Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

yaratıcı resimler

sabır ve emek isteyen işler yapanlara ve paylaşana helal olsun
  2. Süleyman Köklü

fotoğrafımıza yağmur yağdırma ... görsel ders

güzel anlatım güzel ders PS'nin nimetleri teşekkürler
  3. Süleyman Köklü

Bir grup kendini bilmez....

Size katlıyorum bütün kendini bilmezleri topladığınız zaman toplumun belli bir bölümünü oluşturuyor. Ama size bir konuda katılmıyorum. Misyonerlik faaliyetlerini kendi dinlerini tanıtmak amacıyla yapılıyor olduğunu ve bunun bir takım kendini bilmezlerin yaptığını sanmıyorum. Bu yüzyıllardır bir...
  4. Süleyman Köklü

yeni çalışmam (A5)

iki tane slogan benim tercihim değil :((( yazılar ben de okunuyor ama yüklemeyi beceremedim galiba.. O resimi kaldırabilirim teşekkürler yorumun için
  5. Süleyman Köklü

yeni çalışmam (A5)

Her türlü değerlendirmenize açığım. Yorumlayanlara teşekkürler [img=http://img53.imageshack.us/img53/5359/fetihwa2.th.jpg=img]
  6. Süleyman Köklü

5 Bin Yıllık Aşk'ın Fotografı

@HAYALİN yok daha neler... 5 bin yıllık tarihi aşka söylediklerine bak. Aldatmak yeni neslin modası o zaman ki aşklar da çok rastlanmaz. Hocam gözünü sevem yapma böyle..
  7. Süleyman Köklü

çok kolay bir yöntemle arabamızın farlarını yakalım

evet kolay bir derstir ama bilmeyene zor gelir tabii. Bilmeyene öğreten "bilene" teşekkürler
  8. Süleyman Köklü

Photoshop yazı efektleri !!!! (actions)

teşekkürler iyi paylaşım
  9. Süleyman Köklü

knockout ile saç kesme arkaplan temizleme ...

hımm güzel.. ben de neden bende yok diyecektim ama bu eklentiymiş. gayet güzel iş yapıyor. emeğine sağlık.
  10. Süleyman Köklü

Katalog içi Tek Sayfa Reklam

ne firması bu teknoloji firması mı? ilk bakışta anlaşılmayan tasarımları sevmiyorum ama yine de güzel olmuş.
  11. Süleyman Köklü

Özlediklerimiz...

özlediğim sadece ve sadece DEDEM. o gidince dünyalarım gitti sandım 1993'te öldü ama hala alışamadım. beni o büyütmüştü. Adam gibi adamdı. Kendimi tanıtırken dedemden başlarım herkeste bir saygı oluşur o an. Gurur verici bir olay AH DEDEM sağ olsaydı.. yanıbaşımda dursaydı..
  12. Süleyman Köklü

Ne Kadar Doğru Dersiniz ?

biraz haklılık payı var. görsellik önemli bu devirde. yoksa mankenlerin ne işi var dizilerde o kadar usta tiyatrocular dururken..
  13. Süleyman Köklü

Etiket çalışmaları..

güzel, renkler uyumlu.. Darkmen'ın logosu size mi ait ? üzerindeki çizgi uzun gibi geldi bana.. tebrikler
  14. Süleyman Köklü

yeni yarışma istiyoruzz

tamam yarışma isteyenler konu veriyorum.. Herkes HAYALİN'i çizsin. :)))) juri üyesi yok ben karar vereceğim. Para ödülü var ama işi beğenirsem. Tüm hakları benim olacak. İstediğim yerde yayınlayabileceğim. Tamam mı ? herkes başlasın Pazar günü saat 03.55'de son.. :)))))
  15. Süleyman Köklü

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

@delphimaker dostum konuyu ben açtım ama senin dediğin konu daha tehlikeli. Kendini zekeriya ÖZ'ün karşısında bulursun ona göre..
  16. Süleyman Köklü

iki resmin iç içe geçirilmesi (DERS)

teşekkürler güzel anlatmışsın
  17. Süleyman Köklü

Doğum Günün Kutlu Olsun

doğum günü olanları buradan yazacağız ancak kim ne zaman doğmuş bu başlığın için de mi arayacağız ? pek kolay değil gibi ama... Eminecik napıcaz:))
  18. Süleyman Köklü

araba tasarımlarım bikaç tane

araba modelini beğenmesemde çizim güzel olmuş. emeğine sağlık
  19. Süleyman Köklü

Yazı karakterlerine kar efekti verme ( resimli anlatım )

evet anlatırken diğer işlevlerin ne işe yaradığını da kavrıyorsunuz. Ancak finale baktığım da kar eklentisi sanki havada duruyormuş gibi geldi bana, tam yerleşmemiş gibi. Anlatımın için teşekkürler...
  20. Süleyman Köklü

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@st_anger_turk yazdıklarını gayet iyi anlıyorum. öğrenmenin zararı yok diyosun . doğru da diyosun. inş. bundan sonra daha fazla zaman ayırırım. Özellikle ındesing ve ıllustrator. 5 yıl sonra bunların eline kalacağız gibi.. teşekkürler
Yukarı Alt