Arama sonuçları

1. CemilAL

Broşür çalışması (yaprak döner)

Herşeyhiçbirzamançokgüzelolmaz. :D Ayrıca onu fark etmeni sağlayan başka bir problem daha var orada, belki kasti yapılmıştır bilemiyoruz, ilgilenmeyen birinin takmayacağı bir problem. Ama bizi oraya çekiyor. Muhtemelen o listeye bakan ilk ona baktı. Belki de yanılıyorum ama bir sormak lazım...
  2. CemilAL

Manipülasyon çalışmam

@b3krkdk @Kemal Aksekioğlu @Antibiyotik
  3. CemilAL

Broşür çalışması (yaprak döner)

@Murat Güler Yok artık babannemin siyah storke u. Ben bile gözlüksüz okuyabiliyorum o yazıları, adam gelecek oraya ittirikten siyah kontür koyacak, uyumun içine büyük tuvaletini yapacak ki yazılar okunsun öyle mi? Onun yerine yazıları daha insancıl büyüklüklere getirirsen daha mantıklı bir çözüm...
  4. CemilAL

Deneme deneme 1 2

Sırf meraktan paylaşmak istediğim miladi bir çalışmam, hatırlayan hatırlar muhtemelen görünce. :D Bu sefer ki tepkileri bekliyorum heyecanla. Çekinmeyin hala adam dövmüyoruz. :P
  5. CemilAL

Tişört tasarımı

Kurstan ziyade etrafta mimarlık fakültesi tasarım fakültesi falan olan yerlerin temel tasarım derslerine git önce. Kritikleri dinle falan bir arkadaş edin oradan, inan çok daha faydalı olur. :D
  6. CemilAL

Tişört tasarımı

Kesinlikle ışığı gördüm, teşekkür ediyorum. :D Ama Pa bir problem değil mi sence, sonra yeşil fonda ki o zincir de bir acayip cidden bak çözünürlüğü düşürüyor. Desen ve kelebeğin ayrı durmasının sebebi Blend Modlar ı farklı olması galiba. Ve arkadaki fonu kendin yapabilirmişsin bence daha hoş...
  7. CemilAL

Ceza! - duvar kağıdı çalışması

Bilemiyorum, sevdiğim bir yeşil tonuna doğru kaymışlar o yüzden dikkatimi çekti. :D
  8. CemilAL

Bir oda daha :)

Acaba şu odaklama meselesini tekrar mı gözden geçirsen, biraz garip duruyor da. :D
  9. CemilAL

Soldan en üstten ikincisi yeşil biraz ve sağ en alttaki. :D
  10. CemilAL

Minimalist poster tasarımları 4 / minimalist poster artworks 4

Bunlar da hoş örnekler sayılabilir. Umarım tasarım yapmaya başlayan arkadaşlar için her şeyi koymak gerekmediğine iyi örnek olurlar. Şahsen minimalist ve realist takılan biriyim ikisini birleştirmek bazen zor oluyor ama sonuçları çok hoş genelde. :D
  11. CemilAL

Nacizane ps6 çalışmam..

Amacım benzerliği göstermek yahu şu arkadaki bacalar falan yani. Aynı çalışmanın farklı versiyonları dolu. :D Belirtseydin işte başta yorumlar farklı şekilde olurdu. :D Neyse ana fikir neyi yaptın neyi yapmadın değil benzer şeyler zaten var aynısıyla uğraşma boşuna pek fazla. :D
  12. CemilAL

3d text effect

:D hiç gülmemişim yukarıda da buraya koyuyorum bol bol. :D :P ;) :D :D
  13. CemilAL

3d text effect

Arka planları da sen mi tasarladın, yazıları yapması zaten kolay ama diğerlerinde gerçekten hoşuma giden şeyler var. Üsttekinde arka planın render ı hoş olmuş kş sadece arka planın render ı. Öbürü çok yapmacık, biraz mapping araştırmalısın, veya fake mapping yapmaya çalışmalısın. Gölgeleri falan...
  14. CemilAL

Hümeyra Can Logo

Can soyadı olan bir hocam be bir arkadaşım var ve adı can olan bir arkadaşım ve bir hocam daha var. :P İnanır mısın can ismine olan antipatim den ötürü geldim. Aklıma isis geldi logoyu görünce direk nedense. :P Sunuş şeklin hoş olmuş denebilir belki bir nebze, yazın da bir enteresan. Ama sıcak...
  15. CemilAL

#vandadepremsürüyor

Propaganda mı bu yoksa afiş tasarımı yaptın da sunuyor musun? Ne olduğunu yazsaydın iyiydi. Başlıkta # olması ve açıklama yapmayışından propaganda vari bir çarlışma sunma şekli sanırım. Diğer bir tavsiyem olayların gerçek yüzünü bilmeden desteklememeliyiz bence. Bu da genel bir tavsiyeydi...
  16. CemilAL

Tişört tasarımı

Mor yeşil pek hoş bir renk uyumu değildir. Color Scheme ara internetten. En azından bu yeşil değil. Resim çözünürlüklerini daha güzel seç. Kelebekimsilerdeki gölge gözükmüyor ki var mı emin değilim, diğer desenimsinin gölgesi olduğu için ayrık durmuşlar.. Niye gölge var ki, bu tarz görselle arka...
  17. CemilAL

Grafik tasarımı acil yardım lazım

Çoluk çocuk performans ödevi yapıyor yav. Zor iş vallaha biraz düşünüp araştırmak. O yüzden gelip buraya yazıyorlar. :D Hem de acil. :P Bak sen. :P Ödev tarihi de geçmiş zaten, daha da uğramaz. :P
  18. CemilAL

Logo çalışması

RGBY diye bir renk şeması da çıkardılar deneyebilirsin. İ nin üzerinde niye yaprak var cidden? Üstteki düzen daha hoş logo için benim şahsi kanaatim. Ama o ince şeritleri siyahlarla birleştirmeyi bir dene istersen direk tamamını renklendirmektense onların. Biraz karışık gözüküyor oralar...
  19. CemilAL

Biir de bunun ne olduğunu yaz açıklama ekle. Bilelim yani neler yaptın yada yapamadın falan.
  20. CemilAL

İnan tasarımsal olarak değerlendirmek isterdim ama gına geldi artık kusacam yani tasarım demekten. :D Mantıken büyük ceza yazısının arkada olması pek hoş değil, iyi de durmamış zaten. Renk uyumları biraz kötü yeşil de nereden çıktı. Ortadaki fotoğrafın grimsi görüntüsü hoş değil. Madem merkezde...
Yukarı Alt