Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

JOYGAME oyun sitesi logo çalışması

benimde 1 hoşuma gitti ve farklı daha canlı renklerlede kullanılabilir elinize sağlık
  2. Fatih Coşkun

İmsakiye örnekleri (Güncel)

elif hanım dış çerçeve sazla geniş sanki iç tarafları zemin resmini ve imsakiye yazılarının olduğu bölümü daraltıyor sanki
  3. Fatih Coşkun

İlk Kartvizit tasarımım yorumlarınızı bekliyorum.

alt zemin güzel fakat siyah olasmını tercih ederdim üstteki yazılarda ise orantı sorunu var web tasarımcı yazısı ve isim biraz büyük yaptığınız işlerde kabartma tuş şeklinde olabilirdi bizim yan isimlerimizin yazdığı sağ tarafta operatör gibi yazılabilirdi iyi çalışmalar...
  4. Fatih Coşkun

Medine Fotoğrafları

sağol yaşar abi elif hanım ve senin sayende bu sen imsakiyede hiç zorluk çekmeyeceğim:)
  5. Fatih Coşkun

HQ Tablet Pictures

paylaşım için teşekkürler
  6. Fatih Coşkun

PhotoStock

Teşekkürler yaşar bey süper fotoğraflar bunlar özellikle G logosunun oraya gelen kırmızı zemin süper
  7. Fatih Coşkun

joy hair kuaför

bencede çok sade olmuş ön taraftaki resmi arka yüzde de kullanmışsınız bence onu kullanmayın arkada ön yüzdeki resmi net olarak joyun bence açmayın altındaki yazıyıda o şekilde değilde daha düz renkte ve düz bi şekilde yazın bece siz kendi aklınızdakini de ekrana yansıtın ve müşteriye...
  8. Fatih Coşkun

Mazda Nagare

araçta güzel çalışmada güzel inan bey eğer mazda seri üretimi geçecekse bu çalışmaları kullanması lazım gerçekten başarılı çalışmalar
  9. Fatih Coşkun

Fiat Linea Cabrio Çalışmam

merhaba bende öodifiye olaylarına çok meraklıyım fırsat olmadığı için bir türlü başaladığım bir işi bitiremedim yarmı yamalak bir sürü modifiye yaptım okadar yaptığın çalşmada dikkatimi çeken yerkeri söylemek isterim sonra yazdığın yerdeki resimde aracı koni yapmışsın zeminde çizgiler var...
  10. Fatih Coşkun

Vektörel yanan bomba

gerçten çok güzel hazırlanmış el ilanı gibi işlerde rahatlıkla kullanılabilir teşekkürler yaşar bey:)
  11. Fatih Coşkun

Business Templates psd

güzel paylaşım teşekkürler yaşar bey
  12. Fatih Coşkun

Kermes için El İlanı çalışmam..

alt zeminde sarının tonu değilde ya tam sarı yada beyaz kullanmanı öneririm daireler şeklinde yerleştirmiş olduğun resimleri biraz daha farklı boyutlarda ya biri büyük biri küçük yada küçükten büyüğe şeklinde sıralayabilirsin kırmızıyı çok güzel kullanmışsın birazda içini canldırın mı tamam...
  13. Fatih Coşkun

Cd Kapak Çalışmaları..

güzel çalışmalar 2. çalışma çok daha güzel
  14. Fatih Coşkun

ekmekler PSD 3543 x 2365px

işte bunlar süper paylaşım çünkü ben ne zaman ekmek resmi arasam yok:) teşekkürler...
  15. Fatih Coşkun

evdeki kadınlar 105 jpg 5000x3000px

:D Süleyman abi alemsin Paylaşım için teşekkürler Bahtınur hanım
  16. Fatih Coşkun

Jazz Fest'09

Elinize sağlık cengiz bey ekranı bir tablo gibi işlemişsiniz
  17. Fatih Coşkun

Film Afişi(Machine)

Merhaba emre bey film işini baya sevdiniz anlaşılan çalışmalarınız giderek daha da güzelleşiyor hele Alt tarafın yerlerşimi çok güzel üste makineyi tam çağrıştırmamış yüzünün sağ yada sol yanı yada sadece tek gözü kırmızı olsaydı ordanda bir parlama efekti verseydin daha anlaşılır olabilirdi
  18. Fatih Coşkun

Font istek

Bencede hiç fena durmuyor hadi geçmiş olsun:)
  19. Fatih Coşkun

Resim Sergisi-Afiş

yaptığınız çalışma ilkdefa bu tür bi iş yapan biri için hiç fena değil yazı büyüklüklerini ayarlamlısınız yazıları oarantılı kullanın tarih yer kısmını aşağıda bi zemin yapıp onun içine koyabilirsiniz daha çok dikkat çeker
  20. Fatih Coşkun

logoyu yaptım ama...

@burak.34 http://rapidshare.com/files/239638962/logo.rar logonuzun vektörel hali ai - pdf - png - cdr formatları dosayada yüklü
Yukarı Alt