@partner12
dostum bu konuyu daha önce açmıştın ve biz de cevap vermiştik.
https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/7593-dergi-kitap-fontlari.html
LOGO yine size ait olmalı. LOGO güzel. Fakat bu iki ayrı kartvizit mi ? Bir de alttaki gri tonu adresle sınırlasanız daha iyi olmaz mı? Sokak isimlerini ben genelde SK. şeklinde yazarım.
Teşekkürler..
bu kitap kapağımı, kitabın kutusu mu ? Ben kapak göremedim. Kapak paylaşımlarına bakarsanız böyle değildir. Kapağın arka ve ön kısmını da görmek isterim. Yine de görüntü itibariyle güzel olmuş.
öncelikle tebrik ediyorum uğraşmışsın ve bizimle paylaşmısşsın.
Fakat bu görseli ben savaşla pek alakalı göremedim. Mesela Gürcistan savaşında sembol olmuş bir kadın var. Kanlar içerisinde ve yardım bekliyor. Böyle bir görsel kullanabilirdin. (gerçi o görseli değiştirmeye gerek yok ama)
Bu...
@Sedat Gül
Sedat bey;
Bugün sizin beni yanlış anlama gününüz galiba.
Birincisi, öğeleri koymak için tabii ki bir sebep olmalı. Gelişigüzel öğe koyulur mu? İkincisi, gri renk tonu yerine şeritteki rengin tonlarını kullansaydınız daha iyi durabilirdi. Üçüncüsü, ben ne düşünerek koyduğunuzu iyi...
@Sedat Gül
Sedat bey;
Polemik olsun veya eleştiri olsun için yazmadım bunları size. Yazdıklarınızı da gayet dikkatli okudum. Photoshop oyunlarının baskıda iyi sonuç vermeyeceğinden ve bunları sadece ilgi çektiği için yapılamayacağından bahsediyorsunuz.
Şimdi, burada ki amacanız kartvizitler...
@Sedat Gül
Sedat bey;
Arzu hanımın yaptığı çalışmayı sadelikten uzak mı gördünüz. Sizin çalışmalarınızı beğendik ama Arzu hanımın çalışması gayet sade. Bu anlamda ne demek istediğiniz anlamadım?
çok sade çok güzel.
Lakin alttaki şeritin sol tarafındaki öğeleri neden koyduğunuzu anlamadım.
(eleştirmek anlamında değil ne düşündüğünüzü anlamak adına sordum)
Miktat mı? Mithat mı?
ben miktat olarak kabul ediyor ve hoşgeldiniz diyorum. Ama yazınız ayrılık yazısı gibi olmuş. Daha pozitif olmasınızı diler, nice paylaşımlar temenni ederim.
@muhsincik
arkadaşım biz vektör bulamayınca bunları kullanırız. Zaten logo bu küçük kullanacaksın. Freehand, corell ne olursa olsun çağır kullan.
nerede kullanacaksın. Çok yeni bir logo bu. Henüz bulamazsın.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.