moda tasarım gerektiren bir sanattır eğer moda evi değilde mesela yeşilay derneğine logo yapsaydınız bu olur derdim
ama bu çalışma bir moda evine yakışmıyor öncellikle bu iş ile ilgili marka logolaarını bir inceleyin ve fikir edinin ondan sonra bir çalışma yapın onu paylaşın onun üzerinden...
semra hanım siz yazmak istediğiniz yazıları yazın kaba taslak afişi hazırlayıp buraya yükleyin biz de o afişin üzerinden daha neler yapılabilir diye fikrimizi belirtelim
bu şekilde daha hızlı ve daha çok cevap alabilirsiniz
Çok faydalı bir paylaşım olmuş Abdullah bey
gerçektende flash diskler artık anahtarlıklarımızda
drakula antivirüs programı bu işler için bir numara üstelik çalış deyince çalışıyor tavsiye ederim
bencede renk güzel alt taraftaki bütün yazıları düzenlemelisin ve düz karakter tırnaksız karkter kullanmalısın
elgantın altındaki adresi ayıran çizgiyi düz değilde daha estetik yapabilirsin
reimleri yerleştirme şeklini anlayamadım dışarı taşan resimler alttaki zemine göre kesilecek mi
myfonts sitesinde de baktım bulamadı en azından ismini bilsek illaki buluruz biyerden sen genede ismini öğrenebilirsen yaz bizde bakarız
http://www.1001freefonts.com/comic-fonts.php
şunlara bi göz atsana
Gerçekten 1 çizgiden neler yapılabilir değil mi bakış açısı çok önemli buda grafikerin ustalığının bir göstergesi bence
ders ve becereniz için tebrikler elif hanım
bencede çok güzel bir çalışma baktım etkilendim valla sayın danışmanın dediği gibi çok hızlı ve düzgün ilerliyorsunuz böyle devam:)
bu çalışmanıza benden + rep ve başarılar
Valla hakan senin yaptıklarını görünce insanın 3d max gibi programları öğrenesi geliyor çok güzel bi iş çıkarmışsın popilation da çok güzel durmuş
başarılarının devamını diliyorum ellerine sağlık:)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.