Arama sonuçları

1. H

Katıldığım İkinci Yarışma için Online Oyun Silah Tasarımı

@Ufuk Guler Merhaba Ufuk Güler, Beğenmenize sevindim, Knight Online Oyunu pvp değil de mmorpg oyun türüdür belki biliyorsunuzdur. Item ise orada düzenlenen global bir yarışma için hazırlanmış bir çalışma. Bakalım, kısmet :) Zaten yarışma sonuçları K.O'nun facebook ve twit sayfalarından da...
  2. H

Hangi Takımlısınız ?

Ekmekspor...
  3. H

Selam, Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bildiğimiz gibi biped'ler 3DS de çok farklı amaçlarla kullanılıyor, genelde ise hareket animasyon testleri için kullanılıır. Yavan görünmesinin sebebi zaten onun burada olduğu gibi alınıp kullanılması :) Söylediğinizde haklısınız, belki bir yaratık da...
  4. H

==Revizyon== Yarışma bitimine 8 gün kaldı, son kontroller ve itemde bazı değişikliklere gittim, artı olarak yarışmaya sürpriz bir girişimde bulunarak itemi bir biped ile rigledim. http://youtu.be/bes1VosSI20
  5. H

Materyal Sorunu? ...

Open GL desteği yok demek, o halde program içerisinde interaktif çizim sürücülerini seçebildiğiniz bir seçenek var ise oradan Direct 3D'yi seçmeyi deneyin. Max'te bu seçenek var, C4D'de var mı bilmiyorum.
  6. H

Materyal Sorunu? ...

Merhaba; C4D'yi fazla kullanmadım bu sebeple yardımcı olamadım size ancak 3D's max'te bahsettiğiniz mapleri materyal üzerinde görebilmek için verdiğimiz komut "Show standart map in viewport" tur. O programda da materyal penceresinde buna benzer bir seçenek olması gerekiyor.
  7. H

Kahraman

8. H

Birden Fazla İsim veya Yazı Montajlama

Voov, işte beklediğimiz dersler geliyor sanırım yavaştan... Teşekkürler Emre.
  9. H

Efkar Basınca Aldım Gitarı Elime...

Teşekkür ederim Canöz.
  10. H

Efkar Basınca Aldım Gitarı Elime...

Ve söyledim... https://soundcloud.com/hangoverman_29/bilinmeyen-saat-uygulamas
  11. H

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

Gerçekten çok güzel çalışma alanlarınız var ya. Benim çalışma odamı görseniz herkes bir yana kaçar, neyin nerede olduğu belli değil, başaklara çok ters bi durummuş bu (ama zaten inanmam metafiziğe) Yani dağınık olmayınca, yani bir kez düzenleyim dedim ama gerçekten aradığım hiçbir şeyi...
  12. H

@Şener CANÖZ Evet, bakalım daha çok var sonuçlara, iyi çalışmalar var, zorlu geçecek. @Özgül Teşekkür ederim Gül, iyi dileklerin için. Beğenmene ise sevindim. @ZxxxE Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim arkadaşım. Haklısın, ben genelde böyle yapıyorum, bu tür çalışmaların nasıl...
  13. H

Katıldığım bir yarışma için Tek Kırım Tebrik/Kutlama Kartı 3D Sunum

Takdirin için çok teşekkür ederim arkadaşım.
  14. H

Merhaba, aynı şirketin yeni bir yarışmasına daha katıldım, bakalım bu defa derece alabilecek miyim... Bu son girişimim. (Bu oyun dünyaca çok popüler ve yaygın bir oyundur) Yarışma konusu ise kendi oyunları için Item, Silah tasarımı. Ancak kural olarak bu tasarım sadece size ait olmalı...
  15. H

Katıldığım bir yarışma için Tek Kırım Tebrik/Kutlama Kartı 3D Sunum

@Şener CANÖZ Teşekkür ederim Canöz. Aynı dilekleri size de iletiyorum. @Özgül Teşekkür ederim Öz, beklemiyordum dersem herhalde yalan olurdu. @ZxxxE Teşekkürler arkadaşım.
  16. H

Dış Mimari Görselleştirme

Şayet iş maksadıyla yapılmış ise hazır model kullanılmış olması normal bir şey, müşteri öyle fazla beklemeyi sevmez :)
  17. H

4D Text efeckt Yozgat

-Perspektif sorunu var. -Cisimler havada güzel güzel, devam edin.
  18. H

İllustrator cs6 türkçe yardım

Öncelikle Geçmiş Olsun diyorum zira olduğunuz yerden pek memnun değilsiniz anladığım kadar. Ben durumunuz adına geçmiş olsun dedim, artık siz nasıl yorumlarsanız. Evet, biz bu ve benzeri programları hep ingilizce öğrenmeye teşvik edildik ve böyle de kaldık. Bunun suçlusu yine biziz. Gerekli...
  19. H

Şeffaf görüntü verme

hehe, şakacı emre :) Yani bu işi sürekli yapacaksa arkadaşımız, elbette öğrenmeli programı.
Yukarı Alt