Arama sonuçları

1. farukcagla

çalinan işleriniz???

Tasarımın kanıt ve ispatı; 1-Belgenin hard diskteki oluşturulma tarihi, değiştirilme tarihi 2-Belgenin mail tarihi. 3-Müşteri ile tasarımcı arasındaki her türlü yazışma, konuşma ve ses bantları (Her ne kadar izinsiz yapılan ses kayıtları geçerli delil sayılmaz dense de inanmayın, hakimin...
  2. farukcagla

Tasarım yalnızca Mac ile mi yapılır?

@farukcagla Alıntı yaptığım yazıma cevap yazmadınız, cevaplarınızı bekliyorum.
  3. farukcagla

Her Şehirde Çalışmayı Göze Almış Bir Grafiker...

@Grafixit Sayın Ümit bey, Yakındığınız konularının tek çözümünün grafikerlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içine girmesi olduğunu hiç düşündünüz mü? Çarenin; grafikerlerin haklarını savunmak için tek yumruk olma bilincine kavuşmaları olduğunu size daha önce söyleyen oldu mu?
  4. farukcagla

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

@Zerdem Sevgili Erdem, Face'deki grubumdaki senin sorununa ilk okul mezunu bir grafikerden cevap geldi. Bu cevapta benim dediğim bir çok olumlu olumsuz şeyi topluca bulacaksın, adeta dediklerimin ispatını göreceksin. Okumanı öneririm.
  5. farukcagla

@Zerdem Zerdem kardeş, Türk insanı Türkçe konuşuyor, Türkçe yazıyor ama Türkçe anlaşamıyor. Anlaşabilmesi için önce karşısındakinin ne dediğini ANLAMASI lazım. Anlaması için ise önce DÜŞÜNMESİ lazım. Düşünmeden anlama olmaz, Anlamaya çalışmadan anlaşma olmaz. Ne olur? YANLIŞ ANLAMA olur...
  6. farukcagla

@Zerdem Senden grafiker olur mu olmaz mı? Bunun cevabını vermem için yakından tanımam gerek. Uzaktan olur desem yanlış olur, olmaz desem yanlış olur. Kendi Grafik tasarımlarını beğenmediğini,bilginin sıfır olduğunu, paranın olmadığını, grafik eğitimi okuldan, dersaneden vs yerlerden parasıyla...
  7. farukcagla

@Zerdem Yorumlar sana umut ve hatta gaz veriyor, teşvik ediyor. Oysa sen kendi hakkında çok karanlık ve negatif bir tablo çizmişsin. Peki nasıl olacak bu iş?
  8. farukcagla

@Zerdem Sayın Zerdem, Tek başıma cevap vermek istemedim. Sorunuzu; http://www.facebook.com/pages/tb-Tasar%C4%B1m-Tan%C4%B1t%C4%B1m-Organizasyon/230375543689841?notif_t=fbpage_fan_invite#!/groups/129818752791/10150420681037792/ linkindeki face grubuma taşıdım.Oradaki üyelerimiz de...
  9. farukcagla

Bir minibüs nasıl giydirildi?

@okipoki Ben önce taslağı yapıyorum, müşteri okeylerse aracaın tam karşıdan çekilmiş resmine veya teknik çizimine göre tasarımı kenarlarından pay bırakarak yapıyorum ve tabelacıya teslim ediyorum. Tabelacı ne cins folyo kullanıyor, nasıl gerdirip yapıştırıyor, araç üstü uygulamanın püf...
  10. farukcagla

@Israil Değerli Kardeşim, Bizlerden de Baku'ya selam ve sevgiler, içten muhabbetler. Ben 1997 yılında Bakuya geldim. Orada Ekologiya Litsei (Lisesi) de konferans verdim ve sergi açtım. Nerimanov caddesinde kaldım. Ressam Eldar Kurbanov'un ve Ressamlar İttifaqı (Birliği) nın konuğu idim...
  11. farukcagla

Sn Alptekinenes, Bu sorunuz programla ilgili teknik bir sorudur.Lütfen bu sorunuzu forumda...

