Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Kösedere Üzüm Şenliği Afişi yorumlarınızı bekliyorum

dostum şu kösedere yazısını düz yaz be.. en önemli öğe o zaten onuda yatırmışsın iyi durmamış. 2. ci çalışmadaki renklerin güzel. Bir de loggoyu ezmişsin. 2. ci çalışmaya biraz çalış iyi olur bence tebrikler
  2. Süleyman Köklü

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@st_anger_turk bir resimle örnek vermek için bilmek gerekli ama ben bilmiyorum bana çok karışık gibi geliyor bu da benim öğrenmedeki cesaretimi kırıyor zaten ihtiyacım yok diyorum... ancak öğrennmek şart... kutucuğa gömmek için kendi kendime güldüm bu kadar kolaymıymış.:) teşekkürler
  3. Süleyman Köklü

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

arkadaşlar ben yıllardır photohop, Freehand ve Quark kullanıyorum. Illustratore hiç ihtiyaç duymadım hala da duymuyorum ama öğrenmek istiyorum. Mesela Herhangi bir resmi bir kutucuğun içine gömmek nasıl oluyor? mesela, çizimler neden kesik kesik duruyor grubu bozduğumuzda veya freehande...
  4. Süleyman Köklü

Birkaç Tipografi Çalışmam

1. çalışma çok hoş olmuş. tebrikler
  5. Süleyman Köklü

Quark Xpress Dökümanı

genel bilgi olarak güzel ancak hiçbir programı böyle okuyurak öğrenemezsiniz. Quark biraz cins bir programdır ama çok zevkli ve güzeldir emeğine sağlık
  6. Süleyman Köklü

5 Bin Yıllık Aşk'ın Fotografı

5 bin yıl sonra benimde iskeletimi böyle bulurlar heralde. Aşk başkadır bilene..
  7. Süleyman Köklü

renkli kalemler pecilcolor 1600x1200

eminecik sen bu resimleri satsan yedi ceddine yeterdi heralde.. Helalin var senin. Çok çalışıyorsun site için. tebrik ve takdirlerimi sunuyorum.
  8. Süleyman Köklü

Yamaha Motorcycle Vektör Çalışmam ( Program: Adobe Illustrator CS2 )

süper olmuş be. pek bi hata göremedim. yok galiba :)) tebrikler
  9. Süleyman Köklü

STILOFS ofis mobilyaları

sizin memleketin afişlerini sen yapıyorsun heralde. Tabii dışarıdan da iş alıyorsundur illaki ama bayağı tecrübe sahibi olmuşsundur. Tebrikler çok göze batan bişey yok.
  10. Süleyman Köklü

logo calışmam için yorumunuzu bekliyorum

zaman zaman zaman... herşeyin ilacıdır. daha iyi olacak inşaallah.
  11. Süleyman Köklü

sitemiz için yaptığım küçük bir çalışma :)

@HAYALİN bir taşla iki kuş vurmuşsun onu gördüm ilk bakışta ama yine de okurken bir duraklama yaşatıyo sanki.. ama neyse eser fevkaladenin fevkinde icra edildiği için kapatıyor herşeyi. eline sağlık
  12. Süleyman Köklü

merhabalar

sen de eski kurtlardınsın yani.. Hoşgeldin...
  13. Süleyman Köklü

sitemiz için yaptığım küçük bir çalışma :)

çok güzel olmuş.. grafik "erler" ayrı mı yazılıyor ? yani okurken akıcılığı bozuyo sanki. görüntüde sorun yok
  14. Süleyman Köklü

Facebook ve Grafikerler.Org - Grafik Tasarım Okulu

hiiiiç sevmem facebooku ama hatırınız için geleyim
  15. Süleyman Köklü

Bütün Çalışmalarda Kullanabilirsiniz!! Vektörel Desenler NO RAPİD!!

dostum bunu nasıl indiriyoruz dowloand yok bunda her tarafta upload yazıyor
  16. Süleyman Köklü

3D Background Tutorials

çok zor değil yapılması ama insanın aklına gelmiyor :) teşekkürler
  17. Süleyman Köklü

hazır logolar

teşekkürler işe yarar bunlar
  18. Süleyman Köklü

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

dostum 4-5 senedir photoshopla uğraşmışsın ama daha öğrenememişsin. Bu program vektor tabanlı programlardan farklıdır. biraz araştır istersen. Photoshop Piksel tabanlı yani görselllikle, fotoğraflarla ilgilidir bunu biliyosun. Corelle anılmasını bile kabul edemem.
  19. Süleyman Köklü

Balıkesir'den selamlar

hoşgeldin......
  20. Süleyman Köklü

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!

allah razı olsun Üç aylar bütün müslüman alemi üzerindeki zulmetin sona ermesine vesile olsun (ırak, filistin, cezayir, tibet, bulgaristan)
Yukarı Alt