@Demet YILDIZ
haklısınız hiç aklıma gelmedi boşuna kağıt israfı yapacaktım :)
2 panoda 12 tane windows yapışkan notlar bu iş tamam kaç dakika oldu 15 dakikayı geçirmeyelim :D :D
Kısmen doğru ancak tam anlamıyla doğru bir kelime değil.
Örneğin bir alanda uzmanlık sağlamamış bir kişi için bu kelime doğrudur. Bir işi tamamlamadan diğerine başlamaya benzer. Öncelikle ilgili alanında kendine tam anlamıyla güvenen kişi zamanla başka mecralara ve farklı hizmetlere doğal...
@mm software
Evet splashscreen (açlıış sayfası) yükleme sayfası amacı program açıldığında arkaplanda yüklenen bazı özellikler yüzünden kullanıcıyı sıkmadan bekletmek için bir yükleniyor çubuğu ile açıldığını göstermek çok uzattım :)
Nacizane tavsiyem açılış ekranları fazla karmaşık ve...
sonsüz döngü mantığı çok saçma tabi ki. Ancak sonuçta şu var site adresini yazmaya üşenerek aratmak bu da böyle bence bir çok insan olduğunu düşünr ve her facee twittera girmek istediğinde bunu yaptıklarını düşünerek günde kaç kere google'ın sqlini yoruyorlar belli değil :) Boşuna serverı...
program girişi derken splash screen mı yapmak istiyorsun?
Alttaki yazıları daha okunaklı bir font seçebilir ve biraz ufaltabilirsin. Peri yerine farklı bir şey koyabilirsin. Yukardaki gri stripe onu kaldırabilirsin.
@Sedat Gül
Sedat Bey'in dediği gibi maddeleri dikkatlice okuyup bunları dikkate alıp bir çalışma yaparsanız eminim ki güzel bir çalışma ortaya çıkacaktır.
Çalışma şu an bir maskot olarak evet olabilir ancak logo için biraz daha gelişmeye açık.
Dentco Dental firması için hazırlamış olduğum arayüz tasarımı yorumlarınızı bekliyorum.
Arayüz çizimi bana ait ancak sanat yönetmeni bir ustad arkadaşımın ufak temasları sonucu tipografi ve renk seçimi ile bu hale getirdik :) Arayüz yazılım süreci başladı. Olmazsa olmaz müşteri istekleri...
Neden jQuery ile yapmıyorsun daha kullanışlı ve dinamik olacaktır.
Birde bu flash sliderda planın resimlerin dinamik ve linklerinde dinamik olarak işlenmesi gerekiyormu?
Senin içinbir tane hazırlarım ama jQuery ile olması bence daha güzel illa flash olucak yapıcak birşey yok :) ?
Bir...
alan adı süresi bittiğinde ödeme yapılmadığında yaşlaşık 1 2 ay arası cezalı olarak bekletir. Ceza bedeli ödenerek alınabilir. Ya da tamamen boşa düşmesi beklenir 2 ay sonra herhangi bir yerden tekrar kayıt edilebilir.
öncelikle tablolar ile web sitesi yapmamalısın. Yeni teknolojileri öğren alıştığında tablolar ile site hazırlamanın izdiraplı bir durum olduğunu varacaksın. Böyle bir site değilde site yapmak için program seçiminden önce nasıl bir iş yapacağın hakkına iyice fikir edin. Bir proje yapmayacaksan...
Merhaba güzel bir çalışma ama sanki kullanılan yeşil tonlar ve siyah yazılar yerine daha güzel bir yeşil renk ve yazılar beyaz olsa göze daha güzel gelebilir gibi.
İyi Çalışmalar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.