dostum bişey soracağım
P. 1805 C yazmışsın ve CMYK karşılığını da yazmışsın bu pantonenin CMYK karşılığı tutmuyor sen nasıl buldun ? Sende M 100 Y 100 K 20 , Ben de M 91 Y 100 K 23
açıklığa kavuşturalım mı?
şimdi ben tam anlamadım ıssız bir adaya düşsek mi? Adaya düştüğümüz zaman nasıl yanımıza bişeyler alacağız onu anlamadım. Issız bir adaya sürülsek mi veya gönderilsek mi demek istedin?
Ben yiiyecek bişeyler alırdım heralde veya su.. eşim ve oğlum yanımda tabii
dostum kitap kapaklarında iki sayfa çalışılır. mesela bunun arka sayfası nerde? ikisi arasında bir bütünlük olması lazım bir de ölçü filan göremedim. öylesine bir çalışmada olsa ölçüyü, taşmayı, sırt payını, mahat payını mutlaka belirle ki yorumlayalım
bir de kapaklarda yayınevi ismi olur (ön...
@HAYALİN
Ben katılmıyorum... Freehand en az 10 yıl daha devam eder. Çünkü makinaların yenilenmesi 10 yılı bulur. Kursa gitmeni ben de istemem çünkü freehand kolay bir programdır. Kursa gidip 1 yıl okuyacağına bilen birinin yanında 3 ay kal daha çok şey öğrenirsin. Herşeyi öğretmiyor kurslar...
mrb arkadaşlar
benim tasarımlarından örnek aldığım bir abim var. Bana dedi ki benim hanım benden sonra başladı ama benden daha iyi tasarım yapar. Kadınların zevki iyidir o yüzden yaptıkları iş erkeklere göre daha güzeldir dedi.
Sizce ???
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.