Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Google ın Türklere İsyanı

@Demet YILDIZ haklısınız hiç aklıma gelmedi boşuna kağıt israfı yapacaktım :) 2 panoda 12 tane windows yapışkan notlar bu iş tamam kaç dakika oldu 15 dakikayı geçirmeyelim :D :D
  2. Emre ÇETİNER

@nuriQocca sticklere yazıp evin belli yerlerine yapıştırsak olur mu ? :D
  3. Emre ÇETİNER

Herşeyi Yapmaya Çalışırsan Hiçbirşey Yapamazsın...!

Kısmen doğru ancak tam anlamıyla doğru bir kelime değil. Örneğin bir alanda uzmanlık sağlamamış bir kişi için bu kelime doğrudur. Bir işi tamamlamadan diğerine başlamaya benzer. Öncelikle ilgili alanında kendine tam anlamıyla güvenen kişi zamanla başka mecralara ve farklı hizmetlere doğal...
  4. Emre ÇETİNER

Program Girişi - Görüşlerinizi Alabilir miyim?

@mm software Evet splashscreen (açlıış sayfası) yükleme sayfası amacı program açıldığında arkaplanda yüklenen bazı özellikler yüzünden kullanıcıyı sıkmadan bekletmek için bir yükleniyor çubuğu ile açıldığını göstermek çok uzattım :) Nacizane tavsiyem açılış ekranları fazla karmaşık ve...
  5. Emre ÇETİNER

sonsüz döngü mantığı çok saçma tabi ki. Ancak sonuçta şu var site adresini yazmaya üşenerek aratmak bu da böyle bence bir çok insan olduğunu düşünr ve her facee twittera girmek istediğinde bunu yaptıklarını düşünerek günde kaç kere google'ın sqlini yoruyorlar belli değil :) Boşuna serverı...
  6. Emre ÇETİNER

sayfa bağlama

Biraz detay verebilirseniz. Sorunuz pek anlaşılır değil. Kullanıdığınız program nedir hangi dilde siteyi yapıyorsunuz ?
  7. Emre ÇETİNER

Çalışmalarım - Emrah AVCI

güzel çalışmalar tebrikler.
  8. Emre ÇETİNER

Program Girişi - Görüşlerinizi Alabilir miyim?

program girişi derken splash screen mı yapmak istiyorsun? Alttaki yazıları daha okunaklı bir font seçebilir ve biraz ufaltabilirsin. Peri yerine farklı bir şey koyabilirsin. Yukardaki gri stripe onu kaldırabilirsin.
  9. Emre ÇETİNER

Sıfır ( ölü ) gibi !

sahiibindende efsane ilanlarda yer alıyor tam efsane :) paylaşım için teşekkürler.
  10. Emre ÇETİNER

Yeni açacağımız şirket için Logo Denemesi

@Sedat Gül Sedat Bey'in dediği gibi maddeleri dikkatlice okuyup bunları dikkate alıp bir çalışma yaparsanız eminim ki güzel bir çalışma ortaya çıkacaktır. Çalışma şu an bir maskot olarak evet olabilir ancak logo için biraz daha gelişmeye açık.
  11. Emre ÇETİNER

Dental Firması Web Arayüz ve Kodlama Çalışması

Dentco Dental firması için hazırlamış olduğum arayüz tasarımı yorumlarınızı bekliyorum. Arayüz çizimi bana ait ancak sanat yönetmeni bir ustad arkadaşımın ufak temasları sonucu tipografi ve renk seçimi ile bu hale getirdik :) Arayüz yazılım süreci başladı. Olmazsa olmaz müşteri istekleri...
  12. Emre ÇETİNER

Flash'da jequery gibi resim kaydırma

Neden jQuery ile yapmıyorsun daha kullanışlı ve dinamik olacaktır. Birde bu flash sliderda planın resimlerin dinamik ve linklerinde dinamik olarak işlenmesi gerekiyormu? Senin içinbir tane hazırlarım ama jQuery ile olması bence daha güzel illa flash olucak yapıcak birşey yok :) ? Bir...
  13. Emre ÇETİNER

Safran Erkek Kuaförü Kartvizit Çalışması

bayıldım renk uyumu ve sadelik harika tebrikler.
  14. Emre ÇETİNER

alan adı yardım

alan adı süresi bittiğinde ödeme yapılmadığında yaşlaşık 1 2 ay arası cezalı olarak bekletir. Ceza bedeli ödenerek alınabilir. Ya da tamamen boşa düşmesi beklenir 2 ay sonra herhangi bir yerden tekrar kayıt edilebilir.
  15. Emre ÇETİNER

Emlak sitesi web arayüzü yaptırılacaktır.

@suko79 size ulaşabilmeleri gereken iletişim bilgilerini yazmanız gerekmektedir.
  16. Emre ÇETİNER

Yine denedim

@Aslı SAYILIR katılıyorum.
  17. Emre ÇETİNER

Bu web sitesini aynısını nasıl yapabilirim

öncelikle tablolar ile web sitesi yapmamalısın. Yeni teknolojileri öğren alıştığında tablolar ile site hazırlamanın izdiraplı bir durum olduğunu varacaksın. Böyle bir site değilde site yapmak için program seçiminden önce nasıl bir iş yapacağın hakkına iyice fikir edin. Bir proje yapmayacaksan...
  18. Emre ÇETİNER

Bir şeyleri tasarlamak

birazda işin durumuna bakılır ve duruma göre yeniden tasarlamak ya da mevcut tasarım üzerinden gidilebilir.
  19. Emre ÇETİNER

ProIT Katalog Çalışması

Tebrikler Sedat Bey, güzel bir çalışma. Sadece gözüme logo biraz daha güzel olabilrdi gibi geldi. Nacizane fikrim.
  20. Emre ÇETİNER

Broşür çalışması nasıl olmuş ?

Merhaba güzel bir çalışma ama sanki kullanılan yeşil tonlar ve siyah yazılar yerine daha güzel bir yeşil renk ve yazılar beyaz olsa göze daha güzel gelebilir gibi. İyi Çalışmalar.
Yukarı Alt