Arama sonuçları

1. CemilAL

logo tasarım çalışmam

upload edememişsin tekrar dene. :D
  2. CemilAL

20 TL ye .gif 400 x68 banner yapabilecek?

Ben de yardımcı olabilirim. Ödemem gereken borçlarım var zaten. :P Özel mesaj atarak ulaşabilirsin.
  3. CemilAL

Nasıl yapabilirim Basit ama çözemedim ?

Alt tuşuna basılı tutarak maskeli layer daki maskenin küçük resmine tıkla.
  4. CemilAL

25 TL ye Profesyonel Logo Yapıyorum, Diğer Fiyatlar İçin İçeri ( Para İhtiyacım Var )

Hmm, profesyonelsin yani. Ve logo için 25 tl istiyorsun. Enteresan bir durum doğrusu.
  5. CemilAL

yapmaya calıstım:)

Kullandığın fırça arkaplan ve fotoğrafın çözünürlükleri birbirine uymuyor o yüzden biraz garip durmuş. Fotoğrafta kullandığın efekt fotoğrafı bozduğu halde kalan her şey yumuşak ve bulanık. Biraz uyumsuz göstermiş. Sağ taraftaki gözün gölgesi çok derin olmuş, biraz hoş durmamış. Aynı fırçayı...
  6. CemilAL

CS6 Programına foto atamıyorum

Sorun programdan kaynaklanıyor, daha doğrusu bilgisayardan. Bende çok yaşıyorum, Yaptığım işlemler başka bir işlem yaptıktan sonra gözüküyor. Katmanı kapatıp açmayı denemelisin ama kesin çözüm değil devam eder sürekli. Programı kapatıp aç, kasan uygulamaları kapatmayı dene. Ayrıca bu kadar çok...
  7. CemilAL

angelina jolly and halle berry ...

Biraz yanakları çökük çiziyorsunuz sanırım. :D Ve yüz katları çok keskin. Sanki tahtadan oyulmuş bir portreyi çizmişsiniz gibi duruyor. Ama çok hoş çizimler. :D
  8. CemilAL

Bi tane daha...

Atın kulakları bir değişil pozisyonda mı acaba bana mı öyle geldi. Çok hoş çizmişsiniz gerçekten ama yeleler ve kulaklar biraz garip gerçekten. :D Kelleşen bir at ve yeleli gözükmek için kalan son üç beş teli öne savuruyor gibi. :P Yanlış anlamayın hakaret etmiyorum, sadece biraz daha gür olmalı...
  9. CemilAL

Kartvizit Deneme

Biraz basit bir çalışma olmuş bence yaratıcılığınızı kullanmalısın e bol bol örnek incelemelisin. Bu tasarımdaki sorunlara gelirsek, siyah beyaz geçiş şeklindeki kontür bu renge pek uymamış. Koyu mavi açık mavi denemelisin bence. Ayrıca çok kalın olmuş biraz daha inceltirsen daha hoş bir görüntü...
  10. CemilAL

kartvizit deneme

Sarı siyah uyumludur tabi hoş ama göz yormadan kullanmalısın bence. O soldan çıkan şeritler biraz bozmuş işi. Çok küçük ve ince kalmışlar karta göre. Ve yarısında efetk var yarısında yok biraz hoş durmamış. Sonra kullandığın gölge siyah şeritle birleşmiş, gölge gibi algılanmıyor pek. Rengini...
  11. CemilAL

S10 Creative Kartvizit Çalışması

Bence ikincisindeki turuncu çizgileri biraz daha yukarı alırsan logo ile bütünlük sağlayabilirler. Hoş çalışmalar gerçekten. Turuncu çizgilerin kesik yerini de o büyük gölge daireye uydurmalısın bence birincisinde. Benim gözüme takılıyor gerçi bunlar normalde hata sayılabilir mi emin değilim. :D
  12. CemilAL

Merhaba Abilerim ve Saygı Değer Ablalarım :)

Hiç meraktan sordum :D
  13. CemilAL

Bir 4D Çalışması

Kibarlık tabi değişir kişiden kişiye görecelidir. Sizin eleştirileriniz sert aslında kibar değil diyemeyiz. Sonuçta anlamsız anlamsız bu ne böyle, olmamış, olmuş, diyenler de var. Asıl onlar saygısızlık oluyor eleştiri yapmaya. Ama bence sert eleştiri her mizaca uygun değil, özellikle yeni...
  14. CemilAL

Güzel sitenin Değerli üyeleri Selam

Tabi ki de öğrenebilirsin. İsteyene her yer de bilgi vardır. Hoşgeldin. :D
  15. CemilAL

Bir Tasarımcının isyanı :))

Ya çok garip gerçekten. Ben grafiker değilim yanlış anlaşılmasın. :P Ama her seferinde dönemlik iş aradığım zaman corel soruyorlar, sevmiyorum hoş değil Adobe programlarını neden yeterli bulmuyorlar ki? Bilmediğim yanları mı var corelin, Ps den İl en fazlası var mı?
  16. CemilAL

Ekip-1 /N.A.R. /Özel Harekat Dizi Afişi

Resimleri sündürmemelisin bence kullanırken. En boy oranını korumalısın. Ve biraz tekrar gibi olacak ama çalışmaların biraz karışık bakarken göz yoruyorlar enteresan derecede fazla. :S Ayrıca Filter Gallery i bıraktığın iyi olmuş. :D
  17. CemilAL

kartvizit deneme

Sarı siyah seviyorsunuz sanırım diğer çalışmadan da anladığım kadarıyla. Tavsiyem üstteki tavsiyelere uymanız. :D Bol bol örnek incelemelisiniz.
  18. CemilAL

Deneme calısmaları..

Bakın resim çerçevenin etrafından taşmış biraz onları güzelce temizlemelisiniz. Gölgeyi de daha gerçekçi yaparsanız eminim pek hatası kalmaz. Güzel temizlemişsiniz çitayı gerçekten, Biraz yeşillik var ama gölge yeşil yapılarak halledilebilir sanırım. :D Ayrıca fazladan başta ve sonda "[IMG]"...
  19. CemilAL

Bir 4D Çalışması

Hakan bey sert eleştirileriyle devam ediyor yine. :D Kibarca, çok kötü bir çalışma değil ama geliştirilmesi gerekiyor, o 3 top belki logonuz, bilemiyorum ve bilemiyoruz ne olduğunu ne yazık ki, 3B çalışmalardan zerre kadar anlamam o yüzden hata olup olmadığını söyleyemem. Ama parlak şeyleri...
  20. CemilAL

İlk Photoshop Çalışmalarım Yorum Bekliyorum!

@CarryOnMyWawyardSon Hı? :D @CarryOnMyWawyardSon Biraz daha kendinden birşeyler katmalısın bence, sırf fonta efekt eklememelisin. Kendince çizgiler koyabilirsin, harfleri birleştirebilirsin falan. Ve yeni başlayan çoğu kişinin yaptığı bir hata, "Fotoğrafların en-boy oranını bozmak!!". Robert...
Yukarı Alt