Arama sonuçları

1. CemilAL

Photoshop premium styles leri

Dicektim ki olmamış. Neyse yaa şu aralar zaten onlarlık zamanım yok :P
  2. CemilAL

Tamamdır dostum :D
  3. CemilAL

Paylaşım a açtınmı kardeş :D
  4. CemilAL

onu anladım zaten ama indirme problem oluyor burlardan biliyorsun premium hesabı olmayan için. Styles için dedim ben, yüklersen memnun oluruz. :D
  5. CemilAL

google drive falan upload etsen kardeş.
  6. CemilAL

Broşür tasarımı

"Kız" niye gri. Pek uymamış sanırım oraya bence. Ayrıca ana fikir madem kız öğrenci yurdu, üniversite ve yurt sayfalarının yeri değişse daha mantıklı olmaz mı? Şu an üniversite sayfası daha baskın duruyor hem, sanki konu okulmuş gibi duruyor. Hem ön sayfaya yurt yazısını aldığın zaman onun...
  7. CemilAL

Duvar kağıdı çalışması (allame- rap)

Ben grafiker değilim o yüzden olabilir. :D Ama daha ötesi de var bunların bunlar göze ilk hitap eden şeyler, sen istemeden de olsa bazı tasarım kurallarını uyguluyorsun. Psikolojik bir şey. :D
  8. CemilAL

Esarp deneme calismalarim

Esarp yazınca anlayamadım ne olduğunu önce :P Dedim yeni bir program falan mı, böyle kare kare de şeyler yapmışsın hep, kalite de kötü, acaba programdan mı kaynaklanıyor diye bi düşündüm :P Sonraki mesajdan anladığım kadarıyşa eşarp mış, ben esharp ın yanlış yazılmışı sanmıştım :P Neyse tasarım...
  9. CemilAL

Duvar kağıdı çalışması (allame- rap)

Adını falan o kadar büyük yazmana gerek yok bence. Ve konuyla alakalı olmadığı halde tam ortada diğerleriyle bütünlük oluşturacak şekilde olması biraz garip olmuş, fazla dikkat çekiyor, gereksiz dikkat çekiyor ve yanlış dikkat çekiyor. Hiçbir yerde degrade yokken ortadaki çubukumsularda var mı...
  10. CemilAL

After effect albüm sitesi açtım düşünceleriniz ?

Tanıdık geldi ama çıkaramadım :D
  11. CemilAL

ilk photpshop çalışmam eleştirileriniz varmıdır acaba

F çok kopuk olmuş her yerde kabartma var onda yok. Üzerindeki doku da biraz garip zaten ve o mavi yazının font olmamış okunmuyor ve renk uyumu olması açısından kabartma kenarlrındaki beyazımsı ışıklandırmaları da mavimsi yap bari. Tasarımsal olarak f o kadar kumuşak kenarlı bir şekilken tutup...
  12. CemilAL

Photoshopta A5 çalışma nasıl pdf yapılır ?

Sorunu soruyu çözümü ve sonucu biz de tekrar öğrenebilir miyiz? Belki bilmediğimiz ince bir detaydır bizim de. :D
  13. CemilAL

Kitap Ayracı Çalışmam

Dostum ayraç nerede. :D Hangi oyun cehennemine upload ettiysen artık. :P
  14. CemilAL

Photoshopta A5 çalışma nasıl pdf yapılır ?

Sayfayı yarı yarıya niye kırpmamış ki acaba cidden. :D Veya nasıl oldu da a5 bir sayfa açmadı yeni. :D a4 boyutunda çalışma yapabilecek kapasitede bilen biri bence başka bir şey sormaya çalışmış olabilir ama anlaşıldığı kadarıyla fazla kompleks birşey yok. :P Acaba iki a5 i de aynı pdf te falan...
  15. CemilAL

afiş çalışmam

Afiş broşür ayrımı olduğunu düşünen bir insan değilim şahsen ama çalışma ne kadar doğru o tartışılır. Gözden kaçırılmış kısımların yanısıra tasarımsal problemler dizisi. :P Ayrıca yıl olacak 2014 adam yazmış bunu 2011 de, helal bize. :D
  16. CemilAL

karakalem deneme çizim

Dostum kara kalem portre çizmede belli kurallar var sana kolaylık sağlayan oranlar bazı rehber çizgiler falan. Araştırmanı tavsiye ederim, o zaman bir 5 yıl gençleşir kalanlarda zamanla olur zaten. :D
  17. CemilAL

İlk foto manipülasyon denemem

Vücut ölçülerinde sanırım biraz problem var :D
  18. CemilAL

Müzik Çizimi

Mimarlık fakültesinin 1. sınıf tasarıma giriş dersinin meşhur garip ödevlerinden biri olarak müzik çizmemiz istendi. Benim de şansıma elektronik müzik denk geldi. Aphex Twin - Nannou yu çizmemi istediler. Şarkının ritmini göz önünde bulundurarak analizi görselleştirmemiz gerekiyordu yani teknik...
  19. CemilAL

Karakalem Video Eğitim

Torrent olarak yüklermisin
  20. CemilAL

logo tasarım çalışmam

Sen bilirsin :D
Yukarı Alt