Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Mor Şapkalı Bebek / İllustrasyon

genel itibari ile güzel bir çalışma. biraz daha detaylara önem verilirse daha da güzel sonuç alınabilir. yüzdeki bebeksi ifade pek görünmüyor, ayrıca orantılara biraz daha dikkat edilirse tamam olur gibi. çalışmalarınızın devamını dilerim. saygılarımla..
  2. Emine Şahin

Elektrikli Süpürge Görselleri

teşekkürler yaşar bey. emeğinize sağlık...
  3. Emine Şahin

Çoklu Ölçülendirme 2.0 (Makro)

forumlarda genelde sorulan ve cevapsız kalan bir konuydu. faydalı bir paylaşım. teşekkürler...
  4. Emine Şahin

RGB2 CMYK Bitmaps 2.1 (Makro)

teşekkürler yaşar bey...
  5. Emine Şahin

İngiliz Vatandaşı (Sakız Hanım)

güzel ve hoş. sıkılmadan sonuna kadar okuyabildim. zira, çok uzun yazıları okumaktan her zaman sıkılmışımdır. yalnız anlatılmak istenen çok şey var da "dilimin ucunda" der gibi bir yazı olmuş. hatta bir ara konunun başka bir yere kayabileceğini hissettim. okuyana göre değişebilecek, kişiye hayal...
  6. Emine Şahin

3d Fırın

@Abdullah YİĞİT en pratik kullanım yeri şimdiki yeri zaten. ama buraya 45 derecelik bir açı verilirse belki bu problem ortadan kaldıralabilir.
  7. Emine Şahin

veeeee 3d yaşam şehri

@Yaşar Karadeniz hah işte buna olur derim ama. temel'in işi gibi olmayan bir şey için kavga etmeyelim. böyle bir yer yok yaşar bey :D:D:D
  8. Emine Şahin

formation/oluşum

ben çalışmayı göremiyorum arkadaşlar. başka göremeyen var mı?
  9. Emine Şahin

3d Fırın

bu tarz çalışma yapan arkadaşlara bir önerim var. fırın kapağı açıldığında sıcaktan acak düğmeleri aşırı etkilenmektedir. düğmeleri farklı bir yere konumlandırmayı hiç düşünmezler mi acaba? hep düğmeler orda mı omak zorunda. ya da bulundukları yere biraz açı vererek bu sıkıntı giderilebilir...
  10. Emine Şahin

Garden Textures ( Stock Photos )

paylaşım için teşekkürler.
  11. Emine Şahin

veeeee 3d yaşam şehri

çalışma güzel ama böyle bir yerde asla yaşamak istemezdim. "gözüne olayım" karadenizimin... :)
  12. Emine Şahin

Çikolata Sever Misiniz?Krem Çikolata Çalışma Ve Sunum.(MAX+PS)

güzel çalışma olmuş sıfırdan çalışmalar her zaman güzeldir. lakin çikolataya biraz takılmadan edemeyeceğim. biraz daha kırışıklardan arındırılmış ve düz olması gerekirdi. gül yaprağı gibi pürüzsüz ve akışkan olması albenisini artırabilirdi. saygılar...
  13. Emine Şahin

Kemençe Vektörel

teşekkürler onur baran. kemençe olsunda ne olursa olsun. hemen arşive aldım... :)
  14. Emine Şahin

grafikerler.org introsu

çalışmanızdan dolsyı teşekkür ederim. çalışmanız benim ilgi alanımın dışında olması nedeniyle teknik konulara girmeyeceğim. çalışmadaki ses efekti arkadaşların ortak kanaatiyle şahsi fikrim aynı... lakin, asıl önem verdiğim konu; sizin, sitemiz için kendi alanınızla ilgili olarak bir çalışma...
  15. Emine Şahin

Ramazan Geldi Hoş Geldi ...

@Hakan Dağdeviren son cümleyi ben ekledim :)
  16. Emine Şahin

Sağlam Balıkçılık Hand-Out

sizden tepki almakta geç bile kaldım sanırım. lakin affınıza sığınarak bir hususa değineceğim. bir işin basılması veya müşterinin memnun kalması "amacına ulaşmatı" anlamı taşımaz. bütün değerlendirmelerimiz olması gereken kriterlere uyup uymadığı ile ilgilidir. bizde böyle çalışmalar...
  17. Emine Şahin

Yine Planta için bir afiş çalışmam..

güzel uygulama olmuş. sloganınız biraz zayıf kalmış. biraz daha kendini hissettirebilirdi. emeğinize sağlık.
  18. Emine Şahin

Sağlam Balıkçılık Hand-Out

merhaba, kompozisyonunuzda biraz dağınıklık gördüm. gelişi güzel serpiştirlmiş, olsun bitsin havasında. ilk göze çarpan "promosyonlar devam ediyor" ibaresi. lakin fiyat için kullandığınız karakter zayıf kalmış ve promosyonlar ibaresini destekleyemiyor. renk tonu aynı olmasa farkedilmeyecek bile...
  19. Emine Şahin

adore vektörel logo

teşekkürler...
  20. Emine Şahin

Sunlife resort hotel kurumsal kimlik çalışması

@agato diğer çalışmalardan çok farlı olduğu kesin. ama sizin bu çalışmaya baktığınız göz çok önemli. bence, sizin deyiminizle muhteşem olsaydı listeye girerdi. saygılar...
Yukarı Alt