gerçekten süper bir fikirmiş
bizim burdada bir market var ve bilboardlara burası kiralıktı biz tuttuk yazdı ve altına sadece ismini yazdı ve bu sayede baya dikkat çekti alternatif fikirler bazen işe yaramasada çoğu zaman dikkat çekiyor
mesele bir televizyon reklamı vardı şubuo muydu neydi abi...
ilk baktığımda logo olarak abartı mı dedim sonra ortada yazıyıla beraber logonun normal kullanımını gördüm gereçkten başarılı bir çalışma elinize sağlık
Çalışmalar gerçekten çok güzel
fikir olarak dahada güzel sonuçta hazır bişeyi çizmek başka karakter oluşturmak başka
bu yönden sizi tebrik ediyorum
çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim
canlı bir çalışma olmuş amasa yazı karakteride oturmuş bence
ama dostluk ve paylaşım sitesi farklı karakterden olmalı böylece amasya dahada ön plana çıkar
Eleştiri yada yorum yaparken bende çok bocalıyordum iyi dediğime başkası bunun neresi iyi dediğinde kafam atıyordu iyi derken kendimle kıyaslamıyorum iyi derken kişinin grafik geçmişi yeni mi eski mi o zaten belli oluyor iyi olan zaten iyidir ona pek yorum yapaılamaz zaten önemli olan yorumlarla...
deneme 2 de sol üst tarafta beyazlık kalmış
kulaklıkların kenarlarındaki şekilleri değiştirseniz bence daha güzel olacak gibi
mesela küçükten büyüğe doğru yay şeklinde şekiller olabailir ses çoğalıyor görüntüsü verilebilir
zafer in r si niye ayrı anlamadım özel bir nedeni var mı?
zafer önce başlıbaşına bir karakterden logo mu olmalı
yoksa değişik merteryaller ile desteklenmeli mi
eğer logo karakterden oluşacaksa
daha farklı düz karakterler çok eğrili karakterler vede orta farklılıktaki karakterlerden
2 şer 3...
bence i leri düz çevirin . com un noktasına barkod yerleştirmek akıllıca arabayıda kaldırabilirsiniz sonuçta arabayla taşıma olanağı yok
barkodu bu şekilde kullanın ve değişik karkterler ve yazı şekilleri deneyebilirsiniz
çok farklı bir çalışma olmuş hasan bey aların orsatına bide teker olsaymış tam üstü açık bir araba
olacakmış:)
aman siz teker kullanmayın böyle çok iyi
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.