Arama sonuçları

1. H

Şeffaf görüntü verme

Galiba :)
  2. H

Şeffaf görüntü verme

Tuncer Bey'in güzel çalışması haricinde ben de 3D olarak hazırladım. Vooooov, Forumumuz size yardım etmek için yıkıldı galiba, pazar şansı diyelim :) Öncelikle 3D Max de yapılır mı yazmışsınız, anladığım kadar programdan anlamıyorsunuz, ben aldığım renderleri ekliyorum konuya, ayrıca hf ye de...
  3. H

Yarışma için aldığım son render

Komple kişisel çizim/modelleme/boyama vs: (Textureler dahi kişissel) Direkt: http://i.imgur.com/LDA72lj.jpg
  4. H

Oyun Kartı Tasarımları.

Merhaba, çalışmaları inceledim ancak burada anladığım kadar hedefiniz ile uygulamalarınız arasında çok fark var. Anladığım kadar burada siz sadece kartlar üzerine yazılar yazmışsınız ve birkaç geometri eklemişsiniz, yani çoğu materyal hazır. Burada en iyi olduğunuz kısım konsept :) Ancak 3D...
  5. H

karakalem deneme çizim

Valla gerçekten çok iyi olmuş, çok beğendim eline sağlık.
  6. H

altınyaylası text çalışmalarım

"bu çalışmaları yapmamı isteyen bi yakınım altınyayla'sı şeklinde yapmamı istedi" Arkadaşınız,akrabanızsizden bunu yanlış şekilde istemiş ise bu yine de doğru mudur? Yani müşteri bir şeyi yanlış bilerek istiyor ise, örneğin bize verdiği ilan metninde "satılık ev" yerine "zatlık ev" yazılı ise...
  7. H

Cena-Billboard Reklam Çalışması

Merhaba; 1: Özgül arkadaşımız haklı, imla hataları önemlidir ve biz kim TDK'ya bakıyor kim bakmıyor bilemeyiz, hata görünce direkt yazarız. Bu işlem buraya çalışma ekleyip eleştiri isteyen sizin gibi her arkadaşımız için geçerli :) Misal şimdi en azından TDK'ya öncelikli olarak ne için...
  8. H

karakalem deneme çizim

Nasıl yaniiiiiii Canöz? "Ben çizdim" deme, hele hele "gerçek model kullandım" hiç deme. hehe, harika olmuş tebrik ederim.
  9. H

Grafiker tshirtleri :))

Eklediğiniz görsel ya da fontların renk kanallarını değiştirirseniz daha gerçekçi duracaktır muhtemelen. İyi görünüyor.
  10. H

altınyaylası text çalışmalarım

Emre Beyden görüş iştemişsiniz ancak yine de ben bir şey söylemek istiyorum. Bu ibare "Altın Yaylası" şeklinde yazılmalıydı. Ayrıca burada ne yaptınız biraz bilgi verir misiniz? Mesela çalışmamız tamamen size mi ait? Renklendirme açısından göze hoş görünüyor.
  11. H

EA Games Emlak İşine Girmiş :D

Grafikerlerin olduğu bir mecraada benim yaptığım tahlili kimsenin yapmamasını beklemek anormal olmaz mıydı sizce? Ayrıca "Ea games emlak işine girmiş galiba bir de siz göz atın derim" yazarsanız herkes illa ki ilk anlamda benim baktığım açıdan bakacaktır çalşmaya :)
  12. H

Bilgisayar firmasına logo

Yazdıklarınızdan inanın hiçbir şey anlamadım desem yeridir, aramızdaki hukuk ile alakasız şeyler bunlar. Ben çalışmanız hakkında fikir bildirmedim ki, iyi kötü şeklinde, elbette ki insanlara yardımcı olabilmek için buradayız biz. Cevabınıza gelince bir kez daha okuyun isterseniz :) Yani ben...
  13. H

EA Games Emlak İşine Girmiş :D

Göz atalım da bu montaj belli ki :) Yapan esprisine yapmış olmalı. Zira hem İnşaat Emlak ta İ ve E harfleri var E A yerine hem de tabeladaki fontlar ile ışıklı font türü birbirini tutmuyor. Güzelmiş.
  14. H

Siz "Sormak" ile "Kesin Yargıya Varmak" arasındaki farkı biliyor musunuz?
  15. H

Performans Ödevim, Afiş Tasarımı. Yoruma ihtiyacım var.

Önce şunları düzeltin sonra yeniden inceleyelim. "Onlarda" değil "Onlar da " "SENI" değil "SENİ"
  16. H

Isparta Mod Bar Tabela Çalışması

İlk fontun adını nedir? Yollayabilir misiniz bana zahmet olmaz ise?
  17. H

Hepsi bir yana logo serbest bir çalışma mı? Öyle ise yanlış bölüme açılmış konunuz. Yok değil ise , yani çalışma kullanım için yaratıldıysa neden ingilizce? Firma yurt dışında mı? Ya da yurt dışına mı iş yapıyo?
  18. H

TOTAL Ürün Tanıtımı (Çalışma Devam Etmektedir)

Ayrıca ingilizcede de bağlaç ve edatların ilk harfi büyük olmaz. Örneğin: You And Me değil You and Me yazılır. Stay For Me değil Stay for Me gibi. Örnekler çoğaltılabilir.
  19. H

TOTAL Ürün Tanıtımı (Çalışma Devam Etmektedir)

Merhaba; Gözüme çarpan hatalarınızı ekliyorum.
  20. H

Şişe

Peki o zaman, biz de yüklersen inceleriz, çok zevkli oluyor başka çalışmaları incelemek (Bu forumda) iyi çalışmalar.
Yukarı Alt