bu organize güzel, sizin katılmanızda güzel, bize duyurmanız da güzel.. Ancaaak bu tür orginazyonlara sadece siz yöneticelir mi katılabiliyor. Bilgi amacıyla bizler katılamıyormuyuz. Siz katılıp resmi gazete gibi uzun uzun yazıp arkadaşlar bunları görüştük alın okuyun mu diyeceksiniz. Eğer öyle...
Engelli diye ben sizlere demiyorum size engel çıkaranlara diyorum aslında. Benim elimde imkan olsa inan ki seninle irtibata geçerdim ama yok işte. Ben de bir çalışanım sonuçta. Senin için yapabileceğim tek şey dua etmek. İnş. istediğin işi bulursun
@eminecik
bence slogan gayet açık.. küresel ısınmaya destek vermeyen ve buna sebebiyet veren herkese "hayır" demiş. bu tür çalışmaların başlığı hep böyle olur zaten Siz neresini anlamadınız?
Su biraz daha gerçekçi olabilirdi ona katılıyorum
örnekler gayet güzel. Açıklama içinde teşekkürler fakat anlamadığım bu terim yeni mi ortaya çıktı bu dediğiniz işlem photoshop ortaya çıktığından beri yapılıyor. ama ben bu kelimeyi yeni yeni duyuyorum yani popüler olarak yeni kullanılmaya başlandı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.