Arama sonuçları

1. H

FotoFantastik-Realizm-3D-Yeni-Modelleme

Bu bir "günlük kondisyon çalışması" aslında; çünkü Max , Maya ya da Autocad gibi karmaşık komutlara sahip programlara 1 hafta dokunmayın, sonra başına oturun, sanki daha önce o programı hiç kullanmamış gibi hissediyorsunuz, direkt düşüyorsunuz formdan ya da unutuyorsunuz komutları, yani belki bu...
  2. H

Grange Foto Manüpilasyon

burada birçok işlem yapılmış. hangilerini siz yaptınız bilelim ki ona göre yorum yazalım.
  3. H

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Herkes aynı hayatta. Kendini bir şey sanma!!...
  4. H

Ebru Sanatı

Ha evet, tekneymiş öğrendik sayenizde efenim. Boyalar harikadır elbette, sanalı bile müthiş iken reeli daha harikadır. Zor gibi görünyo, en azından şu çiçek dallarını yapmak zordur, yoksa herkes saçmalar zaten bişeyler illa ki. Biz ebruyu hep bekleyeceğiz. Hat, merak ettim o sürprizi....
  5. H

Ebru Sanatı

Vayyyyyy, merkeeeez, küvetler, boyalar, fırçalar : ))) Yani çok kısa sürede böyle geliştirdiniz elinizi , tebrikler, hepsi yine çok güzel. Artık çiçeklerinizi görüyoruz ve gerçekten her bir hafta bir öncekine göre daha iyi çalışma geliyo. O önlüklü olan hocanız mı siz misiniz merak ettim...
  6. H

Fotorealizm Devam- Yeni Yüksek Detay Mobilya-Stüdyo Render

Hımm, iyi bakalım, kısmet olursa yaparız kendinden desenli bir sehpa : )
  7. H

@semira Siz varya ben ne yaparsam yapayım bir yolunu bulup o saçma şeyleri illa örtersiniz bu sehpanın üstüne, dayanamazsınız, içgüdüleriniz ört ört ört diye inler resmen, kadın milleti : ))) @5213 Valla siz de dantel konusunda tehlikeli birine benziyorsunuz hee, görseniz direkt örtecek bir...
  8. H

Autodesk Inventor Ders Notları (Türkçe)-PDF

Buyrun: https://mega.co.nz/#!L9tVFB7J!043i5xxorkdgtmA7OwNqp0IGyl0PbaWobNYsYRjj0pE
  9. H

Dök İçini Rahatla !

Heh!...
  10. H

Corel Draw X6'da Broşür Yapımı / Tasarımı

Hah, evet ya, broşür corelin işi arkadaş!
  11. H

Ya şimdi bizim kültürümüzde oyun konsolunun üzerine bile dantel örten anneler varken biz desenden masa yapsak ne fayda :) Benim eskiden playstation'um vardı, oyun konsolu bu yani düşünün, annem üstüne dantelden bişeyler örtüyodu , ben kaldırıp atıyodum o geri örtüyodu :/ Yaaaaa : )
  12. H

4. Bumerang Ödülleri’nde İlk 10 Belirlendi!

ama beklemekten yine de nefret ediyorum
  13. H

4. Bumerang Ödülleri’nde İlk 10 Belirlendi!

10 aralık nedir ya offf, geçer ama zor geçer, beklemekten nefret ederim ben...
  14. H

aslında yaparsın biliyorum, yapacaksın da
  15. H

Ebru Sanatı

hepsi birbirinden güzel gerçekten, elinize sağlık
  16. H

Ebru Sanatı

böcük çok güzel durmuştu amaaa :) iyi bakalım
  17. H

Vektör çizimim

vooov, üstelik corelde çiziyosunuz, çok güzeller
  18. H

sen bunu mu yapıyosun diğerini mi? Bu arada ben bu son eklediğim iki çalışmayı benden referans çalışma isteyen bir mobilya firması için hazırladım izin alarak da paylaştım, amacım seni zorlamak filan değildi. Ama diğerini yap o daha kolaydı.
  19. H

Teşekkür kardeşim. Yılanbaşlı Oval Masa koydum adını bunun :P
Yukarı Alt