Arama sonuçları

1. Tuncer Özkan

Işıklı arkaplan vektörleri

@*KiLLeR* Ne şimdi bu? Yeni bir dil, yeni bir anlaşma şekli mi? Yalnızca birkaç harfi düzgünce yan yana getiremiyorsanız, hayatta kaç kişi ile yan yana gelebilirsiniz? T.Ö.
  2. Tuncer Özkan

Türkiye siyasi-karayollari haritasi vectörel satin alinacaktir.

Sayın Ajansmert merhaba, Hem sizin için, hem de projeyi üstlenebilecek arkadaşlar için şöyle bir fizibilite geliştirebiliriz. Öncelikle, karayollarını hangi düzeye kadar indirmek gerekir? Yani köy yollarına kadar indirilecekse, bu epeyce yoğun bir çalışmayı gerektirecektir. Bu düzeyde bir...
  3. Tuncer Özkan

illustrator nesneyi tekrar boyutlandırmak ?

Merhaba, Evet, haklısınız. Corel Draw'da bir nesnenin boyutlarını, açısını, esnetmeyi vs. hemen yukarıda property bar üzerinde rahatlıkla yapabiliyordunuz. Hatta, Arrange menüsündeki transformation satırından size komutuna geçerek, tıpkı Photoshop'taki gibi reference point seçeneğiyle...
  4. Tuncer Özkan

merhaba microsoft wordden gazate yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim yardımcı olurmsnz

Merhaba, Sayın Tolgilis, açıkçası sizin böyle bir çıkış yapmanızın beni şaşırttığını söylemeliyim. Sözlerinizi oldukça manidar buldum. Aslında çorbayı çatalla içirtmenize de şaşırmıştım. Ama tevavuzu elden bırakmamak için pek ilgilenmemiştim. Bu çeşit bir mantık yürütme şekli, yani...
  5. Tuncer Özkan

Çizgiye ok ucu

Merhaba, Çizgiyi oluşturduktan sonra, Window menüsünden Stroke panelini açınız. Panelin alt kısımlarında Start ve End diye iki satır göreceksiniz. Bu satırlardan start çizginin başlangıç kısmına, end ise bitiş kısmına ok başı veya ok sonu koyar. Kolay gelsin. Tuncer ÖZKAN
  6. Tuncer Özkan

merhaba microsoft wordden gazate yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim yardımcı olurmsnz

Merhaba, Word'de de gayet tabii ki gazete yapılır! Burada sorun, neyi ne kadar yapacağınızla ilgilidir. Eğer Word ile Indesign programlarını karşılaştırmayı bir kenara bırakacak olursak, basit de olsa Word ile gazete yapılabileceği rahatlıkla söyleyebilirim. Tabii ki bazı tasarım...
  7. Tuncer Özkan

Pablo Neruda ve Said Maden....

Merhabalar... Ünlü grafik ustası Said Maden'in çok yönlü kişiliğine saygı olarak, Pablo Neruda'nın orijinal İspanyolcasından çevirdiği bu güzel şiiri sizlere sunmak geldi içimden. Büyük Ozan Neruda ve bu güzel çeviri için Said Maden'e sonsuz teşekkürlerimle... Bu gece en hüzünlü şiiri...
  8. Tuncer Özkan

Kurumsal Kimlik Sunum Örneği

Yasemin Hanım, soyadı değişikliğinden farkettim. Acaba tebrik etmek için çok geç mi kaldım? Ömür boyu mutluluklar dileğiyle. T.Ö.
  9. Tuncer Özkan

En Bilge Forumumuza bilge bir maskot denemesi

Tebrikler! Mimar Sinan GSÜ logosuna göre biraz daha kıdemli gibi duruyor, gözlükten dolayı. İnşallah alınmazlar! T.Ö.
  10. Tuncer Özkan

corel drawda pdf,resim,logodan yazı silmek-yardım

Merhaba, Corel Draw'da File menüsünden import yapılarak sözünü ettiğiniz dosyaları getirtebilirsiniz. Corel Draw'ın başka hiçbir programda olmayacak kadar zengin bir dosya import yeteneği vardır. Getirdiğiniz dosya içinde istediğiniz eleman iki türlü bütünleşik olabilir. Biri grup...
  11. Tuncer Özkan

ilan sayfası???

