alt zemin güzel fakat siyah olasmını tercih ederdim üstteki yazılarda ise orantı sorunu var
web tasarımcı yazısı ve isim biraz büyük
yaptığınız işlerde kabartma tuş şeklinde olabilirdi bizim yan isimlerimizin yazdığı sağ tarafta
operatör gibi yazılabilirdi
iyi çalışmalar...
bencede çok sade olmuş ön taraftaki resmi arka yüzde de kullanmışsınız
bence onu kullanmayın arkada
ön yüzdeki resmi net olarak joyun bence açmayın
altındaki yazıyıda o şekilde değilde daha düz renkte ve düz bi şekilde yazın bece
siz kendi aklınızdakini de ekrana yansıtın ve müşteriye...
merhaba bende öodifiye olaylarına çok meraklıyım
fırsat olmadığı için bir türlü başaladığım bir işi bitiremedim yarmı yamalak bir sürü modifiye yaptım okadar
yaptığın çalşmada dikkatimi çeken yerkeri söylemek isterim
sonra yazdığın yerdeki resimde aracı koni yapmışsın zeminde çizgiler var...
alt zeminde sarının tonu değilde ya tam sarı yada beyaz kullanmanı öneririm
daireler şeklinde yerleştirmiş olduğun resimleri biraz daha farklı boyutlarda ya biri büyük biri küçük yada küçükten büyüğe şeklinde sıralayabilirsin
kırmızıyı çok güzel kullanmışsın birazda içini canldırın mı tamam...
Merhaba emre bey film işini baya sevdiniz anlaşılan çalışmalarınız giderek daha da güzelleşiyor hele Alt tarafın yerlerşimi çok güzel
üste makineyi tam çağrıştırmamış yüzünün sağ yada sol yanı yada sadece tek gözü kırmızı olsaydı ordanda bir parlama efekti verseydin daha anlaşılır olabilirdi
yaptığınız çalışma ilkdefa bu tür bi iş yapan biri için hiç fena değil
yazı büyüklüklerini ayarlamlısınız yazıları oarantılı kullanın
tarih yer kısmını aşağıda bi zemin yapıp onun içine koyabilirsiniz daha çok dikkat çeker
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.