Arama sonuçları

1. CemilAL

Nacizane ps6 çalışmam..

Ha bu demek değildir ki bu işi bırak. Daha doğru yap. :p Yine yap. :D Bir de niye cs6 dedin ki, programın adı o değil, yaptığın işin ad o değil. Garip geldi bana cs6 yı yazman. CC çıktı çok istiyorsan en yenisini. :D
  2. CemilAL

Nacizane ps6 çalışmam..

Meraklısı na diye ekleseydin sende :p işin kötüsü onun kadar güzel de yapamamışsın oranları falan. Madem olan bir şey yapılıyor bence geliştirmeliyiz onu di mi. Sonra utandırmasınlar en azından bizi. Veya söylemeliyiz mesela ne yaptığımızı, alıntı yaptım benzerini yapmaya çalıştım bu bir ders ti...
  3. CemilAL

Grafikerler.org afiş çalışması

Ya göremiyorum ben afişi acaba sorun bende mi? Muhtemelen Yurtta yasaklı bir site, başka yere upload et, direk buraya falan da bakalım.
  4. CemilAL

Yeni esarp tasarimlarim

Öncekilere yapılan eleştirileri göz önünde bulundurdun mu. :D
  5. CemilAL

Nba time dergi kapağı çalışmam

mockup için hazır şablonlar var onlara bak :D
  6. CemilAL

İYTE diyeyim havada kalmasın bari. :P

İYTE diyeyim havada kalmasın bari. :P
  7. CemilAL

hayır canım tamamen photoshop, illustrator le ne alaka :P
  8. CemilAL

Aslında bunu koyacaktım da bulamayınca onu koymuştum. :P http://goo.gl/lJCCVd Benim yaptığım bir kapak çalışması lisedeyken. Grafik tasarım okuyan bir arkadaş benden yardım istemişti, gariptir ki anadolu lisesi mezunuyum. :P
  9. CemilAL

Ais ezhel-wallpaper

İyi hoş güzel de neden ortada değil o dünyanın en simetrik en düzgün şekli. :D Sence o kadar düzgün bir şekil kenarda hoş durur mu dicem diyemiyorum kenar da da değil. :P Efekt olarak neyi kullandığını çözemediğimden yorum yapamıyorum, örnek koyabilirsen başka, sonra desen bunu gördüm bunu...
  10. CemilAL

Şimdi başlayalım tasarlama kısmı ile. :P Tamam belki çok saçma gelecek birazdan okuyacakların ama bu tip şeylerden ziyade normalde tasarım yaparken yaratıcı sürecine katkısı olacak şeyler. :D Öncelikle ben dergi kapağı tasarla demedim, "kapak" dedim. Konunun nereye gideceğini sen düşün...
  11. CemilAL

Information board

Şimdi o üstteki şey soyutlama dediğimiz kısım oluyor. Ağacın seçtiğimiz özelliğini soyutluyorduk. Benim aldığım özellik mandalinadan başka mandalina ağaçlarının çıkması, çekirdek falan ve renginin değişmesi. En başta yeşil o yüzden köklerden yeşil başlıyor en üste ulaştığında turuncu oluyor...
  12. CemilAL

Arkadaşım hoşgeldin afiş tasarımı

Kapak hazırla bir bakalım ön kapak arka kapak. Kapak yapacağın şeyin boyutları falan mühim değil. Ama tasarım kat işin içine, olağan bir şeye değil kendi yaptığın bir şeye kapak yap. Yani fareli köyün kavalcısı kapağı ile gelme. :P Veya hazır bir dergiye yeni kapak falan. Onun yerine kitabı sen...
  13. CemilAL

Yeni bir çalışma yap bakayım çok işsizim biraz iş çıksın ya. :D
  14. CemilAL

Afiş yardım edin !!!

Afiş boyutu değişir, programa ihtiyaç yoktur. :D
  15. CemilAL

Bak normalde arka plan dümdüz değil, perde var. O iyi bir arka plan, Düz duvarda bile foto çekinse gradient senin yaptığın gibi olmayacağından daha farklı gözükür. O tip fotoğraflara bak düz fonda çekilmiş. :D Ayrıca şapkanın montaj olduğunu anlamadım bile. :P Biraz garip duruyodu ama aklıma...
  16. CemilAL

Ilk çalışmam

Çok efekt zaten hiç bir zaman hoş değildir, Ay a efekt uygulama tarafları değilim bende, arkaplan a denemelisin işte. Keskin kenar yapmacık, bulanık kenar gerçekçi mi yani? :P İlginç bir yaklaşım doğrusu, bu tip şeyleri saklamak için başka yöntemler var araştırmalısın bence biraz. Dediğim gibi...
  17. CemilAL

Information board

Bu bize okulda yaptırılan bir projeydi. Mandalina ağacı geldi bana. Onun hakkında bilgi posteri hazırlicaktık işte. Sırasıyla soyutlama, info ve pattern oluyor buradakiler. Genelde yaptıklarımızı genelde normal insanlara göstermemiz de isteniyor, bende merak ettim ne olacak sonuç diye koymak...
  18. CemilAL

Kardeşime photoshop hatırası :)

Genelde tasarım üzerine eleştiri yapıyorum ama bunda tasarım senin olmadığından es geçiyorum yırttın. :P Genel manada gayet başarılı olmuş bence manipülasyon. Ama belki biraz daha fırça izi konusunda mı dikkat etmelisin bilemedim. Yüz çok mu pürüzsüz baksana. Veya arkadaki kısma mı blur...
  19. CemilAL

Sen çok çok yenisin galiba yaa. :D okuyacağın eleştiri sert gelebilir ama değil şimdiden söyliyim sen de alınganlık yapma. :p Şimdi nereden başlasam bilemedim ama renk seçme aracını kullanmayı çözmüşsün sanırım, bu iyi bir şey. :D Ama font seçimi pek doğru olmayabilir, neden o kadar yuvarlak ki...
  20. CemilAL

Ilk çalışmam

Kimse mi demez, canım benim kızcağızdan ne istedinde sündürdün o kadar, sündürmediysen ne kadar da uzun yüzlü bir insan yahu o öyle. Fotoğraflarda en boy oranın korumak her zaman mühim. Büyütürken küçültürken "Shift" e basılı tutalım. Belki orjinal halini bildiğimizden gözümüze garip gelmez tam...
Yukarı Alt