Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

merhaba arkadaslar

Aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar
  2. Fatih Coşkun

Güzel bir efekt Çalışması

Elinize sağlık gerçekten güzel bir ders
  3. Fatih Coşkun

Corelin Temel Taşı Tablo - Çizelge Hazırlama.

giridiğiniz ölçü ayarlar ama siz farklı ayarlamak isteseniz çizgiyi sol mause ile tutun koplyalıyacağınız yere kadar getirip sağ tuşu tıklayarak bırakın daha sonra ctrl d yaparsanız sizin kopyaladığınız miktarda devam eder kopyalamaya
  4. Fatih Coşkun

logo istekleriniz

vektörel olark yok ama yüksek çözünürlükte buyrun http://rapidshare.com/files/245148565/hayat_logo.rar.html
  5. Fatih Coşkun

Font istek

affluent yazı karketerine benziyor ama a ve s harfleri faklı bende yok myfontsdan alabilir tada freefont veren sitelerden bulabilirsin belki
  6. Fatih Coşkun

resimdeki fontu arıyorum

bu benim anladığım kadarıyla bir karakter değil el yazının oynanmış hali istersen elimdeki el yazıları buraya yüklerim içinden benziyeni buna göre uyarlarsın
  7. Fatih Coşkun

ilk kartivizit çalışmam - yorumlarınızı bekliyorum

kartvizitleri genelde vektörel programlarda yapıyoruz. kartivizitinze gelince bence kartvizit örneklerine bir göz atın bu şekilde bir kartvizit olamaz eğer yapacağınız sade bir kartvizit ise https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/12354-corelde-sade-kartvizit-yapimi.html yada renkli...
  8. Fatih Coşkun

EXTREME CLİPART Collections [22.000 Vectör files] {3.59 Gb}

Teşekkürler Yusuf bey Süper bir arşiv indirmesi baya bi zaman alacak:D ve size + :)
  9. Fatih Coşkun

Merhabalar

Aramıza hoşgeldiniz sizin gibi deneyimli biriyle olmakta bizde mutluluk duyduk iyi forumlar
  10. Fatih Coşkun

İSTEK kaşar peyniri

bu şekilde kaşar peyniri resmi elinde olan var mı? ve eğer varsa turuncu sarı tramların kaynaştıkları yerdeki nokta vektörleri çok makbule geçer teşekkürler...
  11. Fatih Coşkun

Clip-Art İsteklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

@Bilal Kılınç bilal bey lütfen ayrı bir konu açarak istekte bulununuz ayrıca arama bölümünden aratırsanız istediğiniz görsellere ulaşabilrsiniz
  12. Fatih Coşkun

Web Sİtesi Logosu yardım

@fdursun
  13. Fatih Coşkun

Web Sİtesi Logosu yardım

@fdursun aklındakini kalemle bile çizip buraya koysan nasıl yapman gerektiği konusunda fikir alabilirsin
  14. Fatih Coşkun

2 Adet Yeni Çizimim(Mp3 Player) Ve İlan(Reklam) Hali

Eline sağlık hakan çizimine diyecek bişey yok foroğraf gibi çizim maşallah:D eklediğin yazılarda hiç sırıtmıyor bence tam bir çalışma
  15. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@Nurdan Çil Nurdan Hanım view / wireframe seçeneğinize tıkladığınızda ekrandaki herşeyi cizgisel gösteriri buda kasılmayı önler işiniz bittikten sonra tekrar view / enhanced seçeneğine girer ve işinize devam edebilirsiniz. kolay gelsin
  16. Fatih Coşkun

Clip-Art İsteklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

@Tolga Yılmaz tolga bey yüksek çözünürlüklü resimler bölümünde istediğiniz fotoğraf mevcut arama butonundan bulabilirsiniz eğer istediğiniz gibi resimleri bulamassanız gene yüksek çözünürlüklü resimler bölümüne konu açarak istekte bulanabilirsiniz.
  17. Fatih Coşkun

Font İstek

Erenli yazısı penguin web sitesi freehand serisine benziyor elimdekileri yüklüyorum http://rapidshare.com/files/243315559/FONT.rar
  18. Fatih Coşkun

Corel draw ile renkli kartvizit yapımı - taksi durağı

@koray tunalı 2deki kesmeden kastım sarıyı seçiyorum işaretler çıkınca sağ tarftaki noktadan tutup içeri doğru çekiyorum yani kesmeden kastım sarı zemini ufaltmak sadece :)
  19. Fatih Coşkun

İmsakiye örnekleri (Güncel)

buda çok güzel olmuş elif hanım türkçe hadisler yada ayet melalleri yada arapça yazan besmelenin altına türkçe mealini yazmayı düşündünüz mü gerçi bu şekilde daha iyi sade ve güzel ama türkçe mealler ilede desteklenebilir saygılar
  20. Fatih Coşkun

İmsakiye örnekleri (Güncel)

eline sağlık elif hanım bence bu şekilde gayet güzel
Yukarı Alt