Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Nissan gazeteye birinci sayfayı boş bastırttı

gerçekten süper bir fikirmiş bizim burdada bir market var ve bilboardlara burası kiralıktı biz tuttuk yazdı ve altına sadece ismini yazdı ve bu sayede baya dikkat çekti alternatif fikirler bazen işe yaramasada çoğu zaman dikkat çekiyor mesele bir televizyon reklamı vardı şubuo muydu neydi abi...
  2. Fatih Coşkun

JoomlaTR Logotype

ilk baktığımda logo olarak abartı mı dedim sonra ortada yazıyıla beraber logonun normal kullanımını gördüm gereçkten başarılı bir çalışma elinize sağlık
  3. Fatih Coşkun

Yeni Karakter Çalışmalarım

Çalışmalar gerçekten çok güzel fikir olarak dahada güzel sonuçta hazır bişeyi çizmek başka karakter oluşturmak başka bu yönden sizi tebrik ediyorum çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim
  4. Fatih Coşkun

Mizanoğlu İnşaat Logo"

Dilek hanımın yaptığı gibide düşünülebilir aslında genel anlamda çalışma güzel ve ağır ben burdayım diyor tebrikler
  5. Fatih Coşkun

Banner Çalışmam

canlı bir çalışma olmuş amasa yazı karakteride oturmuş bence ama dostluk ve paylaşım sitesi farklı karakterden olmalı böylece amasya dahada ön plana çıkar
  6. Fatih Coşkun

Hafizeana logotype

farklı bir bakış açısı yakalamışsınız bence bunun üzerine gidin daha farklı şeyler çıkaracağınıza eminim başarılar
  7. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

autocad de açarmı bilmiyorum ama ufak bir dosyayı pdf çevirin gönderin onu denesinler açarsa normal işi gönderirsiniz
  8. Fatih Coşkun

İlüstrasyonlarım;

çizimleri bir şablonu göremi çıkardınız yoksa karakterler size mi ait çok güzel çizimler ve karakterler farklı bir solcan ancak bu kadar tatlı olur:)
  9. Fatih Coşkun

Ağustos ayı yarışma sonuçları.

Kerim bey tebrikler başarılarının devamını dilerim erkin seninde kotu bölerek yaptığın çalışma süperdi düşüncen için senide tebrik ederim
  10. Fatih Coşkun

CorelDRAW'da forma (sayfa) bağlama

Teşekkürler Mustafa bey herzaman lazım olmasada lazım olduğunda saç baş yolduran bir konuya el atmışsınız elinize sağlık
  11. Fatih Coşkun

Göz Rengi Değiştirmek

Ders için Teşekkürler ve repinizi göndrdim
  12. Fatih Coşkun

Kaliteli Eleştiri Yöntemleri

Eleştiri yada yorum yaparken bende çok bocalıyordum iyi dediğime başkası bunun neresi iyi dediğinde kafam atıyordu iyi derken kendimle kıyaslamıyorum iyi derken kişinin grafik geçmişi yeni mi eski mi o zaten belli oluyor iyi olan zaten iyidir ona pek yorum yapaılamaz zaten önemli olan yorumlarla...
  13. Fatih Coşkun

Arkaplan (30)

Teşekkürler Sağ Alttaki baya güzel benziyor
  14. Fatih Coşkun

Denem FM Basit Logo Çalışması

deneme 2 de sol üst tarafta beyazlık kalmış kulaklıkların kenarlarındaki şekilleri değiştirseniz bence daha güzel olacak gibi mesela küçükten büyüğe doğru yay şeklinde şekiller olabailir ses çoğalıyor görüntüsü verilebilir
  15. Fatih Coşkun

Türkiye resim

Tam ramazanlık bir çalışma olmuş resimler birbirine daha yakın olsa tam imsakiye olacak güzellikte bir çalışma elinize sağlık
  16. Fatih Coşkun

logo

zafer in r si niye ayrı anlamadım özel bir nedeni var mı? zafer önce başlıbaşına bir karakterden logo mu olmalı yoksa değişik merteryaller ile desteklenmeli mi eğer logo karakterden oluşacaksa daha farklı düz karakterler çok eğrili karakterler vede orta farklılıktaki karakterlerden 2 şer 3...
  17. Fatih Coşkun

Ustalarin fikirleri önemli

ben bişey göremiyorum
  18. Fatih Coşkun

albitiyor.com alışveriş sitesi için logo

bence i leri düz çevirin . com un noktasına barkod yerleştirmek akıllıca arabayıda kaldırabilirsiniz sonuçta arabayla taşıma olanağı yok barkodu bu şekilde kullanın ve değişik karkterler ve yazı şekilleri deneyebilirsiniz
  19. Fatih Coşkun

hasan sürücü kursu

çok farklı bir çalışma olmuş hasan bey aların orsatına bide teker olsaymış tam üstü açık bir araba olacakmış:) aman siz teker kullanmayın böyle çok iyi
  20. Fatih Coşkun

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

@Decomix Başaramadıysanız demekki biryerlerde eksik anlatmışım takıldığınız yer neresi orada dahada ayrıntıya gireyim
Yukarı Alt