Genç arkadaşım, merhaba. Çalışman hakkında birkaç söz söylemek istiyorum. Beyaz zeminin, şekerin beyazlığı ile köprülemen oldukça zekice. Lekeyi güçlendirmek için çay kaşığını da ilave etmen güzel olmuş. Yeşil lekeleri, yani markanın yeşili, şeker pancarının yeşili ve nihayet sloganın...
  12. Tuncer Özkan

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Sayın glygine, A. Illustrator'de bir fotoğrafı, araçlar ile editlemeye çalışıyorsunuz. Sözünü ettiğiniz araçlar, yalnızca vektörel elemanlar üretirler. Bir fotoğraf seçili iken yaptığınız çizimlerin, seçtiğiniz fotoğraf ile ilgisi yoktur. A. Illustrator'de fotoğraf ile ilgili olarak...
  13. Tuncer Özkan

CorelDraw'da büyük bir dosyayı baskıya hazır hale getirmek!!

Sayın Beyhan80, merhaba, Öncelikle, verdiğiniz ölçünün 7metre x 1,5m olduğundan eminsiniz değil mi? Çünkü matbaada bastıracağınızdan sözediyorsunuz. Bu ölçüde baskı yapabilecek bir matbaa tabii ki olamaz. Yalnızca dijital baskıdan sözedilebilir. Öte yandan, bu resim dahili bir duvara...
  14. Tuncer Özkan

Grafikerler.org Türkiye'nin "EN BİLGE FORUM" u seçildi!

Bu sonuç için dolaylı ve dolaysız katkıda bulunan herkesi kutlarım. Tuncer ÖZKAN
  15. Tuncer Özkan

Corelde sayfa dişindaki alt zemin rengini değiştirme

Merhaba, Bu sorunu aşmak için Photoshop'ta zaten bir komut olarak var. Photoshop'ta sürekli bu modda çalışıyorsanız, benzer durumu Corel Draw'da da talep etmenizi makul karşılıyorum. Çalışırken yoğunlaşma adına böyle bir yöntem yararlı olarak düşünülebilir. Ben de, PS'deki çalışma anında veya...
  16. Tuncer Özkan

Arka Plan şu şekilde Efect Nasıl Veriyorduk?

Merhaba, Bu sorduğunuz şey, gradient aracı ile yapılır. Radial gradient seçeneğini kullanarak yapabilirsiniz. T.Ö.
  17. Tuncer Özkan

Müşteri klasik dedi, ama benim en iyi işlerimden. :)

Merhaba, Dikkatimi çektiği için belirtmeden geçemedim. "kıral" sözcüğünün, bildiğimiz devlet yöneticisi anlamında olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden taç fikri üzerinde durmalı mısınız? Bu anlamdaki sözcük "kral" olmalıydı. (k'dan sonra ı yok) Kişinin soyadındaki durum ise olsa olsa "kır" ve "al"...
  18. Tuncer Özkan

Sevim Çamaşırları Maskot yarışması sonucu

Ozan Bey tebrik ederim. Tuncer ÖZKAN
  19. Tuncer Özkan

Resim Formatları

@C_a_K_a Yanlış bir bilgi.. TIF formatı tabii ki layer desteği içerir. Bilginize. Tuncer ÖZKAN
  20. Tuncer Özkan

2 soru biri resimli

Merhaba, Photoshop'ta Image>Adjustment>Threshold komutuyla gelen pencerede gerekli ayarları yaparak bu etkiyi elde edebilirsiniz. sonradan renklendirmeyi ise birkaç yöntemle yapabilirsiniz. Şu an aklıma gelen channels ayarları. Kolay gelsin Tuncer ÖZKAN
Yukarı Alt