Arama sonuçları

1. nuriQocca

Bu bir grafikerler hikayesidir

-Yeter artık! Sen de farklı düşünmüyorsun.. dedi..
  2. nuriQocca

Kafasını usulca aşağıya indirdi.. Yerde ki kilimin motiflerine takıldı gözü!
  3. nuriQocca

3 el su sıktı..
  4. nuriQocca

Morardı, kızardı, sarardı, bronzlaştı derken..
  5. nuriQocca

Onu öldürecekti..
  6. nuriQocca

@Demet YILDIZ Pencere doğru sendeleyerek yürüdü.. Dermanı kalmamıştı kurtadam olmaya !
  7. nuriQocca

''-Tipe bak'' dedi kendi kendine.. Burnundan damlayan bir kaç damla kana öylece bakakaldı..
  8. nuriQocca

Photoshop'ta fotoğraf rötuşu (öncesi ve sonrası)

Yani işimiz çok zor.. Baştan bina yaptırabiliyorlar görüldüğü üzere.. Başarılı buldum tebrik ederim..
  9. nuriQocca

Şoförün bakışlarında ki sinsilikten rahatsız oldu.. :rolleyes: -Dur! dedi... :allalla:
  10. nuriQocca

Başka şansı yoktu, şehri terk edecekti.. Kayseri'ye yerleşmeye karar verdi..
  11. nuriQocca

paspurtu satılırmı

Cam yerine asetat kağıdı kullanırsanız düzgün bir görüntü olmaz ve asetat cama göre çok daha mat ve mavimsidir.. Siz ne yapacağınızı tam olarak söylerseniz belki aklımıza başka bir çözüm gelir..
  12. nuriQocca

Dişlerini yaptırmak için işe girmek zorundaydı.. Grafiker olmaya karar verdi..
  13. nuriQocca

Samet cemşit'e baba demişti.. Onu babalığa seçmişti.. Sevgi neydi?
  14. nuriQocca

tekrar altında bir ıslaklık hissetti..
  15. nuriQocca

Altında bir ıslaklık hissetti...
  16. nuriQocca

Geri Vites - Palio Tanıtımı

Gapı döşemelerine bacağ olursa mavi, açık mavi, dadsuz duzsuz bi döşeme vağ arabada :D Çok doğal ve başarılı bir çalışma olmuş..
  17. nuriQocca

paspurtu satılırmı

Paspartu pek hazır bulunan bir şey değildir cam-çerçeve işiyle iştigal olan iş yerlerinde çalışmanıza göre kestirebilirsiniz.. Biz kendimiz yapardık belirli bir standardı olmadığından ama geçenlerde büyük bir yapı markette çerçeve içerisinde hazır satılanları görmüştüm..
  18. nuriQocca

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Grafiker oldum mu? Vallahi çok net evet diyemiyorum.. Sanırım öz güven meselesine gidiyor işin ucu.. Şarkıcılar, ses sanatkarları hep derler ya ''evde ki tarakları kalemleri alır şarkı söylerdim'' diye küçükken ne alaka bilmiyorum fotoğraf albümlerinin boş olan ön ve arka bölümlerine (yaşı...
  19. nuriQocca

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Düşman çatlasın dedik çatlamayan fincan kalmamış..
  20. nuriQocca

photoshop'un hangi sürümünü kullanıyoruz???

CS 5.1 :smartass:
Yukarı Alt