Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

İlk fotoğraf çalışmam .. (yorumlar önemli)

iyi iyi . beyazlığı kaldır daha iyi olur
  2. Süleyman Köklü

Kurumsal Kimlik Çalışmam

dostum bişey soracağım P. 1805 C yazmışsın ve CMYK karşılığını da yazmışsın bu pantonenin CMYK karşılığı tutmuyor sen nasıl buldun ? Sende M 100 Y 100 K 20 , Ben de M 91 Y 100 K 23 açıklığa kavuşturalım mı?
  3. Süleyman Köklü

pipo mu lazımdı ?

eminecik sen de tam duman zevki var be.. puro, pipo.. bir de nargile eksik kaldı :) teşekkürler iyiymiş gerçekten
  4. Süleyman Köklü

İn Design CS3 Türkçe Kitap (600 küsur sayfa)

yahu bunu rapidden başka indirme yolunu da koysan indiremiyorum :(
  5. Süleyman Köklü

Issız bir adaya gidecek olsanız yanınıza alacağınız 3 şey

şimdi ben tam anlamadım ıssız bir adaya düşsek mi? Adaya düştüğümüz zaman nasıl yanımıza bişeyler alacağız onu anlamadım. Issız bir adaya sürülsek mi veya gönderilsek mi demek istedin? Ben yiiyecek bişeyler alırdım heralde veya su.. eşim ve oğlum yanımda tabii
  6. Süleyman Köklü

Kurumsal Kimlik Çalışmam

o kadar geniş anlatmışsınız ki nerede bitecek diye merak ettim. Emeğinize sağlık kırmızıyı sevmem ama güzel olmuş..
  7. Süleyman Köklü

bakarsanız sevınırım bır ıstanbulu anlatan afıs ne dersınız

@eminecik yaaa eminecik hiç sorma sonradan farkettim.. ekledim altına ama bi kere yazmış olduk :):):):)
  8. Süleyman Köklü

puro kullanır mısınız?

teşekkürler alttakiler scuut füzesi gibi duruyorlar :)
  9. Süleyman Köklü

bakarsanız sevınırım bır ıstanbulu anlatan afıs ne dersınız

dostum kitap kapaklarında iki sayfa çalışılır. mesela bunun arka sayfası nerde? ikisi arasında bir bütünlük olması lazım bir de ölçü filan göremedim. öylesine bir çalışmada olsa ölçüyü, taşmayı, sırt payını, mahat payını mutlaka belirle ki yorumlayalım bir de kapaklarda yayınevi ismi olur (ön...
  10. Süleyman Köklü

www.emlak.milliyet.com.tr ye yapmış olduğum afiş

kusura bakma ama burada sadece fikir çok güzel. emeğine sağlık
  11. Süleyman Köklü

Afiş Çalışması

küçük sürahiyi soluna tabağı sağına koysan sürahideki etikette görünürdü sanırım. ama renkler hoş. olgun renkler tebrikler
  12. Süleyman Köklü

forumumuzun yeni teması

böyle iyi. renk te güzel , sadelik iyidir. Hiiiç karıştırmayın
  13. Süleyman Köklü

Günün Sözü

ula puştoğulları hepiniz bana oy verdiniz de benim oyum nereye gitti :) (Şener ŞEN, muhtarlık şeçiminde 1 oy alınca deliye döner)
  14. Süleyman Köklü

herkese slm..!

15 yaşında photoshopla tanışmışsın ne güzel. istediğini sor çekinme herkes yardımcı olur. aramızda 15 yaş var vayyy beee Hoşgeldin
  15. Süleyman Köklü

Bulanık Resimleri Netleştirin!

@neshe kime teşekkür ettiğini anlayamadım ama banaysa "rica ederim" :):):)
  16. Süleyman Köklü

mac freehand kursu

@HAYALİN Ben katılmıyorum... Freehand en az 10 yıl daha devam eder. Çünkü makinaların yenilenmesi 10 yılı bulur. Kursa gitmeni ben de istemem çünkü freehand kolay bir programdır. Kursa gidip 1 yıl okuyacağına bilen birinin yanında 3 ay kal daha çok şey öğrenirsin. Herşeyi öğretmiyor kurslar...
  17. Süleyman Köklü

Birsürü Vektörel Dosya :)) (Cdr - No Rapid!!)

harika paylaşımlar teşekkürler devamını bekleriz, darısı bize
  18. Süleyman Köklü

Bulanık Resimleri Netleştirin!

arkadaşlar yükleyemediyseniz kısaca Resimi açın - Com+J - Filter-other-High pass deyip, Layerı da Hard ligth yapıyoruz o kadar
  19. Süleyman Köklü

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

Bana da öyle geliyor ki bayanlar bu işi daha iyi yapıyor maalesef. Bildiğim tüm bayanların işleri hoşuma gitmiştir (yeni başlayanlar hariç)
  20. Süleyman Köklü

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

mrb arkadaşlar benim tasarımlarından örnek aldığım bir abim var. Bana dedi ki benim hanım benden sonra başladı ama benden daha iyi tasarım yapar. Kadınların zevki iyidir o yüzden yaptıkları iş erkeklere göre daha güzeldir dedi. Sizce ???
Yukarı Alt