dostum şu kösedere yazısını düz yaz be.. en önemli öğe o zaten onuda yatırmışsın iyi durmamış. 2. ci çalışmadaki renklerin güzel. Bir de loggoyu ezmişsin.
2. ci çalışmaya biraz çalış iyi olur bence tebrikler
@st_anger_turk
bir resimle örnek vermek için bilmek gerekli ama ben bilmiyorum bana çok karışık gibi geliyor bu da benim öğrenmedeki cesaretimi kırıyor zaten ihtiyacım yok diyorum... ancak öğrennmek şart... kutucuğa gömmek için kendi kendime güldüm bu kadar kolaymıymış.:)
teşekkürler
arkadaşlar ben yıllardır photohop, Freehand ve Quark kullanıyorum. Illustratore hiç ihtiyaç duymadım hala da duymuyorum ama öğrenmek istiyorum. Mesela Herhangi bir resmi bir kutucuğun içine gömmek nasıl oluyor? mesela, çizimler neden kesik kesik duruyor grubu bozduğumuzda veya freehande...
genel bilgi olarak güzel ancak hiçbir programı böyle okuyurak öğrenemezsiniz. Quark biraz cins bir programdır ama çok zevkli ve güzeldir
emeğine sağlık
sizin memleketin afişlerini sen yapıyorsun heralde. Tabii dışarıdan da iş alıyorsundur illaki ama bayağı tecrübe sahibi olmuşsundur. Tebrikler çok göze batan bişey yok.
@HAYALİN
bir taşla iki kuş vurmuşsun onu gördüm ilk bakışta ama yine de okurken bir duraklama yaşatıyo sanki.. ama neyse eser fevkaladenin fevkinde icra edildiği için kapatıyor herşeyi.
eline sağlık
dostum 4-5 senedir photoshopla uğraşmışsın ama daha öğrenememişsin. Bu program vektor tabanlı programlardan farklıdır. biraz araştır istersen. Photoshop Piksel tabanlı yani görselllikle, fotoğraflarla ilgilidir bunu biliyosun. Corelle anılmasını bile kabul edemem.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.