Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Grafiker İŞ İSTASYONU mudur?

@fogbird merhaba sayın fogbird... sizi tanımam, faruk beyle de her hangi bir kan bağım bulunmamaktadır. içinde bulunduğumuz durum yada problemler sizi nasıl ilgilendiriyor yada bu konulara bakış açınız neresidir bilemiyorum (işçi mi, işveren mi) sadece sizden net olarak çözümünüz nedir? diye...
  2. Emine Şahin

Forumumuzun 3.Yaş Günü Tanıtımı

pasta tamam :D içecekleri kim alıyooooo :p
  3. Emine Şahin

one minute arkadaşlar!

neden böyle bir başlık kullandığımı sanırım anlamışsınızdır. bu konuda asla yorum yapmayacağım. yapmayınızda. çünkü mesele bu değil. mesele şu ki; Rabiya Kadir, Japonya'yı ziyaretinin ikinci gününde düzenlediği basın toplantısında, "Urumçi'de yaklaşık 10 bin kişi bir gecede kayboldu. Nereye...
  4. Emine Şahin

damla su

değerlendirme açısından çok tereddüt ettim. yaprak mı? su damlası mı? yada nasıl bir ........... yani düşünce güzel ama uygulama biraz zayıf kalmış. yeşil yaprak, mavi su. hep birlikte mavi olunca herkes ayıramayabilir. buda uygulamada giderilebilirdi. bir başka deyişle şu şekilde açıklayayım...
  5. Emine Şahin

Esmer-Beyaz-Kumral.Sizin Westly Çikolatanız Hangisi?

@Fatih Coşkun işini iyi yapan olunca kabahat bulmakta üstüme yoktur.:D buda hakan arkadaşımızın işini iyi yapmasındandır. :)
  6. Emine Şahin

Fast Turca Restaurant Menü - Logo

harika olmuş... bence geçerli not alacak bir çalışma. kesinlikle dereceye girmeli... lakin arka kapakta logoyu aşırı büyük yerleştirmişsiniz. biraz küçültürseniz dah şık olacaktır. saygılar...
  7. Emine Şahin

@yakan siz pasta aldınız da biz mi yemedik? :D:D:D
  8. Emine Şahin

Güzel Sanatlar Mezunu

@Emre Kahraman merhaba emre bey... böyle bir şey hiç görmedim rastlamadım. bu firmalar büyük oldukları için mi diplama şartı arıyorlarmış bilmiyorum ama, diploma şartı aramak büyüklük ister! :D:D:D
  9. Emine Şahin

TEMA vakfı imza kampanyası (duyarlı olalım)

turan bey hassasiyetiniz için teşekkür ederim. lakin şu 2/B arazisi ne demektir bunu bilmeyen arkadaşlar için açmak gerekir. 2/B Arazileri; orman vasfını yitirmiş ve sahipsiz olan araziler için kullanılır. burada da şunu ifade edebilirim ki, önceden orman olan ama çeşitli sebeplerden dolayı (ne...
  10. Emine Şahin

emeğinize sağlık abdullah bey. son sürat çalışmalara devam ediyorsunuz. sitemiz adına doğum günümüzü hatırlayıp böyle bir çalışma ortaya koymanız beni de diğer arkadaşlarım gibi duygulandırdı. yalnız hiyerarşik düzeni biraz bozmuşsunuz. eminim bunun için arkadaşlar asla kırılmayacaktır ama, bu...
  11. Emine Şahin

@Hakan Dağdeviren yazarken hata etmişim. çikolatanın etekleri yerine "çikolataların etkeleri" yazmışım. burada dediğim gibi etekler biraz uzun. çikolata kırıldığında dışarıda kalan etekler biraz uzun kalıp iç kısımdaki kırılan yerler yok denecek kadar az olacaktır. bilmem anlatabildim mi? :)
  12. Emine Şahin

İslam Tarihinden Tablolar

teşekkürler abdullah bey. emeğinize sağlık...
  13. Emine Şahin

Fıkra

küçük bir tebessüm ve kocaman bir kıssadan hisse. fıkra böyle olmalı galiba. teşekkürler günel hanım.
  14. Emine Şahin

karantina-Derya Demir çalışmalar

aramıza hoş geldiniz. çalışmalarınız biraz photoshop biraz ıllustrator gibi görünüyor. biraz daha bizi aydınlatırsanız sevinirim. bazıları tamam bazıları da bitmemiş havasında. ama güzel görünüyorlar. emeğpinize sağlık. paylaşımlarınızın devamını dilerim. saygılar...
  15. Emine Şahin

Canon Reklam Afişi Çalışmam

öncelikle şunu belirteyim ki, tasarımcı arkadaşlarla bazen aykırı fikirlere sahip olabilir ve çatışabilirizde. yorum ve değerlendirmeleri okuyup konuyu öyle değerlendirmek istedim. bazen insan kendinide sınamalı diye düşünüyorum. bu çalışmadaki gözlemlemem neticesinde, ayrıca tasarımı yapan...
  16. Emine Şahin

buda benim havlu için çalışmam.bakalım beğenecekmisiniz

çalışmayı yapan arkadaşı tebrik ediyorum. harika bir çalışma. çok beğendim.
  17. Emine Şahin

Doğum Günün Kutlu Olsun

doğum gününüz kutlu olsun Burak GÜZEY nice mutlu senelere...
  18. Emine Şahin

Indesign'da Montaj Yapılırmı?

@tümen gazete, dergi gibi yayınların sayfa düzeni demektir.
  19. Emine Şahin

kahretsin... her şeye bir kabahat bulmasam ne olur sanki. çikolataların etkeleri biraz uzun değilmi? kırdığınızda elinizde kalan şekilsiz çikolatayı - olsun ben böylede yerim diyorsanız sorun yok! - ben, böyle şekilsiz çikolatayı asla yemem :D
  20. Emine Şahin

firmamıza ait takvim calışması 2009 (ilk denemem denilebilir)

eğer bu bir takvimse ki, öyle diyorsunuz. insan bu gün ay kaçı diye baktığında numaraları aramakla zaman kaybetmemeli değil mi? başkada bir yorum yapmıyorum. sanırım bu çok şeyi size hatırlatacaktır?
Yukarı Alt