Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Dergi-Kitap Fontları

@partner12 dostum bu konuyu daha önce açmıştın ve biz de cevap vermiştik. https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/7593-dergi-kitap-fontlari.html
  2. Süleyman Köklü

anatolia emlak afiş

gayet güzel bir çalışma fakat yazının altındaki yansımaya gerek varmıydı? tebrikler
  3. Süleyman Köklü

Zerenay Sandalye Kartvizit Çalışmam

LOGO yine size ait olmalı. LOGO güzel. Fakat bu iki ayrı kartvizit mi ? Bir de alttaki gri tonu adresle sınırlasanız daha iyi olmaz mı? Sokak isimlerini ben genelde SK. şeklinde yazarım. Teşekkürler..
  4. Süleyman Köklü

CD üzerine baskı çalışması

güzel fakat zemini beğenmedim neden siyah? MAXİ logosuna dikkat edin rengarenk. Gerisini beğendim. Font seçimi de güzel.
  5. Süleyman Köklü

Fatura+İrsaliye+Tahsilat Makbuzu Çalışmaları

LOGO da size mi ait acaba? eğer öyleyse çok daha güzel. Tebrikler. İyi çalışmalar
  6. Süleyman Köklü

Kitap Kapağı Son..

bu kitap kapağımı, kitabın kutusu mu ? Ben kapak göremedim. Kapak paylaşımlarına bakarsanız böyle değildir. Kapağın arka ve ön kısmını da görmek isterim. Yine de görüntü itibariyle güzel olmuş.
  7. Süleyman Köklü

şavaşa hayır!!!

öncelikle tebrik ediyorum uğraşmışsın ve bizimle paylaşmısşsın. Fakat bu görseli ben savaşla pek alakalı göremedim. Mesela Gürcistan savaşında sembol olmuş bir kadın var. Kanlar içerisinde ve yardım bekliyor. Böyle bir görsel kullanabilirdin. (gerçi o görseli değiştirmeye gerek yok ama) Bu...
  8. Süleyman Köklü

Atamız, Bayrağımız, Haritamız

bayrak ve harita paylaşımı güzel. teşekkürler
  9. Süleyman Köklü

karakalem çalışmlarım

kalemin güçlenmiş. Bu tür çalışma hiç yapmadım ama görsel olarak güzel. Eline sağlık.
  10. Süleyman Köklü

Blambot Fonts

hımmm, bazen çok arıyorum bu fontları ya... teşekkürler paylaşıma. eline sağlık
  11. Süleyman Köklü

Gelinlik Resimleri ,Wedding Pearls , gelinlik

güzel paylaşım. Bu gelin hanımların bir de tesettürlü olanlarını paylaşırsanız memnun olurum. (varsa tabii) Ellerine sağlık.
  12. Süleyman Köklü

Amerikan Kültür Kartvizit Çalışmam

@Sedat Gül Sedat bey; Bugün sizin beni yanlış anlama gününüz galiba. Birincisi, öğeleri koymak için tabii ki bir sebep olmalı. Gelişigüzel öğe koyulur mu? İkincisi, gri renk tonu yerine şeritteki rengin tonlarını kullansaydınız daha iyi durabilirdi. Üçüncüsü, ben ne düşünerek koyduğunuzu iyi...
  13. Süleyman Köklü

Taner Budak Kartviziti 3 Adet

@Sedat Gül Sedat bey; Polemik olsun veya eleştiri olsun için yazmadım bunları size. Yazdıklarınızı da gayet dikkatli okudum. Photoshop oyunlarının baskıda iyi sonuç vermeyeceğinden ve bunları sadece ilgi çektiği için yapılamayacağından bahsediyorsunuz. Şimdi, burada ki amacanız kartvizitler...
  14. Süleyman Köklü

Taner Budak Kartviziti 3 Adet

@Sedat Gül Sedat bey; Arzu hanımın yaptığı çalışmayı sadelikten uzak mı gördünüz. Sizin çalışmalarınızı beğendik ama Arzu hanımın çalışması gayet sade. Bu anlamda ne demek istediğiniz anlamadım?
  15. Süleyman Köklü

Amerikan Kültür Kartvizit Çalışmam

çok sade çok güzel. Lakin alttaki şeritin sol tarafındaki öğeleri neden koyduğunuzu anlamadım. (eleştirmek anlamında değil ne düşündüğünüzü anlamak adına sordum)
  16. Süleyman Köklü

mrb

Sitemiz gün geçtikçe büyüyor; hergün yeni üyeler, yeni arkadaşlar geliyor. Siz de hoşgeldiniz... (Türkçemize sahip çıkalım)
  17. Süleyman Köklü

Mrb Arkadaşlar

Miktat mı? Mithat mı? ben miktat olarak kabul ediyor ve hoşgeldiniz diyorum. Ama yazınız ayrılık yazısı gibi olmuş. Daha pozitif olmasınızı diler, nice paylaşımlar temenni ederim.
  18. Süleyman Köklü

karton kutu ve standlarınız için -2

anlayan ve lazım olan için çok değerli bir paylaşım. Teşekkürler...
  19. Süleyman Köklü

Barkod Nedir?

her iki arkadaşımızında emeğine sağlık. Böylece barkod sorunu ortadan kalkmış oldu.
  20. Süleyman Köklü

Lassa logosu lazım

@muhsincik arkadaşım biz vektör bulamayınca bunları kullanırız. Zaten logo bu küçük kullanacaksın. Freehand, corell ne olursa olsun çağır kullan. nerede kullanacaksın. Çok yeni bir logo bu. Henüz bulamazsın.
Yukarı Alt