sanırım.
  11. Emine Şahin

Arminowaffle broşür çalışmam

merhaba ADSFONEMEN. çalışmanın menü olmadığını, broşür olduğunu söyleyebilirm. ama, ilk bakıldığında çok karmaşık geldi gözüme. nereye bakacağımı şaşırdım. ne verilmek istenmiş bilemiyorum. wafflenin kendisi mi? internetr sitesi mi? yoksa waffleni kendin yarat mı? ikinci çalışmanızda biraz daha...
  12. Emine Şahin

Grafik tasarımcı için Diploma (Belge-Sertifika-Ehliyet) Gerekli mi? ( Tartışma )

@İsmail Ev sanırım en önemli husulardan biriydi. ağzı olan konuşuyor. çözüm için adım atıldığında arkanızda kimse yok. nasrettin hocanın "fil" vakası aklıma geldi. bilenler bilir...
  13. Emine Şahin

Channels Paneli ile Hasass Seçim Yapmak. (Teknik Bilgi)

işte budur dilek hanım. çalışmanın aynısını değil kendinizden bir şey katmanız mükemmel...
  14. Emine Şahin

Fıkralar

ikinci fıkrayı okurken sonucu hemen hemen kestirebiliyorsunuz. üçüncü fıkraya bayıldım. harikaydı... ilk fıkra neydi? amaaaan boş ver neyse...
  15. Emine Şahin

81 ilin de telefon kodu değişiyor

teşekkürler abdullah. ama ne gariptirki onca insanın tt aboneliğini iptal ettiğide bir gerçek. bu kişiler arasında bende varım. aboneliğimi iptal ettim. konuşamadığım telefona her ay 20 ile 30 tl arası para ödemek canımı sıkıyordu. belki bu rakamlar bazılarına komik gelebilir ama konuşmaktan...
  16. Emine Şahin

"Program kullanıyorum, öyleyse grafikerim" demek doğru mudur?

@farukcagla -sorularınıza tersten başlamış olacağım belki ama, ben "cahil grafiker" demedim cahil grafikerde olmaz zaten. yukarıda bahsettiğim terimleri veya benzerlerini bilmeyen cahildir. grafiker olur mu? el cevap olur tabii neden olmasın. ama bunları öğrendikten sonra olur ancak. -grafik...
  17. Emine Şahin

Story Boar larım

çok harika. muhteşemsiniz. ama hala takıldım şu kullanıcı adınıza. diğer konudaki mesajım gözardı oldu sanırım. cevap alamadım. size uygun yada gerçek adınızla değiştirelim. saygılarımla...
  18. Emine Şahin

sanal alemde dikkat edin. adım çıkmış dokuza inmez sekize...

İnternette adınız olumsuz yayınlandı. Yandınız.Mahkeme kararı bile sildiremiyor.. 16.02.2008 08:03 haberturk Google gibi arama motorları adınızı asla unutmuyor. İnternetin kara listesinden sanal aleme adınız...
  19. Emine Şahin

-zaten bu konuya vakıf olarak net bir sonuç ortaya koymak demek ciltler dolusu kitap yazmak demektir. ana hatlarıyla kısaca ifade etmeye çalıştım. resim yada kompozisyon bilgisi olmayana değil grafiker tasarımcı bile denmez tabii. cahil dememin sebebi grafiker denemeyeceği içindir. tasarımcı...
  20. Emine Şahin

dilerseniz konuya grafiker kimdir tanımını yaparak başlayalım. grafiker; görsel ve grafik programlarını bilen ve grafiktasarım yapabilen kişiye denir. grafik tasarım yapabilen kişiyede kısaca grafiker diyoruz. ne kadar kısa oldu bilemeyeceğim ama :D uzun şeklinede grafik tasarımcı diyoruz. bu...
Yukarı Alt