Arama sonuçları

1. Tuncer Özkan

Dugun Resimlerinin Rötüşlanmasi

@Ahmet ALTUN Ahmet Bey merhaba, Adamın birinin arabası bozulmuş. Tamirciye götürmüş. Tamirci kaputu açıp gerekli incelemesinden sonra teşhisi koymuş: "Abi bu arabanın Mestanhafızı bozulmuş" Adam şaşırmış. Bir arabanın mestanhafızı ne olabilir ki? Hemen tamirciye yönelmiş: "Göster...
  2. Tuncer Özkan

Yayınlanmış Ulusal Gazetelerdeki tasarımlarım (HURRIYET)

@tolgilis Merhaba, Şu bir gerçek ki, ülkemizde grafiker deyince her işi yapacak, hatta "kap şurdan iki çay getir" emirini bile yerine getirmesi gereken kişi gözüyle bakılmaktadır. Çayı getirecek kişiye tabiii ki emeğinden dolayı saygı duyulması gerekir. Ama bu iş, grafikerin işi...
  3. Tuncer Özkan

text dosyasını corele import

@tango_cango Sayın tango_cango, seve seve yardımcı olurum. İkinci sorunuza vereceğim cevap, her iki sorunuzu da karşılayacaktır. CD içine, import etmek istediğiniz yazıyı daima aynı fontta olmasını istiyorsanız, önce hiçbir yazı alanı oluşturmadan, hiçbir nesne seçili değilken Text...
  4. Tuncer Özkan

anime efekti nasıl yapılır yardım .

Merhaba, Anime, animasyon sözünden hareketle, meşhur Japon Manga karakterleri için oluşturulmuş yüz deformasyon tekniğidir. Aslında bir teknik olarak söyleme yerine üslup olarak yorumlamak daha doğrudur. Temelde manga çizimlerinde ifadeyi abartmak ve bu yolla etkiyi artırmak için...
  5. Tuncer Özkan

çalinan işleriniz???

@Erkan_Nehir Şimdi de sizin sırtınız ürperdi galiba Erkan Bey..
  6. Tuncer Özkan

çalinan işleriniz???

Teşekkürler Ozan Bey, epeyce rahatlattınız.. Bana şahit oldunuz..(Yazdınız bir kere, dönüş yok!)
  7. Tuncer Özkan

çalinan işleriniz???

@Erkan_Nehir Nedense, sırtımda bir ürperti hissettim..
  8. Tuncer Özkan

çalinan işleriniz???

Demek ki, bu forumda bile ilgili bir başlık açarak buraya gönderilecek ve iliştirilmiş telif dosyasını içeren bir mail ilişkisi ile tasdik işlemi verilebilir. Belki ücretsiz, belki cüzi bir miktar ile. (Haddim olmayan şeyler söylüyorum...) T.Ö.
  9. Tuncer Özkan

çalinan işleriniz???

Merhaba, Yukarıda aynı dosyanın sistem saati ve tarihini 2007'ye alarak kaydettiğim dosya ve orijinali. Mahkeme eski tarihli olanı mı baz alacak? Bence, bir dosyayı kendi bilgisayarımızdaki hali değil, internet üzerinden bir yere gönderdiğimiz hali ile güncel olacaktır. Hatta dosyayı kendi...
  10. Tuncer Özkan

çalinan işleriniz???

Merhaba, Hemen faturayı adresine gönderin. Facebook'taki ekran çıktısını noterde son tarihi ile onaylatın. Eğer faturayı işleme koyarsa sorun yok, paranızı tahsil edersiniz. Yok eğer işleme koymazsa, sekiz gün sonra (sanırım), dava açın. Bütün masraflarınızla birlikte söke söke alırsınız...
  11. Tuncer Özkan

masa takvimi, yardım lütfen!!!

@rekouno Çıraklar kazansın da uzmanlar acından ölsün mü, nerde kaldı bu tuz ruhu??? Çıraklar da kazansın tabii ki, ama merdivenleri birer birer çıksınlar. Atlayarak çıkmaya kalkışırlarsa sonra düşerler.. T.Ö.
  12. Tuncer Özkan

Bu Görüntüyü Nasil elde edebilirim?

Merhaba, Göndermiş olduğunuz fotoğraf, iyi bir makine, muhtemelen Hasselblad ile çekilmiş iyi bir fotoğraf. Ama sanırım bunu sormuyorsunuz... Rötuş tekniği, veya sizin dediğiniz güzelleştirme için PS'de bir takım araçlar ve teknikler vardır. Erkan Bey'in dediği gibi smudge aracı da...
  13. Tuncer Özkan

Tren

Murat Bey, yine döktürmüşsünüz. Detaylarda akılalmaz güzellikler var. Tebrik ederim. T.Ö.
  14. Tuncer Özkan

Arkadaşlar merhaba

Merhaba, Eğer iki ayrı yerde ayna görüntüsü veriyorsanız, düz çıkması normaldir. Yani hem pdf yaparken, hem de pdf üzerinden çıkış yaparken ayna görüntüsü varsa bunların birini iptal etmelisiniz. Akla gelen çözüm bu. kolay gelsin. Tuncer ÖZKAN
  15. Tuncer Özkan

Pop Art Tekniği (soru)

Merhaba, Ne zamandır araştırıyorum demişsiniz. Ama pek araştırma nasıl yapılır diye bilgi sahibi değilsiniz. Öncelikle, Pop art dediğiniz şey, bir sanat akımıdır. Bununla ilgili Google'da basit bir arama ile hem bilgi, hem de fikir sahibi olursunuz. Koyduğunuz resime gelince, bu resmin...
  16. Tuncer Özkan

Pop Art Tekniği (soru)

Aşağıda bir resim var diyorsunuz, ama biz bunu göremiyoruz.
  17. Tuncer Özkan

Türkiye'de internete ne oldu?

Herkese merhaba, Dün ben de günboyu internete bağlıydım. Fakat hissedilir bir yavaşlama görmedim. Fiber 10megabit bağlantım var uydunetten. Belki de bu yüzden hissetmedim. Maalesef Adsl, gün içinde gidip geliyor(du). Eğer bulunduğunuz yerde uydunet altyapısı varsa hemen bağlanın derim...
  18. Tuncer Özkan

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

Merhaba, Erkan Bey tabii ki böyle bir şey olabilir mi? Merkez Bankasının Matbaasını bir gece çalıştırdığınızı düşünsenize. Ben olsam, 70x100 tabakaya 200tl lik küpurlardan sabaha kadar saatte 12000 adet tirajla.... Bir espri yapalım dedik ama biraz ciddi yaptık bunu galiba.. T.Ö.
  19. Tuncer Özkan

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

Ödül değiştirilmiş. M.B. matbaasının bir gecelik kullanımı ödül olarak verilecekmiş. t.ö.
  20. Tuncer Özkan

Illustrator'de Inner shadow Efekti Nasıl Yapılır?

Evet, ama A harfinin içindeki üçgen için ne diyeceksiniz? Onun da bir gölgesi gerekmiyor mu? T.Ö.
Yukarı Alt