Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Grafik tasarımcı için Diploma (Belge-Sertifika-Ehliyet) Gerekli mi? ( Tartışma )

merhaba faruk bey; geçmişte bir takım kişisel takışma ya da kırgınlık olduğunu sanmıyorum. tartışma olmuşsa olmuştur. bu da doğaldır. bu konuda ki anlayışınızdan ötürü teşekkür ederim. karadenizli oluşumdan mıdır nedir? kısa ve net cümlelerle bir konuya işaret ettim. (belkide kıvrak...
  2. Emine Şahin

Grafik tasarımcı için Diploma (Belge-Sertifika-Ehliyet) Gerekli mi? ( Tartışma )

bu konunun alaylı mı mektepli mi? tartışmalarına doğru uzayacağı kesin. lakin bu işin yine siyasi cenahta çözülebileceğini ısrarla savunuyorum. piyasalarda kalifiye eleman alımını ve ülke şartlarını göz önünde bulundurduğumuzda ne kadar haklı olduğum görülecektir. düşünün bir kere, okullarda...
  3. Emine Şahin

Photoshop çalışmalarım

aramızda olmanız bizim ve forum sakinlerimiz için büyük mutluluk. bence, tez zamanda bu tablolardan birini adım adım yapılışını ders olarak anlatın. bide sizden daha fazla istifade edelim. ne dersiniz. :):):) saygıyla ellerinizden öpüyorum.
  4. Emine Şahin

manipülasyon

arka arkaya mesaj yazmak (flood) kurallara aykırıdır. ilgili arkadaşlar düzeltir sanırım. lakin bir hususa daha değinmek istiyorum. genelde bir çok çalışmanın tek konu altında sunulması böyle sonuçlar doğurmaktadır. hangi birine ne yorum yapalım şimdi... ama, çalışmalarınızı ayrı ayrı yayınlayıp...
  5. Emine Şahin

Kitap Kapağı Çalışmam(Wine Memories)

genel olarak fena değil ama tonlarınız biraz yoğun sanki. kesim payına diğer çalışmalarınızdaki gibi dikkat etmemişsiniz...
  6. Emine Şahin

Bu resme nasıl detay katabilirim

yüze düşürdüğünüz gölgeleri çıkarırsanız düz bir satıh ortada kalacak. bu gülgelerin katmanları ve tonlarını artırmalısınız. erkin beyin önerisi de tek başına yeterli görünmüyor. detayları artırmalısınız. kaşlarıda biraz alırsanız :D:D tamamdır.
  7. Emine Şahin

sevimli inekler

teşekkürler dilek hanım.
  8. Emine Şahin

manipülasyon

burada çalışma tekniğiniz ve varsa orijinal fotoları koymanız hoş olurdu. af buyurun içlerinden pek seçemedim...
  9. Emine Şahin

İllustrator da Kompozisyon Oluşturma - 001

elerinize sağlık dilek hanım. emeğimiz ve çabalarımız boşa gitmeyecektir. bir teşekkür, bir allah razı olsun denmesi yeter. nitekim "baki kalan bu jubbede hoş bir sada imiş"
  10. Emine Şahin

3D çalışmalarımdan...

hepsi birer tablo gibi... sanırım pek fazla da bir şey söylemeye gerek kalmadı. gerisi laf ebeliği olurdu. saygılarımla..
  11. Emine Şahin

dijital çalışmalar.

sizi daha yakından tanımak isteriz. iki mesaj atıp kabolmak yok değil mi? ayrıcabu çalışmalar sizin elinizden çıkmışsa, kullanıcı adınızın da size uygun yada gerçek adınızla olmasını öneririm. saygılar...
  12. Emine Şahin

Channels Paneli ile Hasass Seçim Yapmak. (Teknik Bilgi)

teşekkürler erkin bey. güzel bir anlatım olmuş. emeğinize sağlık. uygulama yapan arkadaşlar varsa deşik sonuçları buradan yayınlasınlar.
  13. Emine Şahin

acilen bir logo lütfen....

@imamoglu yok yok ... rizeden bir kara lahana birde mısır ekmeği yolla yeter :D
  14. Emine Şahin

acilen bir logo lütfen....

@imamoglu olur......
  15. Emine Şahin

Corel x4 de tasima sorunu

bu olay zannıma göre ram ile ilgili olabilir. bir sorun yada ayar olarak algılamayın. zoom yaptığınızda yada bir hareket yaptığınızda kayboluyor. anladığım kadarı ile...
  16. Emine Şahin

Corelde Tints Varmı ?

@Oktay ARSLAN başka programlarla renk kıyaslaması yanlış olur. aynı rengin tutmaması normal, tutması şaşırtıcı olabilir.
  17. Emine Şahin

Görünmez Adam (Manipüle)

işte bu çok güzel. başlığı okuyup ilk resmi görünce ne çıkacak acaba diye meraklandım. çokta şaşırmadım ama, uygulama güzel. emeğinize sağlık...
  18. Emine Şahin

Beyaz Aşka Devam. (Kuğu)

tek parça minder hıımmm :rolleyes::D
  19. Emine Şahin

Gözlük Çalışması

@kriptonik mükemmelliyetçi değilim tabii amaaaa... sizinde bir hatanızı düzeltivereyim siz karar verin. "Başak burcusunuz mu siz acaba" değil "siz, acaba başak burcu musunuz?" :D:D:D "mu" soru edatı ek alabilirler.doğru olarak ayrı yazmışsınız ama ek alabilirler. özne yüklem ilişkisine hiiiç...
  20. Emine Şahin

Selamun aleyküm

merhaba hoş geldiniz. umrarım hoş vakit geçirirsiniz. lakin kurallarımızı okumanızı özellikle rica ediyorum. renkli ve bold karakter kullanmak yasaktır. dikkat ederseniz sevinirim. saygılar...
Yukarı Alt