Sn Alptekinenes, Bu sorunuz programla ilgili teknik bir sorudur.Lütfen bu sorunuzu forumda herkese açık bir biçimde sorunuz, indesign uzmanlarından birisi size kesinlikle cevap verecektir.
  12. farukcagla

@sedatcocu Sevgili Sedatcocu, Grafikerlik mesleğinde usta-çırak ilişkisi vardır, hem de fazlasıyla vardır.
  13. farukcagla

Lütfen yardım edin durumum çok kritik

@varonburak Meslek lisesinin grafik bölümünü bitirenler, üniversite sınavına hiç girmeden, lisedeki diploma notu yeterli olursa Grafik Bölümüne (veya eşdeğer bölümlere) sahip 2 yıllık Meslek Yüksek Okullarına doğrudan kayıt yaptırabilmektedirler. Bazı Meslek Yüksek Okulları yetenek sınavı ile...
  14. farukcagla

Lütfen yardım edin durumum çok kritik

@varonburak Üniversite sınavına girilmeden yetenek sınavına girilmiyor. Önce üniversite sınavında belirli bir puan tutturacaksın, sonra puanın yettiği güzel sanatlar fakültelerine ön kayıt yaptıracaksın.Ön kayıttan sonra 3 aşamalı yetenek sınavına gireceksin. Bu yetenek sınavlarında...
  15. farukcagla

Temel sanat eğitiminin önemi ve amacı

Yasemin hanım, Siz size düşen cevapları vermişsiniz, çok teşekkür ederim. Şimdi sıra diğer üye arkadaşlarda, onlar da kendilerini ilgilendiren şu sorulara cevap verirlerse konu daha aydınlanır; 2-Temel sanat eğitimi aldıktan sonra tasarım gücüm gelişti deyip de bunu kanıtlayıp açıklayabilen...
  16. farukcagla

Temel sanat eğitiminin önemi ve amacı

@Yasemin Uyar Yasemin hanım, Uzunca bir süredir çabalarınızı izliyorum. Çok mübarek ve çok zor bir görevi üstlenmişsiniz. Bu yüzden kutluyorum, tebrik ve teşekkür ediyorum. Gerçekten öğrenmek için soruyorum; 1-Bu çabalarınız, bu dersleriniz mektepsiz-diplomasız yani alaylı grafiker...
  17. farukcagla

@kadriyemm Sayın kadriyemm, Hem Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Grafik Mezunuyum diyorsunuz, hem de grafik konusunda sıfırım diyorsunuz. Bu nasıl oluyor? Siz grafik bölümün 4 yıl okuduktan sonra grafik konusunda nasıl sıfır olabiliyorsunuz?Grafik konusunda sıfır olan bir öğrenci okuldan nasıl...
  18. farukcagla

Ne yapmalıyım?

@snsiz Snsiz kardeşim, Eğitim konusunda bana katıldığın için teşekkür ederim, umarım çok daha fazla kişi katılır. Lakin katılmaları da bir şey değiştirmeyecek çünkü, üniversite sınavına veya genel yetenek sınavına girmeden TASARIM EĞİTİMİ verecek OKUL yok bu memlekette! İşte bu boşluğu...
  19. farukcagla

Tasarım yalnızca Mac ile mi yapılır?

Lütfen www.fcagla.com adresine, veya www.farukcagla.com adresine, ya da www.iyireklamciyiz.biz adrrsine gidiniz. Bu üç sitede benim yaptığım çalışmaları göreceksiniz. Bu çalışmaların hepsi ya kalemle, fırçayla ya da bilgisayar ile yapılmıştır. Kalem ve fırçayla yapılanlar açık seçik belli...
  20. farukcagla

Müşteri herzaman haklı mıdır? Her istediğine evet demek zorunda mıyız?

Yarım saat önce bir olay oldu ve konuyla bağlantılı olduğu için sizlere bunu hemen sıcağı sıcağına aktarmak istedim. Bir ay kadar önce bir müşterime logo ve kartvizit çalışması yaptım, web sitesi yapmak için de anlaştım. Logonun parasını aldım, hesap kapandı. Web sitesinin de yarı parasını...
Yukarı Alt