Arama sonuçları

1. farukcagla

Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi

@Torch Ya tek tek ezilmeli, ya birleşip güçlenmeli.
  2. farukcagla

Hukuk İle İlgili Soru Ve Sorunlarınız

Sayın Eyüp Tezcan, 1-Elinizde haklı olduğunuzu ve alacaklı olduğunuzu kanıtlayacak yazışmalar, belgeler varsa kavgaya 2-0 önde başlarsınız. 2-İstanbulda oturuyorsanız, İstanbulda oturan çok iyi bir avukat var, kendisi yıllar önce grafikerdi, bu gibi sorunları çok iyi bilir ve çözer. Size onun...
  3. farukcagla

logo nedir nasıl olmalıdır?...

@seri1618 İnsan beyni denilen bir logo yapım programı varmış. 25.000 bilgisayar gücündeymiş. Milyonlarca yıldır faaliyet içindeymiş. İnsanlar o programla taa ilk çağlarda mağaralara resimler yapmışlar, ortaçağda yağlıboya tablolar yapmışlar, yeniçağda güzel yazılar yazmışlar. Siz de o...
  4. farukcagla

Eleştirmek ve eleştirilmek üzerine Lütfen Okuyunuz

@cazibe mesajınız eleştirmek ve eleştirilmek konusuyla ilgisi nedir? Ayrıca her kelimede niye bir harfi eksik yazdınız?
  5. farukcagla

..:: 1000 tl ödüllü logo yarışması ::..

Sayın Ozan bey şunları söylüyor; 1- bu tür yarışmalara kimse rağbet etmemelidir. 2-Ülkemizde insanlarımız, maalesef ihtiyaç sahibidir...İnsanları, bu duruma getirenlere kabahat bulmaktayım! ... insanımız inanılmaz şekilde ihtiyaç sahibidir, bu duruma düşürülmüştür ama onursuzca yaşamaktansa...
  6. farukcagla

Güle güle Erkan bey, güle güle...
  7. farukcagla

Test çözmenin yaşı mı oluyor Erkan bey?
  8. farukcagla

"Yarışmada birinci gelen eserin parası, ancak Türk Patent Enstitüsü eseri tescil ettikten sonra ödenir" şartı sizce uygun ve doğru bir şart mıdır? Eğip bükmeden, bir grafiker olarak net cevap veriniz. a) Uygun ve doğrudur, b) Uygun değildir, doğru da değildir. Sizce a mıdır b midir Erkan bey?
  9. farukcagla

BU şartnamenin "Grafiker haklarına uygun olmadığını" bir kenara bırakırsak bile, ayrıca bu şartnamede bir çok cümle bozukluğu, yazım hataları ve anlam karışıklıkları var. Bu da şartnamenin, "şartname şartlarına" uymadığını gösteriyor. Bu şartname "DÜZELTİLMELİ" !
  10. farukcagla

"Yarışmanın sonucunda Seçici Kurul herhangi bir eseri, herhangi bir ödüle layık görmekle birlikte; Türk patent Enstitüsü tescil edilerek ücret öder." MADDESİ GRAFİK TASARIMCILIĞIN KURALLARINA ve YARIŞMA KURALLARINA AYKIRIDIR. Hiç bir grafiker yaptığı tasarımın TPE (Türk Paten Enstitüsü)...
  11. farukcagla

1 ayda grafiker

Sayın Çeçenmilis; Facebook'ta "tüm grafikerler dayanışma derneği" grubumuza ve ayrıca www.tgdd.org sitemize üye olanlar, dayanışma için bir çatı altına giriyor. Zaten gerisi de kolay. Tek tek mücadele etmekten yorulanları, birlikten kuvvet doğar diyenleri, grafikerlerin niye bu hale...
  12. farukcagla

1 ayda grafiker

Sayın Çeçenmilis, Neyi, ne zaman, nerede konuşacağınızı iyi biliyorsunuz. Boşuna Çeçen Milis olmamışsınız. Sizi fazla zorlamayacağım, çünkü ağzınızdan laf alamayacağım belli oldu. Siz tavşana kaç, tazıya tut diyenlerden değilsiniz. Siz bozuk düzenin nimetlerinden faydalanıp, bozuk düzeni...
  13. farukcagla

1 ayda grafiker

Sayın çeçenmilis, Yavaş yavaş neticeye doğru gidiyoruz. Bu sanatı eşeğin bir tarafına kimler sokup çıkarıyor? Ne oluyor da, nasıl oluyor da eşeğin bir tarafına sokuluyor bu sanat? Bunu açmasanız, düşüncelerinizi saklar, gizlerseniz yapan yaptığına devam eder. "bu konuyu açan insanlarla aynı...
  14. farukcagla

1 ayda grafiker

Sayın Çeçen milis; Çalışmalarınızı görmedim, ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla 1 ayda yetişen grafiker olmadığınız açıkça belli oluyor. Gecenin 03 ünde de mesaj yazdığınıza göre dediğiniz gibi işsiz olduğunuz belli oluyor. Ertesi günü patronun hizmetinde çalışacak grafiker en geç 01.00 de...
  15. farukcagla

iş anlaşmazlıkları

http://www.facebook.com/groups/129818752791/ ve www.tgdd.org
  16. farukcagla

Tecrübeli grafiker

•Uluslararası ilişkiler mezunu grafikerim, 2 adet grafik tasarım programı biliyorum ama grafik tasarım dersleri almadım, grafiker olarak iş aramaktayım. •Orman Mühendisliği mezunu grafikerim.3 adet grafik tasarım programı biliyorum ama grafik tasarım dersleri almadım, grafiker olarak iş...
  17. farukcagla

Tasarım bilmeyene Grafiker denir mi?

@afakan775 -"arkadaşlar ben eğitimimi aldm " (neyin eğitimini aldın? İstif, kompozisyon, denge, ritm, zıtlık, uyum, leke, alan, renk, ışık-gölge, tipografi-yazı-, fotoğraf, sanat tarihi, sanat yorumu gibi grafik tasarım eğitimi aldın mı?) -"fikir ve görüşleri karşı taraftan aldıgım sürece...
  18. farukcagla

Müşterilerle yaşadığım ilginç diyaloglar

@aldgrf Ben anladım, anlamı bozmayacak bazı yazım hataları dışında çok da güzel anlattın. Demek ki isteyince anlatabiliyormuşsun. Herkes senin gibi anlatsa burada grafiker fıkraları köşesi açarız, çok da güzel olur.
  19. farukcagla

Müşterilerle yaşadığım ilginç diyaloglar

@aldgrf Olsun varsın. Uzun olsun, yaz da millete ibret olsun. Kısa olsun dersen kısa kes Aydın havası olsun. Aydın havasından ibret mibret olmaz. Yeter ki üşenme, sen yine de uzun yaz.
  20. farukcagla

iş anlaşmazlıkları

a) Kahrolsun market mantığı ile çalışan ajanslar, bunları yok etmeliyiz. b) Biz de patronlar gibi olmalı, onlar gibi çalışmalıyız (ama nasıl?). c) Tüm grafikerler bir araya gelmeli, bir çatı altında toplanmalı ve dayanışmaya girmeliyiz. d) Hiçbiri.
Yukarı Alt