Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Boş Kurumsal Çalışma Örneği

@designerbynakkas Bu sitenin ismi ne arkadaşım?? değilsen bile uyarılara dikkat etmelisin var ki bi eksiklik söyleniyor. Yoksa yayınlama.. Tebrikler
  2. Süleyman Köklü

Saç Stili, Makyaj ve Takı.. HQ image...

teşekkürler güzel resimler
  3. Süleyman Köklü

En kılllılar

@alemdar__96 Teşekkürler...
  4. Süleyman Köklü

Grafikerler.org, grafikerler meslek birliği kurucular kurulu toplantısındaydı...

bu organize güzel, sizin katılmanızda güzel, bize duyurmanız da güzel.. Ancaaak bu tür orginazyonlara sadece siz yöneticelir mi katılabiliyor. Bilgi amacıyla bizler katılamıyormuyuz. Siz katılıp resmi gazete gibi uzun uzun yazıp arkadaşlar bunları görüştük alın okuyun mu diyeceksiniz. Eğer öyle...
  5. Süleyman Köklü

En kılllılar

bir hastalık türü olsa gerek ama KIL MANYAKLARI başlığınızı beğenmedim. daha dikkatli kullanın. saygılar
  6. Süleyman Köklü

resimlerinizi kolay bir şekilde düzenleyin, şekil verin

harika bişeye benziyor bir deneyelim. Teşekkürler eminecik. Ellerin dertlenmesin..
  7. Süleyman Köklü

Gazi Ü.Mezunu Grafikerim İş Arıyorum (Antalya)

Engelli diye ben sizlere demiyorum size engel çıkaranlara diyorum aslında. Benim elimde imkan olsa inan ki seninle irtibata geçerdim ama yok işte. Ben de bir çalışanım sonuçta. Senin için yapabileceğim tek şey dua etmek. İnş. istediğin işi bulursun
  8. Süleyman Köklü

Kapak Çalışması 2:))

çok kötü değil tabiiki ama düzeltilmesi gereken yerler var Hayalin'in dediklerini bir uygula bakalım nasıl bir iş çıkacak ortaya ? Eline sağlık
  9. Süleyman Köklü

Lcd mi yoksa Flat Monitör Mü?

@Hakan KALMIŞ teşekkürler ben de aynısını yazacaktım ama sen benden çok yaşayacaksın. En kapsamlı ve anlaşılır açıklama senin ki olmuş. eline sağlık
  10. Süleyman Köklü

Floral Backgrounds - 1 HARİKA

teşekkürler harika işler bunlar
  11. Süleyman Köklü

Pasta ve Meyve Resimleri (1600x1200 - 800x600)

güzelmiş. Sağolasın iyi oldu bunlar
  12. Süleyman Köklü

Manipülasyon

sırt bölümünde tam kanatların bittiği yerde blur fazla kalmış. Genel olarak güzel
  13. Süleyman Köklü

Bir Kaç Tane Farklı Çalışmam

güzel güzel olmasına da bunlar serbest çalışma galiba... değilse ne amaçla yapıldığını öğrenebilr miyim?
  14. Süleyman Köklü

Küresel Isınma

@eminecik bence slogan gayet açık.. küresel ısınmaya destek vermeyen ve buna sebebiyet veren herkese "hayır" demiş. bu tür çalışmaların başlığı hep böyle olur zaten Siz neresini anlamadınız? Su biraz daha gerçekçi olabilirdi ona katılıyorum
  15. Süleyman Köklü

foto manipülasyon nedir?

örnekler gayet güzel. Açıklama içinde teşekkürler fakat anlamadığım bu terim yeni mi ortaya çıktı bu dediğiniz işlem photoshop ortaya çıktığından beri yapılıyor. ama ben bu kelimeyi yeni yeni duyuyorum yani popüler olarak yeni kullanılmaya başlandı...
  16. Süleyman Köklü

Selam..

hoşgeldin... iyi paylaşımlar
  17. Süleyman Köklü

Hamam ( buyrun bi kese atayım :))

çok fazla hata göze çarpmıyor. Genel olarak güzel olmuş. tebrik ederim
  18. Süleyman Köklü

Selamlar

hoşgeldin dostum.
  19. Süleyman Köklü

Değerli Üyelerimiz..

açıklamayı anladım ama olayı anlamadım kim bizi suçluyor?
  20. Süleyman Köklü

photoshopumuzu hızlandıralım.

teşekkürler MAC için farklı ama onuda kullanıcı adını ekleyerek yaptım C ve D yerine
Yukarı Alt