Arama sonuçları

1. Burak Güzey

PSD belgesi 4m x 1.5m olunca PSB oluyor baskı formatı için bir sıkıntı olur mu?

50 DPI da biraz düşük değil mi? Geçenlerde gönderdim dijital e çıkış, min 200 DPI istediler. EPS formatını kullanmanızı tavsiye ederim, hem düşüktür hem de renk değerlerinden kaybınız olmaz.
  2. Burak Güzey

Boran Reklam adına Logo Yapmam gerek

Reklam firması logosunu çizemiyor, sizinle anlaşıyor(web tasarımını falan siz yapın, bi de logo çizin diyorlar), siz de çizemiyorsunuz, bizden yardım istiyorsunuz... Doğru mu? Burdan size yardımcı olacak bir arkadaş(veya arkadaşla) çıktı diyelim, farklı logo çalışmaları yapıldı, sizde reklam...
  3. Burak Güzey

Sosyal Doku | Kartvizit

"İşimiz Vaktimizden Çok" ne demek yahu... Bize iş vermeyin yetiştiremeyiz, yetiştiremezsek de hesap soramazsınız, baştan söylemiştik... Şeklinde algılanmaz mı?
  4. Burak Güzey

Adapazrında bulunan adı bahçe kafeterya için duvar ve masa özel çalışması

İç mekan tasarımı da hoş duruyor, cafe sahibi zevkli bir kişi sanırım... :)
  5. Burak Güzey

Resim Boyutlandırma

Fotoğraf kullanımında öyle bir durum var ne yazık ki... Büyüğü küçülte bilirsin ama, küçüğü büyültemezsin... O yüzden tasarım yaparken taslsk dahi olsa, fotoğraf kullanırken yüksek çözünürlüğünü bulabileceğinizi garanti edin, yoksa müşterinin o taslağı beğenmesi durumunda zor durumda...
  6. Burak Güzey

5 Renk Futbol Oyuncağı Kutu Çalışması

Yasemin hanım, benim; "Futboldan sıkıldık diyorsunuz..." şeklindeki mesajımdan hemen sonra yorum yaptığı için öyle bir espri yapayim demiştim... Beğenmenize sevindim Bratley... :D
  7. Burak Güzey

Biraz daha saygı!

Ozan Beyin bahsettiği, o okul sıralarındaki, medyadaki ufak dokunuşlardan, aklımda kalan biri de "Küçük Amerika olacağız" söylemi... Olduk işte... Amerikada da sokakta birini kesseler kimse dönüp bakmaz(mış). İşin komiği bu niye bizim bilgi dağarcığımızda kesin bilgi olarak mevcut? Peki eski...
  8. Burak Güzey

ERKLamp Kapak Tasarımları

"Er Klamp" ın yazı fontu uymamış bence, ayrıca "Kaliteli Led" vb.. yazarak firmanın led firması olduğunu daha netleştirin bence...
  9. Burak Güzey

Demek Futbol sever bayanlar da varmış forumumuzda :) ... Yasemin Hnım çalışmamı beğenmenize sevindim, yorumunuz için teşekkür ederim...
  10. Burak Güzey

menü kapağı corel çalışması

Ben beğendim doğrusu... Eğer bu ortadan katlanıyorsa, burada solda gördüğümüz kısım arkaya gelecek, bu durumda 2 fotoğraftan pilavlı olanın genişliği daha fazla olacak çünkü önde öyle, ama eşit olsa ya da, dikdörtgenlerin orantıları öndeki ile aynı olsa ve sol alta küçük bir çizgi, logo, isim...
  11. Burak Güzey

zuhal

Hoş geldiniz iyi forumlar...
  12. Burak Güzey

Futboldan sıkıldık diyorsunuz... :D
  13. Burak Güzey

logolardaki gizli espriler

Ev gereçleri satn bir firma demekki... Yardımınız için teşekürler... :D
  14. Burak Güzey

logolardaki gizli espriler

Ben de en alttakini çözemedim doğrusu...
  15. Burak Güzey

TNT Logosu - Farukdesign

Benim yorumumu değersiz buldunuz sanırım... :D
  16. Burak Güzey

kutu gökten düşer - milcanx galeri başlangıç

Sonunda azıcık kum Puff latsaydı koca koli... :D Sonra zoomm yapıp enkaza yaklaşırdık, hooop; parçalanmış kolinin içinden ne çıkmış... ?
  17. Burak Güzey

Logo tasarım, öneri, fikir..

Kasetten çıkan film ile yazı yazmak farklı duruyor ama tam olmamış. Kesintisi olmayan bir el yazısı fontu kullanabilirsin. Logo olarak düşünüyorsan arkadaki degradeli dikdörtgenden kurtul derim. Kaset erimiş mi ne olmuş? O da tam anlaşılmıyor bence...
  18. Burak Güzey

TNT Logosu - Farukdesign

Hoş olmuş, ben karışık tasarımları severim zaten... Yalnızca; bombe etkisi için kullandığınız layerları TNT nin etrafındaki halkanın üzerine gelmeden kesseydiniz daha iyi olurmuş gibi geliyor bana.
  19. Burak Güzey

Corel Draw'da 3D yazı nasıl yapılır?

Paylaşım için teşekkürler, emeğinize sağlık...
  20. Burak Güzey

Mutfak

Çok şirin olmuş. Hiş mi çekmece yok. Ayrıca spatula vs. ocak/fırın a yakın olsa daha iyi olurdu sanırım. Ayrıca lavabonun hizasına 2 dolap denk gelmiş. Bayağı genişmiş mutfak Maaşallah, bizim ev bu kadar yahu... :D
Yukarı Alt