Arama sonuçları

1. H

Dertliyim kederliyim

Bunun yanında site reklamlarınızı sanırım forumda "Sitenizi Tanıtın" gbi bir bölüm olacaktı orada yapabilirsiniz.
  2. H

Adobe Photoshop'la Birlikte Sizce Hangi Program'a Yönelmeliyim..

Photoshop yanında Illustrator öğrenmek Kıyma Kebap'ı yanında Ayran, Maydonozlu Soğandır.
  3. H

Şişe

Çok güzel olmuş Canöz, başka bu tür çalışmaların var ise onları da görmek isterim.
  4. H

Katıldığım bir yarışma için Tek Kırım Tebrik/Kutlama Kartı 3D Sunum

Evet, aynen dediğiniz gibi :) ben de teşekkür ederim size.
  5. H

Grafikerler.org Masası 3D

Hımm, iyi bakalım, güzel güzel .))
  6. H

@Emre Şerim Merhaba Emre Bey; İzninizle açıklayabilirim. :) Şuanki kalınlık gayet yerinde, yani aslında dikkat edersek içinde ışık olmayan kabaklarda zaten kabak kalınlığının olduğunu görebiliriz, bu kalınlık Extrude değil tabii ki, affınıza sığınarak bu gibi yerlerde tip olarak Extrude...
  7. H

Grafikerler.org Masası 3D

Vooov, nasıl yapıyorsunuz bunları, çok güzel olmuş gerçekten :) Tebrikler.
  8. H

Teşekkür ederim Özgül, umarım dediğin gibi olur.
  9. H

Haklısın, kamera arkasında meşakat var :) Teşekkür ederim Erkal.
  10. H

Hayal ve Ulaşmak.

Hayalinizi unutun.
  11. H

@acquaway Teşekkür efenm @Hümeyra Can Size de teşekkür efenm
  12. H

Merhaba; Farklı bir mecraada bir etkinlik gözüme çarptı, tema ilgili çekti, denesem nasıl olur dedim ve kolları sıvadım... Yarışma henüz sonuçlanmadı ancak ben bu çalışma ile katılacağım. İstenilen: Cadılar Bayramı temalı bir kutlama kartı. (Sakın şimdi kimse süblimasyon geyiği yapmasın, hiç...
  13. H

Dök İçini Rahatla !

Emine, eski forum arkadaşlarımızdandı, sonra bir tufan kopardı, milleti arkasından sürükledi başka diyarlara. Bir gün biz anladık ki Emine gitti. Sonra geri geldi. Sonra yine gitti. Ve bir daha hiç gelmedi.
  14. H

Hayvan Manüplasyonları

Ne garip yaratıklar çıkmış ortaya, hem kurt adam da iyiymiş :) Teşekkürler Canöz.
  15. H

3dmax ta kedi nasıl modellenir.

@ZxxxE Şener'in tavsiyesi uygun, programı bilmiyorsanız birçok hazır model var, onları kullanmalısınız. ZxxxE' nin cesaretine ve mesajına ise 10 Puan. Daha önce gördüm konuyu ancak onun yazdıklarını ben cesaret edip yazamadım şuraya, neden? Çünkü bu forum çok kırılganlaştı arkadaş, A desem...
  16. H

PhotoShop Işık Efekti

Vooov, bu çok güzel. Böyle eğitim içerikli paylaşımlarınızı daha fazla görmek isteriz.
  17. H

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Tamam, görüşüp hallettim, sanırım oldu şimdi. 2. set linki: TIKLA INDIR 3. set linki: TIKLA INDIR 2 Adminler ilk konuya ekleyebilir, size iyi çalışmalar.
  18. H

Tasarımda "Zihin Haritası"'nın Yeri

Neyse, çok konuştum ben, çok konuşmak iyi değildir. Sohbetiniz için teşekkürler Meyra.
  19. H

Tasarımda "Zihin Haritası"'nın Yeri

İyi, Cin Ali çizer atarım ortaya.
Yukarı Alt