Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Moda Evi Logusu

moda tasarım gerektiren bir sanattır eğer moda evi değilde mesela yeşilay derneğine logo yapsaydınız bu olur derdim ama bu çalışma bir moda evine yakışmıyor öncellikle bu iş ile ilgili marka logolaarını bir inceleyin ve fikir edinin ondan sonra bir çalışma yapın onu paylaşın onun üzerinden...
  2. Fatih Coşkun

Bakanlık logoları ve önemli birimler de dahil

arayıpta bulamadığımız logolar teşekkürler grafiker74 bence çok faydalı bir paylaşom + rep:)
  3. Fatih Coşkun

Altın Paket Style+Gradient+Texture+Shape Hepsi Tek Pakette.

faydalı olacağı keisn hakan bey afiş broşür dosya aklımıza ne geliyorsa hepsinde kullanabliriz süper bir paylaşım hakan bey teşekkürler
  4. Fatih Coşkun

Resim Sergisi-Afiş

semra hanım siz yazmak istediğiniz yazıları yazın kaba taslak afişi hazırlayıp buraya yükleyin biz de o afişin üzerinden daha neler yapılabilir diye fikrimizi belirtelim bu şekilde daha hızlı ve daha çok cevap alabilirsiniz
  5. Fatih Coşkun

'G' Harfinden Logo Yapalım.

Ders için teşekkürler hırçınbey net ve anlaşılır dersler hazırlıyorsunuz elinize sağlık...
  6. Fatih Coşkun

Film Afişi(Pırate)

Emre bey alt taraf yazıların olduğu bölüm çok iyi gözüküyor üst taraf içinse biraz daha çalışırsanız dahada güzel bir çalışma ortaya çıkar başarılar
  7. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@ronahi DENIZ sorunuzun cevabı https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/11763-renk-degistirme-yollari.html
  8. Fatih Coşkun

film afişi çalışmam (secret)

bahtınur hanım görüntü olarak güzel fakat film afiş çalışmasını andırmıyor daha çok bir tiyotro oyununun afişine benziyor
  9. Fatih Coşkun

USB Disklerde AutoRun ile Gelen Tehlike

Teşekkürler Abdullah bey onuda denerim drakulayı yapan türk ya desteğimiz olsun :)
  10. Fatih Coşkun

arayınca bulmada 1 numara:D draculaya kadar çoğu virüs programı autoron u bulamıyor :)
  11. Fatih Coşkun

Çok faydalı bir paylaşım olmuş Abdullah bey gerçektende flash diskler artık anahtarlıklarımızda drakula antivirüs programı bu işler için bir numara üstelik çalış deyince çalışıyor tavsiye ederim
  12. Fatih Coşkun

Anime

elinize sağlık cengiz bey gerçekten gözterişten uzak olmasına karşın albenisi olan bir çalışma bence bu çalışma tam olarak sadeliğin ihtişamı
  13. Fatih Coşkun

Tek tıkla fotoğrafı siyah-beyaz yapabilme ve Expand (Vektör hale getirebilme)..

Teşekkürler Elif hanım hırçınbey ile beraber illustratörü baya haraketlendirdiniz
  14. Fatih Coşkun

katolog kapağı çalışması

bencede renk güzel alt taraftaki bütün yazıları düzenlemelisin ve düz karakter tırnaksız karkter kullanmalısın elgantın altındaki adresi ayıran çizgiyi düz değilde daha estetik yapabilirsin reimleri yerleştirme şeklini anlayamadım dışarı taşan resimler alttaki zemine göre kesilecek mi
  15. Fatih Coşkun

Font istek

myfonts sitesinde de baktım bulamadı en azından ismini bilsek illaki buluruz biyerden sen genede ismini öğrenebilirsen yaz bizde bakarız http://www.1001freefonts.com/comic-fonts.php şunlara bi göz atsana
  16. Fatih Coşkun

Font istek

@tasomaniax comicsans a benizyor baya ama tam benzerini bulamadım comicsans işini görürse buyur http://rapidshare.com/files/238529861/Desktop.rar.html
  17. Fatih Coşkun

Aygaz logosu - istek

@Betül Ersoy buyrun http://rapidshare.com/files/238504290/Aygaz.eps.html
  18. Fatih Coşkun

Bir Çizgiden Neler Yapılabilir?

Gerçekten 1 çizgiden neler yapılabilir değil mi bakış açısı çok önemli buda grafikerin ustalığının bir göstergesi bence ders ve becereniz için tebrikler elif hanım
  19. Fatih Coşkun

billboard 1

bencede çok güzel bir çalışma baktım etkilendim valla sayın danışmanın dediği gibi çok hızlı ve düzgün ilerliyorsunuz böyle devam:) bu çalışmanıza benden + rep ve başarılar
  20. Fatih Coşkun

"Popilation" Yeni 1 Çalışma(Etkileyici)

Valla hakan senin yaptıklarını görünce insanın 3d max gibi programları öğrenesi geliyor çok güzel bi iş çıkarmışsın popilation da çok güzel durmuş başarılarının devamını diliyorum ellerine sağlık:)
Yukarı Alt